לא נפתר פילטר לפי שמיעת הודעה
-
אני הגדרתי בשלוחת הקלטות פילטר לפי שמיעת הודעה
ומי שלא שמע את ההודעה יעבור לשלוחה ששם יש את ההודעה
ושם הגדרת שאחרי שמיעת ההודעה יעברו לשלוחה של ההקלטהאבל מה שקורה זה ששומעים את ההודעה עד שאתה מנתק את השיחה
זאת אומרת: אני נכנס לשלוחה של ההקלטה והפילטר רואה שאני לא שמעתי את ההודעה ומעביר אותי לשלוחה של ההודעה
אני שומע את ההודעה וחוזר לשלוחה של ההקלטה אבל משום מה הפילטר בטוח שלא שמעתי את ההודעה
ומחזיר אותי לשלוחה של שמיעת הודעה שמחזירה אותי ....... בקיצור אני עושה סיבובים

תודה רבה!
-
@פיתה
הגדרת מעקב של שמיעות????
אם לא
תגדיר בIVR בשלוחה הראשית את זהsave_listening_data=yes שמירת נתונים השמעת קבציםבהצלחה
-
@י-ע
הגדרתי את זה בשלוחה של שמיעת ההודעה
אבל עכשיו הגדרתי את זה זה בIVR ולא עזרההגדרות בשלוחת הפילטר
type=record title=הודעות חשובות folder_move=/1 say_record_number=no say_record_menu=no record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=members צינתוק ממספר משנה tzintuk_your_id=039279583 פילטר רק אם הקשיב לכללים check_listening_ok=yes listening_ok_folder=9998 listening_folder_path_and_name=/9998/-000 listening_no=go_to_folder-/9998ההגדרות בשלוחת שמיעת ההודעה
type=playfile title= listening_mark=yes play_beep=no playfile_end_goto=/8/8 say_details_message=time,date,phone ;מקש 7 - השמעת פרטים control_play7=say_details_message ;שמירת נתוני האזנה save_listening_data=yes ;מקש 9 - תפריט שמיעת כמות האזנות control_play9=tfr_say_listening_data -
-
אז מה הבעיה??
-
פוסט זה נמחק! -
@פיתה
לא יודע... -
@פיתה
יתכן וצריך להאזין לכל הקובץ?! -
@אA
אני מאזין לכל הקובץ (רק אחר כך הוא שולח אותי לשלוחה של ההקלטות) -
@פיתה
תבדוק בלוג מה מעודכן בדוח של מי שהאזין להודעה תדע מה קורה שם -
@י-ע
אני רואה כמה מספרים לדעתי זה אומר שהם שמעו את ההודעהניסיתי לעשות צילום מסך אבל לא הצלחתי -
בקיצור הבעיה היא שהוא חושב שלא שמעתי את ההודעה
-
@פיתה
והמספר שלך מופיע שם????
אם כן אז זה בעיה בפילטר לא בקליטה שהאזנת
ואני לא השתמשתי בפילטר הזה אז ככה שאני לא יודע אם הוא תקין.... -
@פיתה
תלחץ על Windows + shift + s -
-
-
@י-ע
צילום מסך (למי שלא עובד במקש למעלה) -
-
-
@פיתה
באתר הישן יש תיקיית לוג בתפריט הראשי ששם בתוך תקיית Listening יש שלוחות לפי מספר שלוחה ובתוך כל שלוחה יש קובץ שבו כתוב כמה האזינו לכל הודעה