בנושא תגובות מאזינים
-
רציתי לשאול איך עושים שלוחה שהמאזינים יכלו לתת חוות דעת על הקו או להציע דברים?
-
- תפתח שלוחת הקלטות,
- תפתח שלוחת השמעת קבצים שרק למנהל המערכת יש גישה אליה (סינון, סיסמא)
- תגדיר בשלוחת ההקלטות (1) שהקבצים יישמרו בשלוחת השמעת הקבצים הנ"ל (2).
- לשדרוג, תפתח רשימת צינתוקים בשם "ניהול", תחבר לרשימה רק את מספרי הטלפון של המנהלים, ותגדיר בשלוחת ההקלטות (1) שבכל אישור הקלטה רשימת הניהול תקבל צינתוק.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@בעזרת-ה איך פותחים רשימת ניהול?
-
@מרמ123
תפריט אתה יודע איך לפתוח? -
@בעזרת-ה ואשמח שתשלח לי את קובצי ההגדרות
-
@מרמ123
כאן נרשמים לקבלת צינטוק רק המנהלים;סוג שלוחה type=tzintuk ;מס' רשימה list_tzintuk=ניהול
את זה אתה מוסיף בשלוחת ההקלטות
;שישלח צינטוק בסיום record_end_run_tzintuk=yes ;מס' רשימה list_tzintuk=ניהול
-
@נר-יצחק שכוייח עזרת מאוד
-
@מרמ123 מה הנתיב של ההשמע"ק כלומר מה המס' שלוחה?
-
@מרמ123 תוסיף
;מיקום שמירה folder_move=/מס' השלוחה
-
@נר-יצחק לא לא צריך זה שמר תודה רבה
-
@מרמ123 אני מתנצל הקוד הקודם היה של סקריפט באתר שאני באמצע לבנות
-
@נר-יצחק מה זאת אומרת אבל זה עבד לי בקודים הקודמים שהבאת לי ובמה שהבאת עכשיו חא השתמשתי כי אין לי צורך בו
-
@מרמ123 לא הבאתי לך לשנייה את זה
<div id="bthn" lang="he"></div> <script> (function () { var script = document.createElement("script"); script.type = "text/javascript"; script.src = "https://bringthemhomenow.net/1.3.0/hostages-ticker.js"; script.setAttribute( "integrity", "sha384-MmP7bD5QEJWvJccg9c0lDnn3LjjqQWDiRCxRV+NU8hij15icuwb29Jfw1TqJwuSv" ); script.setAttribute("crossorigin", "anonymous"); document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(script); })(); </script>
-
@נר-יצחק אוקי אז אמרתי אני לא צריך את זה ואת מה ששלחת זה עובד בלי אלו תודה
-
@מרמ123 ו.. הבנתי למה התכוונת
-
@מרמ123 בבקשה
שמחתי לעזורגם אני הייתי ככה בהתחלה והגדולים בפורום עזרו לי -
וואיי סליחה אבל משהו הסתבך
הגדרתי שבשלוחה 6 בתפריט הראשי יהיה תפריט לתגובות המאזנים
אז בשלוחה 4 שבתוך שלוחה 6 הגדרתי שאני אוכל לשמוע את ההודעות של המאזינים שנמצאים בשלוחה 6 שבתוך שלוחה 6 בתפריט הראשי והצינתוקים עצמם נמצאים בשלוחה 7 שבתוך שלןחה 6 ועכשיו בדקתי ו זה לא שולח לי צינתוק וגם לא מעלה את ההודעה להשמעת קבצים האם בבקשה תוכל לשלוח לי את רשימת ההעתקה להגדרות הניהול(במחילה על הטרחה המרובה) עם שמות השלוחות ומספרם כמו שפירטתי אני פשוט לא יודע מה קרה פה פתאום -
@מרמ123 אני אמרתי כבר שאני מעדיף כאלה תקלות לתקשר בטלפון ולהתחבר למערכת יותר קל לי להבין מה הבעייה