נפתר התראה שיש הודעה חדשה בשלוחה
- 

@shz 
 היכן להגדיר את זהgo_to_from_tzintuk=yes check_list_tzintuk=שם רשימת הצינתוקים go_to_from_tzintuk_found=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found=השלוחה הבאהואם יש לי כמה רשימות צינתוקים שאני רוצה שישמעו את ההודעה? 
- 

@shz 
 אולי תוכל לעשות לי את זה?
 אני מאוד ישמח!
- 
				הנושא סומן כשאלה פ פיתה
- 
				הנושא סומן כנפתר פ פיתה
- 
				הנושא סומן כלא נפתר פ פיתה
- 

@פיתה 
 רק עכשיו חזרתי למחשב
 הסתדרת?
- 

@פיתה 
 אז רושמים כמה רשימות עם פסיק ביניהם.
 למשל:check_list_tzintuk=111,222,shirim
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@shz כתב בהודעה על שיעור חדש שנכנס למערכת: בסיום כל הקלטה יש הגדרה record_end_goto לאן ללכת בסיום ההקלטה. איך? 
- 

- 
				הנושא סומן כנפתר פ פיתה
- 

@פיתה 
 אופס....
 זה ארכיון לכולם ביחד
 זאת אומרת שזה יתן התראה רק עד שמישהו אחד ישמע את ההודעה....מה אני צריך לעשות? 
- 

- 
				הוזכר על-ידי S shz
- 

@shz 
 הבעיה שההדרכה שלך ניראת לי בכלל לא מעשיתסליחה שאני אומר
 אבל היא לא ברורה.......
- 

@פיתה אז זה לא נפתר 
- 
				הנושא סומן כלא נפתר פ פיתה
- 

- 

@פיתה 
 הצעתי לך במייל עזרה אישית דרך הטלפון...
 גם אשמח לשמוע מה לא ברור ולשפר
- 

@פיתה 
 יש לך את זה
 https://f2.freeivr.co.il/post/142374
- 

@אA 
 אני הגדרתי
 בשלוחה 9991 (במקום 900 בדוגמה)type=play_and_return play_and_return_play_all=yes check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.1.*.noneוהעלתי קובץ שמע בשם M0002 הכנסתי את ההגדרה הזאת בשלוחה הראשית check_did_and_go_to_folder=yesיצרתי קובץ ini בשם Did_Go_To בשלוחה הראשית ושמתי בו את ההגדרות 0770000000=/9991 check_did_and_go_to_folder_one_time=yesבשלוחה שמקליטה לשלוחה שכשם יש הודעה חדשה אני רוצה התראה 
 הגדרתי כךtype=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=9991 access_filter_delete_all=yes access_filter_delete_quiet=yes access_filter_delete_goto=/תוצאה: 
 אני מתקשר למערכת אני שומע את ההודעה שיש הודעה חדשה בשלוחה אבל אני לא יכול להקיש כלום...
 כך שהמערכת שלי תקוע עכשיו....היפה טעיתי? 
- 

@פיתה כתב בהתראה שיש הודעה חדשה בשלוחה: check_did_and_go_to_folder_one_time=yes את ההגדרה הזו תוציא מהקובץ הנ"ל ותכניס בשלוחה הראשית בקובץ ההגדרות 
- 

@אA 
 עכשיו לא מתריעה בכלל
- 

@פיתה 
 איפה הגדרת את השלוחה שמוחקת את ההגדרה?
 היא אמורה להיות מוגדרת אחרי שלוחת ההקלה, כך שלאחר שמקליט המאזין יעבור לשלוחה הזו.
- 

@אA כתב בהתראה שיש הודעה חדשה בשלוחה: איפה הגדרת את השלוחה שמוחקת את ההגדרה? בשלוחה שמקליטים @אA כתב בהתראה שיש הודעה חדשה בשלוחה: היא אמורה להיות מוגדרת אחרי שלוחת ההקלה, כך שלאחר שמקליט המאזין יעבור לשלוחה הזו. טוב אני ינסה.. 
- 

@אA 
 עשיתי שאחרי שמקליטים הודעה יעברו לשלוחה 9999
 ושם הגדרתיtype=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=9991 access_filter_delete_all=yes access_filter_delete_quiet=yes access_filter_delete_goto=/ועדיין לא מתריעה... 
 אני מפספס משהו...
 במה טעיתי?