לשרבב הודעה חדשה בין שני הודעות ישנות בשלוחת השמעת קבצים - אפשרי?
-
@קובי-י כתב בלשרבב הודעה חדשה בין שני הודעות ישנות בשלוחת השמעת קבצים - אפשרי?:
@יוסף-ח
כן זה וודאי,
אבל אם כבר יש לי 10 הודעות M0000 ואני רוצה בין M0000-4 ל M0000-5 להוסיף עוד אחד, בלי לשנות את השם של כל הבאים אחריו השאלה היא אם אפשר לעשות כותרת.זה כבר לא אפשרי!
מה הבעיה לשנות את השמות? זה לא אמור לקחת הרבה זמן... (או שיש לך מאה הודעות מערכת)... -
@יוסף-ח אז צריך לשנות את השם של כל הודעות המערכת הבאים אחרי M0000-5 ? אין פיתרון יותר קל?
תודה רבה -
@קובי-י
צריך לשנות -
@יוסף-ח למעשה מה הפתרון הכי קל להוסיף הודעה בין ההודעות
פתרון אחד כותרת להודעה קיימת, (וזה עוזר אם רוצים להוסיף רק הודעה אחת ואם אני רוצה להוסיף 2 הודעות בין ההודעות, מה הפתרון)
יש עוד רעיונות ? -
@יעקב-ב
כן אבל בהודעת מערכת אפשר גם כותרת? -
@קובי-י
לא -
@יעקב-ב כתב בלשרבב הודעה חדשה בין שני הודעות ישנות בשלוחת השמעת קבצים - אפשרי?:
@קובי-י
לאמה לא? אפשר לעשות ככה בהודעת מערכת!
-
@יוסף-ח
כן אבל השאלה היא אם כבר יש לי 10 הודעות M0000 ואני רוצה בין M0000-4 ל M0000-5 להוסיף עוד אחד, בלי לשנות את השם של כל הבאים אחריו השאלה היא אם אפשר לעשות כותרת. -
@קובי-י כתב בלשרבב הודעה חדשה בין שני הודעות ישנות בשלוחת השמעת קבצים - אפשרי?:
@יוסף-ח
כן זה וודאי,
אבל אם כבר יש לי 10 הודעות M0000 ואני רוצה בין M0000-4 ל M0000-5 להוסיף עוד אחד, בלי לשנות את השם של כל הבאים אחריו השאלה היא אם אפשר לעשות כותרת.@קובי-י כתב בלשרבב הודעה חדשה בין שני הודעות ישנות בשלוחת השמעת קבצים - אפשרי?:
@יוסף-ח
כן זה וודאי,
אבל אם כבר יש לי 10 הודעות M0000 ואני רוצה בין M0000-4 ל M0000-5 להוסיף עוד אחד, בלי לשנות את השם של כל הבאים אחריו השאלה היא אם אפשר לעשות כותרת.כן זה אפשרי ע"י שאתה עושה הקלטה בשלוחה אחרת של M0005 ואז מעתיק אותה לשלוחה הראשית/ או מה שיש לך את כל שאר ההקלטות
-
@שמואל-9
נו ואז זה ימחוק לי את ה M0000-5 שיש בשלוחה שאלייה אני מעתיק
אני רוצה שיישאר כל הודעות המערכת ובין -4 ל -5 להוסיף עוד אחד -
@שמואל-9
בקיצור שים לב לכותרת הנושא - לשרבב הודעה חדשה בין שני הודעות ישנות בשלוחת השמעת קבצים - אפשרי?
ואני שואל אם זה אפשרי גם בהודעות מערכת