קוד לא עובד
-
@Liy כנ"ל שקט וחוזר
-
@מתנסה-php-api אמר בקוד לא עובד:
@Liy כנ"ל שקט וחוזר
<?php $message = $_GET['message']; if($message == null) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה=message,4,4,5,Digits,yes"; }else{ print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message"; } ?>
-
-
-
יותר נכון לכתוב את זה ככה:
<?php if( !isset( $_GET['message'] ) || empty( $_GET['message'] ) ) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה.=message,No,4,4,5,Digits,yes"; }else{ $message = $_GET['message']; print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message."; } ?>
-
@שואל-ברצינות אמר בקוד לא עובד:
יותר נכון לכתוב את זה ככה:
<?php if( !isset( $_GET['message'] ) || empty( $_GET['message'] ) ) { print "read=t-אנא בחר את מספר הודעת המערכת להשמעה.=message,No,4,4,5,Digits,yes"; }else{ $message = $_GET['message']; print "id_list_message=t-להלן הודעת מערכת מספר.d-$message.m-$message."; } ?>
ככה עובד לי מצוין ותודה לכולם על העזרה [אין לי אפשרות לתת לייקים]
-
@גפנר-מערכות-0 אמר בקוד לא עובד:
@גפנר-מערכות-0 אמר בקוד לא עובד:
בשורה 5 שים @ לפני $_GET
כמו שהבאתי לפני זה עובד לי מצוין בלי @ ואשמח אם תלמד אותי מה הרעיון ב @
-
@מתנסה-php-api
כשאתה משתמש במשתנה שלא הגדרת השרת מוציא שגיאה [ואז השרת של ימות לא ודע מה אתרה רוצה ממנו...]
וכשכותבים @ לפני אז השרת לא מוציא שגיאה
@שואל-ברצינות כתב לך דרך יותר נכונה של בדיקה בתנאי האם המשתנה קיים -
תודה על כל העזרה עכשיו אני רוצה להוסיף : א. שיוכלו להקיש תוך כדי אם ההודעה ארוכה וכדו
ב.שיהיה תפריט אם לבדוק עוד מספר או לשמוע שוב או לחזור
השאלה היא : תפריט זה לא בעיה עם if אבל איך אני מחבר את זה לקודם וגם איך יוכלו להקיש תוך כדי ה id_list_message -
@מתנסה-php-api
הייתי מציע לפתוח שרשור חדש