תגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]
-
@אליהושש זה עדין לא עובד

אשמח שתענה לי כמה שיותר מהר -
@121244
בתחילת שורה מספר 19 תמחק את הפתיחת סוגריים -
@אליהושש עדין

-
-
@אליהושש כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@121244
תרד עוד שורה בין 21 ל22 ותוסיף בשורה החדשהexit();בהצלחה! ותעדכן אם עזר.
ככה אם כן זה התוצאה

-
@121244
לא!!! חס ושלום!!!
כתבתי בין 21 ל22 ולא בין 20 ל 21 הנה דוגמאprint "id_list_message=t-"; exit(); } exit(); ?> -
@אליהושש ככה ?

-
@121244
תעתיק את זהif($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?> -
@121244
הסתדר????
תעדכן!!! -
@אליהושש אני חושב שכן ולא עניתי בגלל שלא יכולתי לבדוק כי הייתי באמצע עם קובץ אחר ולא רציתי שיהרס
-
@אליהושש מה הבעיה בשורה זו?
elseif($type == "1"){$path1=target=ivr2:{$waht}; -
@121244
תנסה כךelseif($type == "1"){ $path1=target=ivr2:{$waht}; exit(); } -
@121244
תקין??? -
-
@121244
בשורה 28 תוסיף}else{} exit(); -
@אליהושש ולגבי זה תסתכל מה זה עושה בסוף במקום לעבור לשלוחה המוגדרת
<?php $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $goto = $_REQUEST['goto']; if($did == null){print "read=t-אנא הקש את מספר המערכת=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=m-1800=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/Login?username={$did}&password={$password}"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"&&!$goto){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); if($status == "OK"){ echo "id_list_message=g-/$goto"; } ?> [קוד](https://795697842.000webhostapp.com/mss/login.php?didמספר מערכת &pass=סיסמא&goto=1) -
@121244
בשורה 28 תוסיף}else{} exit();ולגבי זה זה מה שזה עושה

-
דבר ראשון תמחק מהר את הקישור שנתת, הוא מכיל מספר מערכת וסיסמא!!!!
@121244 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@אליהושש ולגבי זה תסתכל מה זה עושה בסוף במקום לעבור לשלוחה המוגדרת
למה שורה 14 לא נראית כך
if($status == "OK"){ -
דבר ראשון תמחק מהר את הקישור שנתת, הוא מכיל מספר מערכת וסיסמא!!!!
פעם שניה שזה קורה לי כבר...
-
למה שורה 14 לא נראית כך
if($status == "OK"){כי אם לא הוא חוזר על השאלה (כי תמיד המשתנה שווה ל.. ) כפי שכתב @הלי כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות