העברת ההודעות המוקלטות להשמעת קבצים בivr2
-
@אA כתב בהעברת ההודעות המוקלטות להשמעת קבצים בivr2:
@יהודה-צ-כ
זו הגדרה במעבר בסיוםנכון יפה מאוד, ניסיתי לפתור קודם את המעבר בסיום שאומר לו השלוחה אליה ביקשתם לעבור וכו
-
@יהודה-צ-כ
כי למעשה בסוף הבנתי שהוא רוצה בסך הכל הקלטה לשלוחה אחרת וזהו.
לא ברור לי מה לא עובד לו. -
בלבלתם אותי לגמרי איפה לשים את התיבה הזאת (בהשמעת קבצים או בהקלטה) והאם למחוק את מה שהיה כתוב לפני?
-
@מרמ123
אתה רוצה לתת לי את המספר מערכת והסיסמא ואני אנסה להגדיר לך? -
@אA הוא אמר שזה תפריט נכון?!אז הוא גם צריך להגדיר את מיספר התפריט!!!
-
@מרמ123 כתב בהעברת ההודעות המוקלטות להשמעת קבצים בivr2:
בלבלתם אותי לגמרי איפה לשים את התיבה הזאת (בהשמעת קבצים או בהקלטה) והאם למחוק את מה שהיה כתוב לפני?
ההשמעת קבצים תשאיר איך שהיא, ובהקלטות תכניס את מה שהבאתי לפני זה ותשנה את מיקום השמירה ואת המעבר בסיום ובביטול לפי הצורך
-
בשלוחת ההקלטות תכניס
type=record folder_move=/ לאחר ה / תכתוב איפה לשמור (1 או כל שלוחה אחרת) record_end_goto=/ אחרי ה / תגדיר לאן להעביר באישור ההקלטה record_cancel_goto=/ אחרי ה / תגדיר לאיפה לעבור בביטול ההקלטה
ברירת מחדל ההקלטות נשמרות בשלוחה הנוכחית,
-
פוסט זה נמחק! -
@יהודה-צ-כ בקיצור אפשר את זה בתורר תיבת העעתקה כל הקבצים צריכים ללעבור לשלוחה 1 שמיעת קבצים
-
@יהודה-צ-כ כתב בהעברת ההודעות המוקלטות להשמעת קבצים בivr2:
type=record folder_move=/ לאחר ה / תכתוב איפה לשמור (1 או כל שלוחה אחרת) record_end_goto=/ אחרי ה / תגדיר לאן להעביר באישור ההקלטה record_cancel_goto=/ אחרי ה / תגדיר לאיפה לעבור בביטול ההקלטה
-
@יהודה-צ-כ בקיצור אפשר את זה בתורר תיבת העעתקה כל הקבצים צריכים ללעבור לשלוחה 1 שמיעת קבצים
type=record folder_move=/1
-
@אA ולמחוק את מה שכתבבתי לפני
-
-
הבעיה שלו שהוא לא מגדיר גם את מיספר השלוחה של התפריט!!! בהודעה הרישונה הוא כתב "בשלוחה אחת תפריט ואז שלוחה 1 שמיעת הודעות "
-
@אA ולמחוק את מה שכתבבתי לפני
בסך הכל חשבתי שאתה רוצה להגדיר גם איפה להעביר בסיום ההקלטה, תמחק את כל מה שכתוב בשלוחת ההקלטות, ותוסיף
type=record folder_move=/1
-
-
@אA כתב בהעברת ההודעות המוקלטות להשמעת קבצים בivr2:
@פיתה
צודקקקקקק!!!!!
@מרמ123
כאן טמונה הטעות.
אתה צריך להגדיר בהקלטותfolder_move=/1/1
צודק לא ראיתי שהתפריט הוא בתוך 1, תגדיר בנוסף למה ש@אA כתב גם
type=record
-
תודה רבה זה עבד
-
אבל איך אפשר לבטל אתת הקלטתם בהצלחה את קובץ מס....?
-
@מרמ123 כן גם אתי הדבר הזה מעצבן