מעבר מוגבל ל-10 מספרים
-
איך עושים מעבר שרק 10 מספרים ראשונים יכנסו לשלוחה?
אני בעצם רוצה להגביל כניסה רק ל10 ראשונים (אני לא חייב שאח"כ אותם מספרים שנכנסו ראשונים יוכלו להכנס לשלוחה, בעצם רק להגביל 10 מספרים ראשונים) -
-
@אA ניסיתי לעבור ע"ז והבנתי שזה הגדרה רק למספר צפציפי ולא ל10...
-
access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.10
ברירת מחדל מתאפס אחרי חודש
במידה ואתה רוצה שלא יתאפס בכלל תוסיף אחרי ה10 נקודה ואז none -
@אA זה מה שהגדרתי בשלוחה, זה בסדר (לא צריך להוסיף משהו?)
type=access_filter access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.10.none
-
@מזדה
שים לב שהגדרת את האקסס כשלוחה נפרדת דהיינו שנכנסים לשלוחה הזו שבודקת באיזה מספר אוחזים (עד 10) ואז צריך להגדיר לאן יעבור אם עד לא הגיע ל10 ולאן אם כבר הגיע.
אם אתה רוצה להגדיר את זה בשלוחה רגילה שאם עדיין לא הגיע ל10 ישאר בשלוחה ואם עבר יחזור אחורה תגדיר במקום השורה הראשונהcheck_access_filter=yes
-
@אA בשביל להיות בטוח, הגדרתי שאם עדיין אין 10 יעבור ל- 1000/7/1/1.
אם כבר יש 10 יעבור ל- 1000/7/2.
חסר משהו?type=access_filter access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.10.none access_filter_yes_goto=/1000/7/1/1 access_filter_no_goto=/1000/7/2
-
@מזדה
לא.
אבל אם אתה לא צריך מעברים מיוחדים תגדיר בשלוחה שאתה רוצה שתהיה בה ההגבלה (לדו' סקר) את ההגבלה שהבאתי למעלה במקום השורה הראשונה ואז לא תצטרך את כל ההגדרות האחרות. -
את שורות 4 5 - לשם אני רוצה שיעבור.
בהגדרה שלך זה יכנס לשלוחה רגיל או יחזור אחורה, אני רוצה שיכנס לשלוחה 1 בשלוחה או יחזור לשלוחה 2 (הגדרתי את ההגדרות על שלוחה 1000/7/1)
בכל אופן, זה מוגדר טוב?type=access_filter access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.10.none access_filter_yes_goto=/1000/7/1/1 access_filter_no_goto=/1000/7/2
-
@מזדה זה מה שהגדרתי בשלוחה, וכשנכנסים לשלוחה מתנתק השיחה, למה?
type=access_filter access_filter_1=*.*.*.*.*.*.*.10.none access_filter_yes_goto=/1000/7/1/1 access_filter_no_goto=/1000/7/2 title=מעבר מוגבל
-
@מזדה
אני מצטער.
בהגדרה השנייה במקום הכוכבית הראשונה שים h.
זו הגדרת חובה ששכחתי.
דהיינוtype=access_filter access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.10.none access_filter_yes_goto=/1000/7/1/1 access_filter_no_goto=/1000/7/2 title=מעבר מוגבל