הקלטת הודעה אישית
-
אני רצה לפתוח שלוחה שמקישים שם נגיד אחד ומקלטים הודעה אישית לחבר מסוים (רק למישהו ספציפי)
-
@פיתה באיזה שלוחה בדיוק אתה רוצה שיקליטו,
ובאיזה שלוחה השני ישמע את זה? -
@פיתה
בזיהוי לפי טלפון אין אפשרות ישירה, כי בשביל להקליט הודעה אישית חייבים להקיש את הזיהוי, שזה הטלפון.אבל אולי אפשר לעשות קומבינות,
לדוגמא שתעשה שלוחת השמעת קבצים במקום תפריט, והזיהוי ההוא שאתה רוצה שישלחו לו הודעה אישית יקליט דרך הטלפון שלו (או שאתה תקליט דרך הטלפון שלו) הודעה כזאת: להשארת הודעה אישית לשלמה הקש 1, ותגדיר בהגדרות שבהקשה על 1 עובר להקליט הודעה אישית למקליט הקובץ.אתה יכול גם להשתמש ברשימת צינתוקים מיוחדת עבור אותו אדם, ושתהיה שלוחת הקלטות רגילה עם צינתוק לאותו אדם, בדומה למה שעושים הקלטות למנהל המערכת.
-
@פיתה
בהקלטות תגדיר כך (בהנחה שזה שלוחה 2):type=record say_record_number=no say_record_menu=no ;יעבור לשלוחה 2 בתיקייה אישית folder_move=for_id-2/Phone record_for_id_ask_ok=no ;צינתוק רק אם קיים ברשימה record_ok_end_run_tzintuk_private_list=123 ;מקש 2 יפעיל צינתוק (במידה והוא קיים ברשימת הצינתוקים שרשמת menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk_private
והמאזין יצטרך להקיש את מספר הטלפון של הנמען.
בהשמעת קבצים תגדיר כך (בהנחה שזה שלוחה 1):
folder_play=id_record folder_to_play=/1
-
-
@פיתה תמיד להקליט לאותו אחד?
פשוט תעשה שרק אותו אחד נכנס לשלוחה של ההשמעה. -
@ז-למאן אבל אני רוצה לפתוח כ-20 כאלה שזה יגיע רק לאזור האישי שלהם
-
@פיתה כתב בהקלטת הודעה אישית:
@ז-למאן אבל אני רוצה לפתוח כ-20 כאלה שזה יגיע רק לאזור האישי שלהם
ואיך המערכת תדע למי אתה מקליט?
לכן צריך להקיש את מספר הטלפון. -
@חכמון ולכן זה לא עוזר לי
אני רוצה שלוחה שבה אני מגדיר שזה ישלח הודעה אישית למספר מסוים שאתו אני יגדיר
מה כל כך לא הגיוני? -
@פיתה אז תגדיר כניסה לפי id של רשימה ולא לפי טלפון.
https://f2.freeivr.co.il/topic/8204/הגדרות-הזיהוי-בכלל-המערכת#:~:text=כניסה לפי המספרים המופיעים בקובץ EnterIDList.ini -
-
@בעזרת-ה ההסתבכתי לגמרי אולי אתה תעשה לי את זה
(אם זה לא קשה לך) -
@פיתה
איזה קומבינה אתה רוצה? -
@בעזרת-ה
את מה שדומה למנהל -
@פיתה
תשלח לי מייל
6560311@gmail.com -
@בעזרת-ה בעצם הבנתי את הרשון ואני יכול לעשות אתו בעצמי
רק תן לי את ההגדרות או קישור -
@בעזרת-ה אני לא יכול לדעת כרגע את הקוד כי הטלפון שיצר את המערכת לא בבית
(אני בדרך כלל לא משתמש בקוד הכול נימצא אצלי בשומר סיסמאות ובטלפון אני לא צריך קוד כדי להיכנס לתפריט מנהל) -
@פיתה
לא תוכל לעשות את זה רק דרך הטלפון.
אתה צריך ליצור שלוחת תפריט.
בתוך התפריט תיצור 20 שלוחות, שכל 20 השלוחות יהיו שלוחות הקלטה.
בתוך כל שלוחה, אתה מגדיר בהגדרה הזאת:folder_move=
אתה כותב את תיקיית השמעת הקבצים האישית של כל מספר שאתה צריך.
אסביר: אם יש לך הודעות אישיות במערכת לדוגמא בשלוחה 0, אז בתוך שלוחה 0 יש לך תיקיה בשם
phone
, בתוך התיקיה הנ"ל יש לך תיקיות אישיות לפי מספרי הטלפון של כל אחד שקיבל אי פעם הודעה אישית, ובתוך התיקיה ששמה כמספר הטלפון נשמרות ההודעות האישיות.עכשיו בשלוחות ההקלטות הנ"ל אתה מגדיר כך:
בשלוחת הקלטות מספר 1, אתה מגדיר כך:folder_move=/0/phone/0533105331
בשלוחת הקלטות מספר 2 אתה מגדיר כך:
folder_move=/0/phone/0527605276
וכן לכל מספר ומספר.
תכתוב לי אם עד כאן ברור אמשיך.
-
@בעזרת-ה הבנתי כך:
אני פתחתי שלוחה שלהשמעת קבציםהקלטות והגדרתי בהfolder_move=/0/phone/0504168313
-
@בעזרת-ה
מה שיקרה, שבתוך התפריט הראשי הנ"ל, תקליט הודעה, להקלטת הודעה אישית לראובן הקש 1, לשמעון הקש 2, וכו'.
אם מישהו יקליט הודעה לראובן, ההקלטה תגיע לשלוחת ההודעות האישיות של ראובן, וכשראובן יתקשר למערכת הוא ישמע שיש לו הודעה אישית [אני מניח שמוגדר אצלך בתפריט שישמעו התראה על הודעות אישיות].עכשיו לגבי הצינתוקים.
- אם אתה רוצה שיישלח צינתוק, אתה צריך ליצור תפריט נוסף [שם מומלץ לך להגדיר הפנית לשלוחה אחרת לפי id],
- בתוך התפריט ליצור 20 שלוחות צינתוק,
- לכל שלוחה תעשה שם אחר של רשימה [ממליץ לך ליצור את השמות של הרשימות בשם עוקב, הכוונה לדוגמא ששם הרשימות יהיו "הודעות אישיות ראובן" "הודעות אישיות שמעון" וכו', כדי שכשתראה את כל הרשימות באתר הכל יהיה מסודר יחד].
- להגיד לכולם להיכנס לשלוחה הנ"ל [ואם תגדיר שזה יהיה לפי id כל אחד כשיכנס יופנה מיד לשלוחת הצינתוקים הפרטית שלו] ולחבר את הטלפון שלהם לרשימה.
- ואז אתה צריך להגדיר גם בשלוחות ההקלטות, לכל שלוחה שישלח הקלטה לרשימה הספציפית שלו.
בקיצור, חצי שעה של עבודה באתר החדש, ויש לך את זה.
בטלפון זה יקח חודשיים