לא נפתר דיווח בקליק ,בהשמעת קבצים למי יש רעיון ?
-
@חיידר
במה?
בשרת? -
@אA
כן.... -
@חיידר
איך מסך לבן?
זה אמור להיפתח באתר -
@אA
לא יודע כתבתי לך שלי יש מסך לבן כתבת לי תשובה אצלי זה חסום -
@חיידר
תנסה את זה
https://dashboard.render.com -
@אA
הצלחתי -
@אביי-ורבא כתב בדיווח בקליק ,בהשמעת קבצים למי יש רעיון ?:
@חיידר יש דבר כזה להגדיר קריאה לAPI ממקש בהשמעת קבצים, כנראה זה יכול לעזור לך
או אולי אחת מהאופציות האחרות כאן
https://f2.freeivr.co.il/post/69019תוכל לתת לי הסבר בסיסי
-
כך כתבתי בשאלה
מעוניין להגדיר בשלוחת השמעת קבצים
שהמאזין ידווח בהקשה על מקש X שיצר קשר עם מקליט המודעה
ללא צורך בפעולה נוספת
דוגמה בכניסה לשלוחת השמעת קבצים שומע לדיווח יצרת קשר עם מקליט ההודעה הקש 1
מאזין שומע קובץ בהשמעת קבצים המאזין מקיש 1 ואז שומע הדיווח נשלח בהצלחה וממשיך לשמוע קובץ הבא (או מאיפה שעצר כך פחות או יותר
@אביי-ורבא כתב יש דבר כזה להגדיר קריאה לAPI ממקש בהשמעת קבצים, כנראה זה יכול לעזור לך
ואתה @אA שלחת לי שרת תוכל בבקשה לתת לי הגדרות בסיסיות או לכוון אותי כי לא הצלחתי להבין בפורום או בהגדרות שום דבר -
@חיידר
תוכל לשלוח לשיטס.
ולעשות פריסה כאפליקציית אינטרנט. -
@אA
ללא שרת או עם שרת סליחה על הבורות בענין -
@חיידר
השאלה היא מה אתה צריך.
האם מספיק לך שישלח לשיטס וזהו? -
@אA
אני רוצה לקבל את המידע בלבד
מי יצר קשר עם המקליט כל הקלטה בנפרד
וכמובן כמו שכתבתי ימשיך להאזין ולשמוע את ההקלטות -
@חיידר
אבל שילך לשיטס זה בסדר? -
@אA
כנראה שבסדר , המאזין ירגיש את העברה? -
@חיידר
לא.אני לא מבין בזה בכלל אבל אני אתן לך את הכיוון, ואם יש לך כח תנסה.
תנסה להגדיר ככה:
תפתח שיטס>גליון חדש>תוספים>גוגל סקריפט
בגוגל סקריפט תמחק את כל מה שמופיע בדף הקוד ותדביק את זהfunction doGet(e) { const sheetName = "רישום שיחות"; // שם הגיליון שאליו יכנסו הנתונים const ss = SpreadsheetApp.getActiveSpreadsheet(); let sheet = ss.getSheetByName(sheetName); // אם הגיליון לא קיים, הקוד ייצור אותו ויוסיף כותרות if (!sheet) { sheet = ss.insertSheet(sheetName); sheet.appendRow(["תאריך ושעה", "מספר טלפון", "שם"]); sheet.getRange(1, 1, 1, 3).setFontWeight("bold").setBackground("#f3f3f3"); } // שליפת הנתונים מהפרמטרים של הכתובת (URL) const phone = e.parameter.phone || e.parameter.ApiPhone || ""; const name = e.parameter.name || ""; // יצירת חותמת זמן בפורמט ישראלי const tz = "Asia/Jerusalem"; const timestamp = Utilities.formatDate(new Date(), tz, "HH:mm:ss dd/MM/yyyy"); // בדיקה אם התקבל לפחות מספר טלפון כדי למנוע שורות ריקות if (phone) { // הוספת גרש לפני המספר כדי שגוגל שיטס יתייחס אליו כטקסט ולא ימחק את ה-0 בתחילתו const formattedPhone = "'" + phone; // הוספת השורה לגיליון sheet.appendRow([timestamp, formattedPhone, name]); return ContentService.createTextOutput("הנתונים נשמרו בהצלחה"); } else { return ContentService.createTextOutput("שגיאה: לא התקבל מספר טלפון"); } }ואז שמור.
אחרי זה תלחץ על לפריסה>פריסה חדשה>בכפתור ההגדרות (גלגל שיניים) אפליקציית אינטרנט>בשורה האמצעית כל מי שיש וכו>בשורה השלישית כולם>ואז שמור
לאשר את ההרשאות ואז יגיעו הקישורים.
העתיק קישור פריסה ולהדביק בשלוחה הבאהtype=api api_link=הקישור של הפריסה api_hangup_send=noאם לא עובד עם קישור הפריסה תנסה עם השני.
אם לא עובד לך תשאל את המומחים יותר.
בהצלחה!
-
@חיידר
אם זה עושה בעיות אל תסתבך.
פשוט תפתח שלוחת קבלת נתונים ותגדיר מעבר לשלוחה הזו ואז מעבר להשמעה אחרונה בשלוחת השמעת הקבצים.
https://f2.freeivr.co.il/topic/9221/מודל-הורדת-נתונים-מקובץ-ymgr-לגוגל-שיטס -
@אA
תודה רבה מנסה ! -
@חיידר
רק טעיתי תשים את הגדרות הAPI בהגדרה שבעת הקשה בשלוחה -
@אA
מה טעות ומה צריך לשנות
? -
@חיידר
תגדיר בהשמעת קבציםcontrol_playX=send_api api_link=הקישור של הפריסהבמקום האיקס את המקש שבעת שמיעת ההשמעה יקישו