כניסה לשלוחה לפי ת.ז.
-
@אור-האורות אתה רוצה לקבל אח"כ דו"ח מי כן רוצה להגיע?
בעיקרון תעשה פשוט מאד, בשלוחה של כיתה א' שלוחה 1 תפריט של הכיתה, שלוחה 2 ניתוק...
אם אתה רוצה גם דוח יש לי רעיון קצת מסובך.. -
@מוטלה
אני חייב דו''ח (מה אתה רוצה שהם יהיו בלי קפסולות???) -
@אור-האורות זה אמור להיות הרשמה להגעה בלבד, או שאח"כ מי שנרשם יכנס בפעם הבאה אוטומטית לשלוחה ויהיו שם גם הודעות וכדו' ?
אם זה רק הרשמה, תעשה את שלוחה 1 כקבלת נתונים וכניסה לפי קובץListAllInformation.ini
וכך שאלה ראשונה תהיה לאישור הגעה הקישו 1, ותקבל מייל עם דוח מפורט..
אם אמור להיות אח"כ כניסה חלקה לשלוחה עם הודעות ושיעורים, תגדיר בשלוחה 1 (שבתוך כיתה א') עם הפילטר הזה כניסה פעם אחת בלבד, (וכמובן עם כניסה לפי קובץListAllInformation.ini
) ותגדיר שבפעם הזו יעבור לשלוחת קבלת נתונים כמו הנ"ל ויירשמו להגעה, ובשאר הפעמים יעברו לשלוחת תפריט עם שיעורים והודעות וכדו'
אמנם בצורה הזו אם נכנסו לשלוחה 1 ועברו לקבלת נתונים והתחרטו פתאום הם ימשיכו אח"כ להכנס לשלוחה כרגיל אפי' שלא נרשמו (אבל לא מסתבר שזה יקרה אחרי שבהודעה בתפריט ישמעו להרשמה להגעה הקישו 1..)
אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון.
ובעז"ה עד אלול כבר לא יצטרכו קפסולות.... -
@מוטלה
א' אמור להיות אח''כ כניסה חלקה
ואני מאוד ישמח אם יש לך שתי דקות לרכז את ההגדרות אני מאוד יודה לך (אע''פ שאיני חדש כלל מ''מ העסק הזה יצא לי מדי מורכב כיון שיש בקו הזה עוד עשרות שלוחות)ובעז"ה עד אלול כבר לא יצטרכו קפסולות....
אמן ואמן (ומ''מ השתדלעס')
-
פוסט זה נמחק! -
@אור-האורות
את שלוחה 1 בתוך כיתה א תגדיר כך:type=access_filter enter_id=yes enter_id_type=list_all_information access_filter_yes_goto=/1/1 access_filter_no_goto=/1/2 access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.1
שורה מספר 4, להיכן יעבור בפעם הראשונה (קבלת נתונים, הרשמה להגעה)
שורה מספר 5, להיכן יעבור בשיחה הבאה, (שלוחת השיערים וכדו')
בקבלת נתונים תגדיר גם כניסה לפי list_all_information. -
@מוטלה
תודה תודה ושוב תודה
ועכשיו לנסיונות -
@מוטלה
תודה זה עובד
נראה לי שיש רק תקלה אחת שלפני הפילטר יש m0000 שלרישום הקש אחת אף שלמעשה אחרי שנרשם פעם אחת אין שום צורך שישמע את זה ולעומת זאת אם התקשר ולא נרשם (וגם לא לחץ לקבלת נתונים) אני רוצה שישמע את זה גם בפעם השניה עד שירשם
מה עושים?? -
-
@אור-האורות בדוח של קבלת נתונים אתה מקבל גם את המספר טלפון של הנרשם.
-
@מוטלה
מה היו עושים בלעדיך בפורום????????????????????????????? -
@אור-האורות מצטרף
-
-
@מוטלה
בינתיים עשיתי עוד M0000-1 שבו הוא אומר שאם הוא כבר נרשם שלא התייחס להודעה
המצפה לישועה @אור-האורות