לגבי קול רובוטי לתפריט
-
טוב אז ניסיתי ועשיתי מה שאמרת ווו הוא לא אומר כלוםם בכניסה
-
@מרמ123 כתב בלגבי קול רובוטי לתפריט:
טוב אז ניסיתי ועשיתי מה שאמרת ווו הוא לא אומר כלוםם בכניסה
מה ניסית ועשית?
-
@יהודה-צ-כ טוב סימן שלא קראת לפני על מה הנושא אני מנסה לעעשותת בתפריט הראשי את הקול הרובוטי עששיתי קובץ tss כמובן העלתי להגדרות נוספות את מה שאמצרו לי לכתוב עיין לעיל וו.. זה לא מקקריא כלוםםם מה אני עושה עכשיו?
-
@יהודה-צ-כ טוב סימן שלא קראת לפני על מה הנושא אני מנסה לעעשותת בתפריט הראשי את הקול הרובוטי עששיתי קובץ tss כמובן העלתי להגדרות נוספות את מה שאמצרו לי לכתוב עיין לעיל וו.. זה לא מקקריא כלוםםם מה אני עושה עכשיו?
אתה רוצה שהתפריט יוקרא בקול רובוטי?
-
@יהודה-צ-כ כןן תפריט שאני ערכתי ואמרתי לו מה לומר זאת אומרת כתבתי השאלה עם עשיתי נכון כי אני משתמש בפלאפון אז השמשתי בעורך מגתבחים של סמסונג ככתבתי ויצאתי את זה כטקססט ואז שיניתי את הסיומת ל Tss
-
@יהודה-צ-כ כתב בלגבי קול רובוטי לתפריט:
אתה רוצה שהתפריט יוקרא בקול רובוטי?
תכניס בשלוחת התפריט
menu_voice=הודעת התפריט say_menu_voice=yes
-
@יהודה-צ-כ כןן תפריט שאני ערכתי ואמרתי לו מה לומר זאת אומרת כתבתי השאלה עם עשיתי נכון כי אני משתמש בפלאפון אז השמשתי בעורך מגתבחים של סמסונג ככתבתי ויצאתי את זה כטקססט ואז שיניתי את הסיומת ל Tss
tts לא tss
-
@יהודה-צ-כ סליחה התבלבלתיי אבל זה מה ששמרתי שם tts
-
@יהודה-צ-כ סליחה התבלבלתיי אבל זה מה ששמרתי שם tts
MM1100.ttsהנה קובץ תקין אתה יכול להכניס בו את התפריט ולשנות את השם ל M1000
-
פוסט זה נמחק! -
טוב משהו יכל להגדיר לי את זה התפריט אמור להיות כך
ברוכים הבאים לקו הנעייס של צעירים מעלות
לשיעור א הקש 1
לשיעור ב הקש 2
לשיעור ג הקש 3
לשעורי מורינו הרב גולדווסר שליטא הקש 4
לשיחות מורינו הראש ישיבה הקש 5
לחדר הועידה הקישו 7
לטריוויה וסקרים הקישו 8
למעבר לקו העדכונים הקישו 9
בהצלחה והאזנה ערבה ונעימה
המספר של הקו הוא
והססמא
רק לא לעשות לו קול עילג יש כמו שהבנתי כמה קולות שאפשר הקול הכי נורמלי תודה למי שיוכל לעזור בזהעדיף שתמחק את הפוסט שלך ותפנה אלי אם אתה רוצה במייל ggg358102@gmail.com
-
@יהודה-צ-כ שלחתי מזמן
-
@יהודה-צ-כ שלחתי מזמן
שלחתי לך הודעת תפריט אם אתה רוצה שאני אגדיר את השלוחות כנראה שזה כבר לא יהיה היום
-
@יהודה-צ-כ אין צורך להגדיר אאבל זה לא עובד