הגבלת 3 הקלטות לשבוע
-
@אA ואלה זה עובד תודה רבה
-
@קו-המוסיקה
בשמחה רבה -
@אA טוב משהו השתבש לי עכשיו,
אין לי מושג מה אבל זה לא באמת עבד ממקודם קיבלתי עשרות תלונות השבוע שזה לא עבד
אז הנה ההגדרות
שלוחה ההקלטותtype=record record_end_goto=/1/15 record_cancel_goto=/1/1 check_access_filter=yes
השלוחה 1/15
type=play_and_return check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.2.thisweek access_filter_no_goto=/1/16
פלוס הודעת מערכת M0002 שאומרת ההודעה הוקלטה בהצלחה,
שלוחה 1/16
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/1/13/ext add_id_to_list_key=access_filter_1=h.*.*.*.*.*.thisweek.*.thisweek add_id_to_list_end_goto=/1/1
עכשיו אני נכנס להקלטה וזה מחזיר אותי אחורה...
-
@קו-המוסיקה
אשמח אם תוכל לפרט לי מתי זה נתקע. -
@אA ממש אחרי שהגדרתי את זה
-
@קו-המוסיקה
אני אבדוק את זה בלנ"ד. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@קו-המוסיקה
מצאתי בעיה במה שהבאתי, ולאחר מחשבה יתכן ויש לי פיתרון פשוט הרבה יותר, אבל תצטרך לבדוק אותו לפני כן.הרעיון הוא כך:
- בשלוחת ההקלטות תגדיר
type=record record_end_goto=/1/15 record_cancel_goto=/1/1 check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.3.thisweek access_filter_log_time_folder=/1/15
ובשלוחה 15 תגדיר
type=play_and_return check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.3.thisweek access_filter_no_goto=/1/1
מה שהשתנה,זה שהגדרתי את ההגבלה בשלוחת ההקלטות, רק כדי שלא יחסם לאחר 3 כניסות גם אם לא הקליטו, הגדרתי שבסיום ההקלטה יעבור לשלוחה אחרת שבה יש ג"כ הגבלה זהה.
ובנוסף הגדרתי שהמערכת תבדוק את ההגבלה בקובץ שנמצא בשלוחה השניה כך שההגבלה תחול רק לאחר שעברו 3 פעמים בשלוחה השניה.בהגיון זה אמור לעבוד, אבל ההגיון לא תמיד עובד בדברים הללו, כך שתאלץ לבדוק את זה.
בהצלחה.
-
@אA
סבבה אני יבדוק את זה -
@אA
זה לא עובד... -
@קו-המוסיקה
מה לא עובד?
לא נותן להיכנס או שלא חוסם או שחוסם מוקדם מידי?