דיווח משימות
-
**הנהלת בית ספר שפתחו מערכת למחנה קיץ פנו אלי וביקשו שלוחה של דיווח משימות זאת אומרת -
שכל בת תוכל כל יום לעדכן שהיא למשל התפללה שחרית ודרך האתר לראות מי עדכנה ומי לא
אז יש מודל של משימות עבור צוות חשבנו אולי לעשות דרך מודל זה אך זה מסובך כי זה מודל לא מושלם וכדי להכניס משימה צריכים להכניס לכל שם של משימה את המספרי טלפון שבשבילם יהיו המשימות ואי אפשר להכניס לכל משימה רשימה של מלא מספרי טלפון
הם רוצים משהו מסודר
האם יש כזה דבר?
מודל יותר טוב של מטלות יומיות \ שבועיות -
@בן-זאב יש לי רעיון פצצה!
תשתמש במודול של קבלת נקודות על השמעת קבצים
(או עם זה.)
ותעשה כך:
שלוחת תפריט, ושם תכניס הודעה על אם התפללת שחרית הקש 1 וכדו'
בשלוחה 1 תכניס הודעה 'יפה מאד כל הכבוד' וכדו'.
ותגדיר שיקבלו על זה נקודות.
וכך יוצא שברגע שמדווחים על ביצוע המשימה מקבלים נקודה!
את הנקודות תראה בתיקיית פוינט
בצורה הזו אתה יכול לעשות כניסה גם לפי מספר זהות וכן אתה יכול להגביל את הנקודות לפעם ביום וכדו'.
אם אתה רוצה לשנות את המשימה אתה צריך לשנות את מספר ההודעה -
@מוטלה
וכל יום היא תוכל לקבל נקודות מחדש על שמיעת ההודעה ?
ללא קשר למשימות אני כבר פעם ניסיתי לעשות את זה שמקבלים ניקוד על ההאזנה וזה לא הלך
תוכל לפרט לי את התהליך ?
(יש איזה מערכת של למידה מרחוק שעשו מודל של מטלות לכתה המערכת אומרת לשמיעת מטלות של היום הקישו 1 למטלות מיום אחר הקישו 2 , אך אני לא יודע איזה מודל זה כדי להגדיר את זה במערכת שלי)
תודה רבה ! -
@בן-זאב
תלוי מה תגדיר בהגבלה
ההגדרות הבסיסיות הם (בשלוחה שבתוך התפריט הנ"ל)type=playfile enter_id_type=phone/digits/list/teudat_zehut points_add=yes points_add_amount=2
- השמעת קבצים
- כניסה לפי סוג. תבחר את הסוג שאתה רוצה.
- שייתן נקודות
- כמות הנקודות שייתן. בדוגמה כאן ייתן 2
מומלץ שתגדיר גם בשלוחה של התפריט הנ"ל
enter_id=yes enter_id_type=phone/digits/list/teudat_zehut
ואת אותו סוג כניסה של הקבלת נקודות וכך הוא לא יצטרך להזדהות שוב.
זה קומבינה ולא מודול מגודר בשביל זה לכן אפשר לשחק פה אם הרבה דברים גם על משימות מיום קודם וכדו'
-
כתבתי בקודם - יש איזה מערכת של למידה מרחוק שעשו מודל של מטלות לכתה המערכת אומרת לשמיעת מטלות של היום הקישו 1 למטלות מיום אחר הקישו 2 , אך אני לא יודע איזה מודל זה כדי להגדיר את זה במערכת שלי
מה אתה אומר על זה -
אני ינסה את זה
תודה רבה!!!
-
מז זה אומר כניסה לפי סוג בהשמעת קבצים
איזה סוג?
אני לא מבין
-
-
@בן-זאב אמר בדיווח משימות:
כתבתי בקודם - יש איזה מערכת של למידה מרחוק שעשו מודל של מטלות לכתה המערכת אומרת לשמיעת מטלות של היום הקישו 1 למטלות מיום אחר הקישו 2 , אך אני לא יודע איזה מודל זה כדי להגדיר את זה במערכת שלי
מה אתה אומר על זהזה לכאורה ע"י API, היו הרבה מערכות שפיתחו את זה, תצטרך לשלם להם.
-
@מוטלה
איפה להגדיר באיזה תפריט@מוטלה אמר בדיווח משימות:
שלוחת תפריט, ושם תכניס הודעה על אם התפללת שחרית הקש 1 וכדו'
-
-
-
@zxc אמר בדיווח משימות:
מה אתה אומר על זהזה לכאורה ע"י API, היו הרבה מערכות שפיתחו את זה, תצטרך לשלם להם.
אם זו רק שמיעת הודעה ייתכן שזה לפי המודל של שמיעת הודעה לפי תאריך
-
@dudu לא נראה לי שזה לפי תאריך לי נראה שזה מודל בנוי אני לא יודע
-
@dudu
וכל יום הם יוכלו לקבל ניקוד בשנית? -
@בן-זאב אם תעשה תיקייה להשמעה לכל יום ועל כל תיקייה תעשה ניקוד אז יהיה ניקוד לכל יום, כמובן שאם אתה רוצה שיוכלו להיכנס רק פעם אחת ביום תצטרך להגדיר את זה גם כן בפילטר...
-
@dudu
וכל יום הם יוכלו לקבל ניקוד בשנית?אם אתה רוצה שיקבלו ניקוד רק פעם אחת ביום תגדיר כך בשלוחה של הקבלת נקודות:
multiple_points_not_until_points_log=23:59:59
אפשר גם להגביל לפעם בחודש או שבוע וכדו'.
-
@מוטלה
ואז כל יום הם יוכלו לקבל נקודות? -
@בן-זאב כל יום פעם אחת בלבד
-
@מוטלה
בהגדרה שזה רק פעם ביום צריכים לשנות שעה או שזה טוב ככה