לתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation
-
@סתם-שמרל
לא ממש הבנתי.
אתה רוצה להעלות נתונים לימות,
או להוריד נתונים לשיטס? -
-
@זרח
מעוניין שתיצור יצירת עותק, מכיוון שאני בנטפרי שם א"א לכתוב סקריפטים.
מה גם שחשוב שאת כל הערכים שצריך לשנות שימשוך אותם מתוך השיטס מכיוון שגם א"א לשנות ערכים בסקריפט.
תודה רבה ! -
@הגבאי-המוצלח אני בנטפרי ויכול לכתוב סקריפטים.
תנסה לפנות לקהילה... -
פוסט זה נמחק! -
@אליהושש כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
@חיים-הרשקוביץ כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
@זרח
האם יש סקריפט הפוך ? כדי למשוך הנתונים לגוגל שיטס?
נסיתי לחפש בפורם ולא מצאתיתכתוב בתא A1
=IMPORTDATA("https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=074XXXXXX:XXXX&path=ivr2:EnterID/ListAllInformation.ini")
כמובן במקום ה XX תכתוב מערכת וסיסמה וכמובן אתה יכול לשנות את מיקום הקובץ באם צריך
תודה רבה
עובד מעולה
רק איך אני מגדיר שאם יש 0 בהתחלה זה לא ימחוק את זה
זה לא למספר נייד זה עבור מספרי זהות (שלא כל פעם יש 0 בהתחלה)
אני נסיתי להגדיר התא בעיצוב לטקסט אבל לא עוזר -
@סתם-שמרל כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
כל המשמרות נשמרות בשלוחה בקובץ בשם TimeKeeperTotalAll
@סתם-שמרל כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
אם אני רוצה להוריד נתונים מקובץ TimeKeeperTotalAll שנמצא בשלוחה 1
זה קובץ ini או קובץ ymgr??
-
@אליהושש כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
זה קובץ ini או קובץ ymgr??
קובץ ymgr
-
@סתם-שמרל
אז הנוסחא אמורה להיות כך=IMPORTDATA("https://www.call2all.co.il/ym/api/RenderYMGRFile?token=XXX:XXX&wath=ivr2:/1/TimeKeeperTotalAll.ymgr&convertType=csv&")
-
@סתם-שמרל
וכמובן לשנות את ה XXX למספר מערכת וסיסמא -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
-
@סתם-שמרל
לכאורה כן.
לא יזשיק לנסות (אם אתה מגבה את הנתונים - כי הINI נמחק) בהצלחה!
תרגיש נעים, אני יודע מה זה כשצריך משהו בימות ולא נעים לך לבקש מאחרים, אני הרבה בסיטואציה הזאת. -
פוסט זה נמחק! -
@חיים-הרשקוביץ כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
@זרח
האם יש סקריפט הפוך ? כדי למשוך הנתונים לגוגל שיטס?
נסיתי לחפש בפורם ולא מצאתיתכתוב בתא A1
=IMPORTDATA("https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=074XXXXXX:XXXX&path=ivr2:EnterID/ListAllInformation.ini")
כמובן במקום ה XX תכתוב מערכת וסיסמה וכמובן אתה יכול לשנות את מיקום הקובץ באם צריך
תודה רבה
עובד מעולה
רק איך אני מגדיר שאם יש 0 בהתחלה זה לא ימחוק את זה
זה לא למספר נייד זה עבור מספרי זהות (שלא כל פעם יש 0 בהתחלה)
אני נסיתי להגדיר התא בעיצוב לטקסט אבל לא עוזרתעשה עיצוב מספר אבל בתוך תבנית של 9 ספרות.
יש בפורום הדרכה לזה. -
@זרח בקשר לסקריפט הנפלא שכתבת, אם אני רוצה לעדכן קבצי INI אחרים במערכת אני צריך לכתוב בשורה 32 בקוד את המיקום של הקובץ וזהו?
@זרח כתב בלתועלת הציבור | סקריפט שמעלה נתונים מגוגל שיטס לlistallinformation:
לכאורה כן.
לכאורה כשמעונינים לעדכן קובץ ini אחר, אין צורך בפסיקים בין טור לטור ולכן צריך לעשות גם איזה שינוי בשורה 27.
-
לכאורה כשמעונינים לעדכן קובץ ini אחר, אין צורך בפסיקים בין טור לטור ולכן צריך לעשות גם איזה שינוי בשורה 27.
נו, תחכים אותנו - איזה שינוי?
-
@סתם-שמרל
בגדול למחוק את כל השורה, אבל מכיון שזה עלול לשבש את הקוד, תמחוק רק את הפסיק שבין הגרשים, כנראה שיתווסף רווח, אני מקוה שזה לא יהווה בעיה.דרך אגב,
תמיד תוכל להעלות את הקוד לAI ולשאול איך לתקן... -
@זרח
תוכל לתת לי קישור לAI שפתוח בנטפרי?