נפתר מעבר לשלוחה אחרת בתפריט בחירת קובץ
-
שלום וברכה!
רציתי לדעת האם יש אפשרות שבסיום
כל השמעה שבחרתי בשלוחת תפריט בחירת קובץ יהיה אפשרות לעבור לשלוחה אחרת?
ואם כן אז מהי ההגדרה שאני צריך להגדיר בקובץ ההגדרות?
תודה רבה ! -
-
-
-
@אריאל-לויסון תגדיר חוץ מהשלוחה הזאת עוד שלוחה,
ושם תגדיר שישמעו קבצים מהשלוחה הרגילה של הקבצים,
ושיהיה תפריט בחירת קובץ,
וגם תגדיר שאחרי כל השמעה זה יעבור לשלוחה אחרת.לדוגמא, בשלוחה 1 נמצאים הקבצים, ואתה מוסיף את שלוחה 2, ואלו ההגדרות לשלוחה 2, וזה יעבור לשלוחה 3:
type=playfile folder_to_play=1 start=select after_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/3
-
@חכמון
זה שלוחות פנימיות
זה השלוחה שיש לי כרגע תפריט בחירת קובץ (ויצרתי שלוחה חדשה בתוך זה עם ההגדרות)
ואלו הם ההגדרות בשלוחה 1/1/2title=בחירת שיעור לפי מספר start=select start_select_digits=3 type=playfile say_length=yes say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message=date details_message_date=heb say_files_amount=yes attempts=30
ומה שהבאת לי שמתי בתוך השלוחה 1/1/2/1
title= type=playfile folder_to_play=1/1/2 start=select after_play=return_amount return_amount=1/1/2 playfile_end_goto=/1/1
וזה לא עובד לי, תוכל לתקן אותי במה טעיתי ?
-
@אריאל-לויסון כתב במעבר לשלוחה אחרת בתפריט בחירת קובץ:
after_play=return_amountreturn_amount=1
בשלוחה 1/1/2/1 יש טעות בשורה 6.
המספר 1 הכוונה שאחרי השמעה 1 שמסיים לשמוע יעבור לשלוחה שמוגדר בשורה 7.
תגדיר במקום זה:after_play=return_amount return_amount=1
-
@חכמון
לא הצלחתי להבין איזה הגדרה אני צריך להחליף תוכל להעתיק לי את כל ההגדרות לשלוחה עם התיקון? -
@אריאל-לויסון את ההגדרות השניות שהבאת, אני תיקנתי את שורות 5 ו-6,
בסדר?
עריכה:
בעצם בשורה 5 אין שינוי,
תעתיק את השורה השניה שלי, לשורה 6 בשלוחה 1/1/2/1. -
@חכמון
אז מה שאני צריך לעשות זה להחליף את שורות 5 ו6 במה שהבאת לי כן? -
@אריאל-לויסון ערכתי.
תקרא שוב -
@חכמון
העתקתי את זה ועדין לא עובד ? אולי טעיתי במשהו אחר?title= type=playfile folder_to_play=1/1/2 start=select after_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/1/1
-
-
@אריאל-לויסון מה לא עובד?
הוא נכנס לשלוחה?
הוא נותן לבחור השמעה?
הוא עובר לשלוחה 1/1 כשהוא מסיים?
איפה הבעיה? -
@חכמון אסדר את שאלתי בצורה יותר ברורה !
יש לי שלוחת 1/1/2 שזו שלוחת תפריט בחירת קובץ והמטרה שלי היא שבסוף כל השמעה יעבור לשלוחה אחרת
ההגדרות בשלוחת 1/1/2 תפריט בחירת קובץ הםtitle=בחירת שיעור לפי מספר start=select start_select_digits=3 type=playfile say_length=yes say_details_message_first=yes say_details_message_skip_menu=yes say_details_message=date details_message_date=heb say_files_amount=yes attempts=30
מה שהצעת לי זה ליצור שלוחה חדשה ולהוסיף את זה
title= type=playfile folder_to_play=1/1/2 start=select after_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/1/1
וזה מה שעשיתי יצרתי שלוחה חדשה בתוך שלוחת 1/1/2שזה אומר שלוחה 1/1/2/1
ובתוך השלוחה יצרתי קובץ הגדרות עם כל ההגדרות ששלחת ליtitle= type=playfile folder_to_play=1/1/2 start=select after_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/1/1
ומה שקורה עכשיו זה שהתקשרתי מהפלאפון ובחרתי קובץ שמע נגיד 006 וחיכיתי עד סוף ההשמעה ובסוף לא עבר לשלוחה אחרת
שאלתי כרגע היא האם כל מה שמוגדר לי בשלוחות הוא נכון ? או שאולי יש טעות באחת ההגדרות?
אשמח מאוד לדעת מה דעתך בנושא
תודה מראש -
@חכמון
נכנס לשלוחה ואני שומע את הקובץ שבחרתי אבל בסיום ההאזנה לקובץ יש שקט כמה דקות עד שאומר לא הוקשה בחירה -
@חכמון
אני רוצה להדגיש משהו חשוב שכנראה הוא תוקע את הבעיה
תמיד קובץ השמע אנא הקישו את מספר הקובץ זה M1036 ושמתי בתוכו קובץ שקט
ובקובץ השמע M1453 הקלטתי גם את אנא הקישו את מספר הקובץ ואז כמות השיעורים שיש הוא בעצם שתי ההודעות הללו הקלטתי בהודעה אחת
עכשיו אחרי שבחרתי קובץ האזנה ואז בסיום הוא בעצם חוזר לאנא הקישו אבל אין לו הודעה להשמיע בגלל ששמתי קובץ שקט בהודעת M1036 ואז לכן כמה דקות יש שקט, ואז זה אומר לא הוקשה בחירה -
@אריאל-לויסון ואתה חייב שהוא ישמיע את כמות השיעורים?
-
@חכמון
סתם כך אם אתה רוצה לדעת מה האינטרס ששמתי קובץ שמע שקט בהודעת M1036
אז הסיבה היא שהגדרתי שישמיע את כמות השיעורים שיש בשלוחה הודעת M1453
אבל הבעיה שהוא משמיע את זה לפני שאני אומר את אנא הקישו אלא בתחילת השלוחה
ואני רציתי שקודם ישמעו את אנא הקישו ולאחר כך את כמות השיעורים שיש בשלוחה
לכן בהקלטת מספר M1453 השארתי קודם כל אנא הקישו את מספר הקובץ ואז בסוף ההקלטה
אמרתי כמות השיעורים שיש בשלוחה ואז זה אמר כי בעצם זאת ההקלטה -
@חכמון כתב במעבר לשלוחה אחרת בתפריט בחירת קובץ:
ואתה חייב שהוא ישמיע את כמות השיעורים?
כן זה חשוב לי, כי המאזין רוצה לדעת כמה שיעורים יש בשלוחה בשביל שיוכל לדעת עד איזה מספר יוכל לבחור
אגב לכן גם זאת הסיבה ששאלתי האם יש אפשרות בסוף האזנה לקובץ השמע לעבור לשלוחה אחרת כי זה בעצם כשחזר לתפריט של אנא הקישו זה לא השמיע כלום בגלל ששמתי קובץ שמע שקט -
@אריאל-לויסון זה בסדר,
אבל צריך להבין למה אחרי שמסיימים לשמוע זה לא עובר לשלוחה 1/1,
אלא נשאר תקוע על ההודעהM1036
אנא הקישו את מספר הקובץ,
אולי ההגדרות מתנגשות?
תבדוק מה קורה אם לא תקיש כלום,
האם אחרי הרבה זמן זה עובר לשלוחה, או ממשיך להודעה הבאה. -
@חכמון
שתי דברים
1 זה אמור לחזור לשלוחה 1/1 ולא לשלוחה 1/1/2?
ו2 זה שקט כמה דקות ואז לא הוקשה בחירה וגם ניסיתי ללחוץ על המקשים ולחצתי 000 והשמיע לי את קובץ השמע 000 אז רואים באמת מכאן שחזר לשלוחה 1/1/2 -