קוד לא עובד
-
@מתנסה-php-api תנסה:
<?php $message = $_GET['message']; if($message == null) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה=,message,4,4,5,Digits,yes"; }else{ print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message"; } ?> -
@Liy כנ"ל שקט וחוזר
-
@מתנסה-php-api אמר בקוד לא עובד:
@Liy כנ"ל שקט וחוזר
<?php $message = $_GET['message']; if($message == null) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה=message,4,4,5,Digits,yes"; }else{ print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message"; } ?> -
-
-
יותר נכון לכתוב את זה ככה:
<?php if( !isset( $_GET['message'] ) || empty( $_GET['message'] ) ) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה.=message,No,4,4,5,Digits,yes"; }else{ $message = $_GET['message']; print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message."; } ?> -
@שואל-ברצינות אמר בקוד לא עובד:
יותר נכון לכתוב את זה ככה:
<?php if( !isset( $_GET['message'] ) || empty( $_GET['message'] ) ) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה.=message,No,4,4,5,Digits,yes"; }else{ $message = $_GET['message']; print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message."; } ?>ככה עובד לי מצוין ותודה לכולם על העזרה [אין לי אפשרות לתת לייקים]
-
@גפנר-מערכות-0 אמר בקוד לא עובד:
@גפנר-מערכות-0 אמר בקוד לא עובד:
בשורה 5 שים @ לפני $_GET
כמו שהבאתי לפני זה עובד לי מצוין בלי @ ואשמח אם תלמד אותי מה הרעיון ב @
-
@מתנסה-php-api
כשאתה משתמש במשתנה שלא הגדרת השרת מוציא שגיאה [ואז השרת של ימות לא ודע מה אתרה רוצה ממנו...]
וכשכותבים @ לפני אז השרת לא מוציא שגיאה
@שואל-ברצינות כתב לך דרך יותר נכונה של בדיקה בתנאי האם המשתנה קיים -
תודה על כל העזרה עכשיו אני רוצה להוסיף : א. שיוכלו להקיש תוך כדי אם ההודעה ארוכה וכדו
ב.שיהיה תפריט אם לבדוק עוד מספר או לשמוע שוב או לחזור
השאלה היא : תפריט זה לא בעיה עם if אבל איך אני מחבר את זה לקודם וגם איך יוכלו להקיש תוך כדי ה id_list_message -
@מתנסה-php-api
הייתי מציע לפתוח שרשור חדש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות