לא נפתר הודעות מערכת מתעדכנות
-
@הרב תביא לי שוב את כל הקוד ששמת עכשיו
וכן מה ששמת בשלוחה -
@שמואל-ש בשלוחה הגדרתי רק את הכתובת URL
וזה הקוד:<?php // קבלת ערך הפרמטר Messages $messages = $_GET['Messages']; if($Messages == null){ echo "read=t-נא הקש את מספר הודעת המערכת לשמיעה=Messages,,4,4,7,Digits,yes,yes,,,,,,InsertLettersTypeChangeNo,no,"; exit;} // יצירת תגובה $response = "id_list_message=m-" . $messages; // הדפסת תגובה echo $response; ?>
-
@הרב שים לב שבשורה 4 ושורה 11 כתוב messages באות קטנה ובשורה 6 כתוב Messages עם אות גדולה בהתחלה וככה הוא קלט כל הזמן כאילו לא הקישו כלום
תעשה ככה:<?php // קבלת ערך הפרמטר Messages $messages = $_GET['Messages']; if($messages == null){ echo "read=t-נא הקש את מספר הודעת המערכת לשמיעה=Messages,,4,4,7,Digits,yes,yes,,,,,,InsertLettersTypeChangeNo,no,"; exit;} // יצירת תגובה $response = "id_list_message=m-" . $messages; // הדפסת תגובה echo $response; ?>
-
@שמואל-ש צודק לא אחזתי שאתה עשית עם אות גדולה
תודה רבה!!! -
-
-
type=api api_link=http://systemmessages.scienceontheweb.net
-
@שמואל-ש
רק את הקוד הזה או בתוספת לקודים הקודמים ואם זה רק הקוד אז מה זה הקודים האחרים -
@שמואל-9 רק את הקוד הזה
-
@שמואל-ש @שמואל-9 אני השארתי שם את הקוד הראשון
כי משום מה הקוד שהבאת לי לא עובד בשרת הזה ובשרת הרגיל שלי הוא כן עובד
כנראה בגלל שזה חינמי.
ואת הכתובת של האתר של אני מעדיף שלא לחשוף
לכן כרגע צריך להגדיר בשלוחה את ההגדרות הבאות:type=api api_link=http://systemmessages.scienceontheweb.net api_000=Messages,,4,4,7,Digits,yes,,,,10,,,InsertLettersTypeChangeNo,no, api_end_goto=.
-
@הרב לא ממש עקבתי על כל ההודעות אבל קיים כבר מודל שבניתי במספר 099626443 שלוחה 7 ונראה לי שאת זה אתה מחפש
-
@הרב
האם תוכל להוסיף לקוד אחרי ששמעתי את ההודעה להחלפת ההודעה הקישו 1 לחזרה להקשת מספר אחר הקישו 2 וכך נוכל להחליף יותר בקלות את ההודעות
תודה רבה על כל העזרה לציבור זה מאוד עוזר -
@שמואל-9 אני הכנתי את הקוד בשביל מי שרוצה לשמוע את ההודעת מערכת כדי לעדכן בטבלה שלך.
לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה. -
@הרב
תודה רבה
האם יש אפשרות שיהיה הפוך שיגידו את ההודעת מערכת וזה יגיד לי את המספר לדוגמא אם אני יודע על הודעת מערכת מסוימת שלא נמצאת באקסל ולא מצאתי בקלות האם יש אפשרות שאני יקליט אם זיהוי דיבור (אולי אני יוכל להעלות את זה על השרת שלי) וזה יגיד לי את מספר ההודעה. -
@שמואל-9 לא! אין מצב לעשות את זה.
-
@הרב
העתקתי את הקוד שכתבת לי להעתיק לשלוחה ופשוט יש שקט וחשבתי שאולי זה בעיה של ההודעת מערכת אז הקשתי על 1000 כדי לבדוק שזה עובד וזה נשאר על שקט עד שאני מנתק או לוחץ # לצאת מהשלוחה -
@שמואל-9 אין לי זמן כרגע לבדוק את זה.
אתה יכול לבנתיים לחייג למערכת הזו: 0747953627
שם זה עובד. -
@הרב
שים לב בזכות הקוד שלך עשיתי באקסל שורות ירוקות שזה אומר שיש וודאי הודעה וצריך לעדכן ואם כל אחד יעדכן קצת בסוף נגיע להרבה -
@שמואל-9
יש טעות בקו
כשאני מקיש 0000 הוא אומר שזה הודעה עם הגבלת זמן
תודה רבה על השירות שלך אין כמוךאתה אולי צריך לעשות כנראה זה מאוד קשה
שיוכלו לחפש לפי סוג הודעה והוא יענה לך איזה מספר הודעה זה
אפשר לעשות את זה לפי מקשי הטלפון או לי פי זיהוי דיבור או לי לפי הקשה חלק מההודעה
בקיצור עבודה קשהתודה תודה רבה
-
@אברהם-נ
הקו זה קשור ל@הרב שהוא עשה את זה