אני לא מקבל לשרת את הערך סולמית
-
@שמואל-ש כתב באני לא מקבל לשרת את הערך סולמית:
ואני גם צריך לשנות את הכל ל
$num = $_POST['num'];
?
ברור
-
@צדיק-תמים @שמואל-ש נכון שבשליחה ב POST הבעיה נפתרת, עכ"פ לי היה יותר פשוט להשתמש ב GET, בכ"א גם אם משתמשים ב GET, אם תשלח לימות פקודה עם סימן %23, הסימן יתורגם ל # וזה מה שיופיע בשלוחה / בקובץ.
-
@דוד_מלך_ישראל איך אני שולח לימות %23 ? מה אני מקיש?
@צדיק-תמים זה לא עזר -
@שמואל-ש בדוגמה שהבאת למעלה, במקום
https://****.***/test.php?num=#
תכניס
https://****.***/test.php?num=%23
-
-
@דוד_מלך_ישראל זה הבנתי, אבל למעשה בהקשה בימות, מה אני מקיש?
-
@שמואל-ש בכל מקרה א"א להקיש בימות סולמית ושזה יישלח, כי סולמית מסיים את ההקשה, אתה צריך להשתמש ב str_replace, ולדוגמה, תוסיף בשרת שלך:
$num= str_replace("1" , "%23" , $num);
ואז כשתשלח מימות "1" הוא יוחלף ב %23, זה רק אם אתה צריך לשלוח בחזרה את מה שאתה מקבל, אבל אם אתה פשוט מדפיס אותו, ייתכן מאד שיספיק לך להגדיר:
$num= str_replace("1" , "#" , $num);
-
@דוד_מלך_ישראל כן, אבל את מקש 1 אני כבר משמש למשהו אחר, אני רוצה שמקש סולמית ישמש ל___
אין דרך להקצות לסולמית משהו? -
@שמואל-ש תקצה לסולמית את 111 נניח...
ואם אתה משתמש במקלדת אותיות, האופציות אינסופיות. -
@צדיק-תמים כתב באני לא מקבל לשרת את הערך סולמית:
תפרט
פשוט מאוד, עשיתי את זה ולמעשה בכל הקשה אחרת הוא מתייחס ועושה את מה שצריך, אבל בהקשת סולמית הוא בכלל לא מתייחס כאילו הקשתי משהו, הוא חוזר שוב
אולי זה קשור למה ש @דוד_מלך_ישראל כתב למעלה? -
@שמואל-ש ברור, סולמית אינו נתון בפני עצמו אלא מסיים קבלת נתון כמו שכתבתי.
-
@דוד_מלך_ישראל כתב באני לא מקבל לשרת את הערך סולמית:
@שמואל-ש תקצה לסולמית את 111 נניח...
ואם אתה משתמש במקלדת אותיות, האופציות אינסופיות.אבל יש לי רק אפשרויות מאחד עד עשר, וכוכבית וסולמית
בקישור במילים אחרות, עם סולמית אי אפשר בשום אופן
הבנתי נכון? -
-
@שמואל-ש עקרונית אין דרך, אבל תוכל להגדיר שיהיה אפשר להשאיר את הנתון ריק, ובמקרה שהוא נשאר ריק יישלח %23, ואז כשתקיש סולמית המערכת תזהה אותו כריק.
-
@צדיק-תמים כתב באני לא מקבל לשרת את הערך סולמית:
אבל אם נגיד תוסיף ערך קבוע
api_add_0=p1=v#1תקבל אותו תקין לשרת
כמובן רק אם זה יישלח ב POST
-
@דוד_מלך_ישראל
לפי איך שזה נראה ימות שולחים את הנתונים לשרת שלך עם "url_encode" שזה בעצם ממיר את הטקסט לתין בשליחה לשרת אחר, לדוגמא זה מחליף את # ל %23 ולכן אם באמת הייתה אפשרות של הקשת # זה כן היה מתקבל גם בלי שליחה בפוסט... -
@פיסטוק-פרווה מענין, אם כן אפשר באמת להגדיר שאם הערך נשאר ריק יישלח # ובפועל יישלח %23.
-
@דוד_מלך_ישראל
צודק, לא בדקתי את זה אבל נראה שזה אמור לעבוד. -
@פיסטוק-פרווה @דוד_מלך_ישראל @צדיק-תמים מעניין אבל עכשיו יש לי את אותה בעיה אבל עם כוכבית!
בדפדפן הוא מגיב לי כמו שצריך ובטלפון הוא אומר "שגיאה בהעברה לשלוחה הבאה" ונשאר בשלוחה במקום לעבור לשלוחה אחרת
בלוג אני לא רואה את הכוכבית אלא ערך ריק, וגם התגובה היא go_to_folder= במקום go_to_folder=/44מה עושים?
-
@שמואל-ש אתה יכול להגדיר שכוכבית יוחלף תמיד למשהו כגון אות וכולי
בטוח שמוגדר שכוכבית מותר להקיש?