קומבינה למוזיקה בהמתנה לשידור חי.
-
@שלוימי כן שאלתי אותם אבל זה עולה 100 שח + מע''מ
-
@יהונתן-כץ
השאלה היא מה יותר מסובך בשבילך... -
@zxc כן אבל אני לא יכול לעשות את אותו מספרי שלוחות ואין לי כוח להתחיל לבדוק איזה מספרים להחליף וכו'...
-
@יהונתן-כץ אמר בקומבינה למוזיקה בהמתנה לשידור חי.:
@שלוימי כן שאלתי אותם אבל זה עולה 100 שח + מע''מ
תלוי בשביל מה אתה צריך. לפעמים נותנים בחינם, גם תלוי בגודל המערכת שלך וכו' וכו'.
-
@שלמה-צובל הרגע שאלתי ואמרו לי 100 שח
-
שלוחה 999 נגדיר
type=template_remove_number ;כאן מוגדר איזה רשימת תפוצה שהקצנו למודל זה template_to_remove=3 ; כאן מוגדר שההסרה תהיה שקטה template_remove_no_ask=yes template_remove_ok_no_say_number=yes ;כאן מוגדר לעבור אחרי ההסרה לחדר הועידה end_goto=/9/0 title=
ולהשתיק את הודעה M1417
לאחר ההסרה יעבור לשלוחת השידור חי ההגדרות לשלוחה 999/0
type=confbridge ;סוג שידור חי conf_bridge_type=listen ;כאן מוגדר שביציאה או כשאין שידור יעבור לשלוחה 999/3 confbridge_live_no_goto=/999/3 confbridge_end_goto=/999/3
באם אין שידור יעבור לשלוחה להפניה לפי רשימת תפוצה
ההגדרות לשלוחת ההפניה 999/3type=template_filter template_filter=3 template_filter_active_go_to=/999/4 template_filter_none_go_to=/999/4 template_filter_blocked_go_to=/999/1
מי שלא נמצא יעבור לשלוחת תפריט
שלוחה 999/1 הודעה בתפריט השידור אינו פעיל כעת להמתנה הקש 1 לחזרה למערכת הקש 2type=menu
ובתפריט נפתח 3 שלוחות חדשות
שלוחה 1 המתנה לשידור
ההגדרות לשלוחה 999/1/1type=limit_call_seconds limit_call_seconds_disconnect_time=60 limit_call_seconds_ivr_start=/999/6 limit_call_seconds_end_time_go_to=/999/0
ולהשתיק את הודעה M1167
שהיא תעשה 3 פעולות, הגבלת אורך, זה כבר מוגדר
כניסה לרשימת התפוצה, וזה נעשה בשלוחה 999/6
ומעבר לשלוחת השמעת קבצים שזה נעשה אחרי ההוספה לרשימת התפוצה
שהיא תהיה לדוגמא הקבצים שתרצו לשים בהמתנה
שלוחה 2 חזרה למערכת
שלוחה 3 ניתוק
ההגדרה לשלוחה 999/2 האזנה אחרונה ללא ביפtype=last_play play_beep=no
הגדרות לשלוחה 999/4 זה עבור הפעם השניה שנכנס לשידור ולא היה
type=limit_call_seconds limit_call_seconds_disconnect_time=60 limit_call_seconds_ivr_start=/999/2 limit_call_seconds_end_time_go_to=/999/0
ולהשתיק את הודעה M1167
הגדרות לשלוחה 999/5 שלוחת ההמתנה
type=playfile play_beep=no say_length=no
הגדרות לשלוחה 999/6 כניסה לרשימת התפוצה לאחר שהקיש 1 בתפריט
type=template_add_number template_to_add=3 template_add_ok_no_say_number=yes end_goto=/999/5
ולהשתיק את הודעה M1418
תוצאה. לאחר שמקיש 1 בתפריט עובר לשמיעת מוזיקה, לאחר דקה מוחזר לשידור ובאם אין שידור חוזר לשלוחה שהיא הפניה לרשימת תפוצה
וכיון שכבר נמצא ברשימה מועבר להאזנה אחרונה וממשיך להאזין להיכן שהאזין ושוב מוחזר לשידור וחוזר חלילה עד השידור
עכשיו אם ניתק והתקשר שוב יועבר שוב לתפריט עקב שלוחת ההסרה שהגדרנו לפני השידור.
שימו לב! בהגדרות כל מודל להיכן יעבור לאחר הפעולה ושינוי הודעות המערכת הרלונטיות לשקט שעל זה תלוי הצלחת כל הפלפול הנ"ל
בהצלחה -
@zxc ווואוווו תודה ימלך
רק שאלה אחת אני צריך להגדיר משהו ולהוסיף 00 לפני כל שלוחה כדי שיהיה עד999 שלוחות? -
@יהונתן-כץ
בעיקרון כן, אבל אתה יכול להכניס שלוחה ריקה היכן שהיא שתהיה הפניה לשלוחה 999type=go_to_folder go_to_folder=999
-
@zxc וזה לא ישנה לי שום דבר בקשר לרשימת צינתוקים שיש לי כבר וכו?
-
@zxc והשידור חי אצלי זה בשלוחה 9
-
@zxc ???
-
@יהונתן-כץ
אם השידור חי זה שלוחה 9, אז זה היה 100% לפני זה, במקום שידור חי, תגדיר את כל הנ"ל, כפי שמתעניין בעצמו כתבו.
רשימת תפוצה, תרשום רשימה אחת אחרי מה שיש לך, אם יש לך רק אחת תרשום 2, אם יש לך 2 תרשום 3 וכן הלאה. -
@zxc תודה וסליחה
-
@יהונתן-כץ יש עוד פיתרון חלקי אבל יותר קל
לעולות קובץ לשלוחה בשם M1008 אם המנגינה שלך ככל שהמנגינה יותר ארוכה כך הפיתרון יותר טוב -
@brochabar תודה אבל הרעיון הקודם עובד מצוין חוץ מזה שלוקח איזה דקה עד שהם נכנסים לחדר ועידה כשהמנהל פותח....
-
@brochabar אמר בקומבינה למוזיקה בהמתנה לשידור חי.:
@יהונתן-כץ יש עוד פיתרון חלקי אבל יותר קל
לעולות קובץ לשלוחה בשם M1008 אם המנגינה שלך ככל שהמנגינה יותר ארוכה כך הפיתרון יותר טובפתרון בעייתי מאד, בגלל שגם כשהמנהל יכנס לחדר ההודעה תמשיך עד לסיומה... אז ממ"נ אם היא ארוכה מאד יפסידו חלק מהשיעור ואם היא קצרה אז מה הועילו חכמים בתקנתם.