הגבלת צבירת נקודות עד 30
-
@נועם-אלימלך
לא הבנת אותי
רוצה שיקיש פעם אחת 5 פעם אחת 25 אבל
שבכל הפעמים לא יעבור את ה 30 נקודות -
type=points_save מגדיר שלוחה להוספת ניקוד. points_tfr_add=yes המאזין מקיש כמה נקודות להוסיף. points_limit_per_day=30 מגביל את סך כל הנקודות שניתן להוסיף ביום ל־30. email_send=yes שולח מייל בעת הוספת נקודות. email_address=מייל כתובת מייל ראשית. email_address2=מייל כתובת מייל נוספת. email_title=דוח-התחייבות-לימוד כותרת המייל. points_save_end_goto=/1/2 מעבר לשלוחה 1/2 לאחר הצלחה. points_log_private_save=yes שמירת לוג פנימי. enter_id=yes חובה להזדהות. enter_id_type=teudat_zehut סוג זיהוי ת"ז. login_add_val_name=yes שמירת שם לפי הזיהוי. login_add_val_name_folder=/EnterID תיקיית שמירת השם. record_name=no לא מקליט שם. say_name=no לא משמיע שם. -
פוסט זה נמחק! -
@לימוד-בתורת-מרן מה??
-
פוסט זה נמחק! -
-
@נועם-אלימלך
אתה יודע או שסתם כותב? -
@לימוד-בתורת-מרן בדקתי
-
כתב בהגבלת צבירת נקודות עד 30:
כתב בהגבלת צבירת נקודות עד 30:
@נועם-אלימלך
לא הבנת אותי
-
@נועם-אלימלך
לא הבנת אותי
@לימוד-בתורת-מרן אני לא יודע מקבה שזה נכון
שבת שלום -
ל לימוד בתורת מרן סימן נושא זה כשאלה
-
@נועם-אלימלך אתה יודע API
-
אולי זה יכול לעזור זהAI
type=points_save מגדיר שלוחה להוספת נקודות. points_tfr_add=yes המאזין מקיש בעצמו כמה נקודות להוסיף. email_send=yes שולח מייל בעת הוספת נקודות. email_address=user@example.com כתובת מייל ראשית לקבלת הדוח. email_address2=user@example.com כתובת מייל נוספת לקבלת הדוח. email_title=דוח-התחייבות-לימוד כותרת המייל. points_save_end_goto=/1/2 מעבר לשלוחה 1/2 לאחר הוספת נקודות. points_log_private_save=yes שומר רישום פנימי של הפעולה בלוג פרטי. enter_id=yes מחייב הזדהות. enter_id_type=teudat_zehut סוג ההזדהות הוא תעודת זהות. login_add_val_name=yes שומר את שם המשתמש לפי הזיהוי שהוקלד. login_add_val_name_folder=/EnterID תיקיית שמירת השם. record_name=no לא מאפשר להקליט שם בקול. say_name=no לא משמיע את השם לאחר ההזדהות. points_not_multiple=yes מפעיל מנגנון הגבלת זמן שלא ניתן לקבל נקודות שוב. multiple_points_not_until_points_total=1d לא ניתן לקבל נקודות נוספות מכל סוג במשך 24 שעות. # Workaround: מעקב סכום נקודות יומי לכל משתמש points_daily_max=30 מגביל את סך הנקודות שניתן לקבל ביום לכל משתמש ל‑30. points_daily_log_folder=/points_daily_log שומר קובץ לוג עם כל ההוספות של המשתמשים, כדי לעקוב אחרי הסכום המצטבר. -
@נועם-אלימלך
שלחת את זה 22222 אלף
פעם לא עוזר -
-
פוסט זה נמחק! -
יש
מישהו שיודע ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות