גל שקט להודעות חדשות במערכת
-
@אA כשנכנסים לשלוחה 3 ישמעו שקט אבל ברגע שיש הודעה חדשה בשלוחה 1 ישמעו את ההודעה ויחזרו לשמוע שקט - ממש כמו גל שקט ששומעים שקט ואם יש אזעקה זה משמיע וחוזר להיות שקט...
-
@המומחה
תוכל ליצור שידור חי מדומה, שיקח את הקבצים מתקייה אחרת. -
-
-
@אA אבל כשאני לא כותב שם קובץ הוא מודיע "אין קובץ לשידור"
וכשאני כותב את הקובץ הכי גבוה בשלוחה הוא מודיע "השידור הסתיים הנכם מועברים לשמיעת השידור הקודם
תוכל לפרט יותר מה ההגדרות שאני צריך להשים בשלוחה
תודה מראש -
@הקבצן-הנודע
לדעתי תגדיר בשלוחה שיתן את התפריט שיחכה ויודיע עוד כמה זמן השידור.type=playfile_time playfile_time=2018-08-01-07-30-35 playfile_time_file_toplay=/5/8/000שים לב!
תצטרך להגדיר בכל פעם את שעת ההתחלה (כלומר עכשיו) של ההשמעה.
זה תעשה ע"י הוספת ערך/שינוי של שורה 2 אחרי השווה.ואז תשתיק את ההודעות הבאות
M1847 השידור יחל בעוד...
M1849 שעות
M1850 ו..
M1851 דקות
ואת זה תחליף בהודעה "למעבר לגל השקט הקישו 1, לשמיעת הודעות קודמות הקישו 2, ליציאה הקישו 3.
M1848 להמתנה הקישו 1 לשידור חוזר מהשיעור האחרון הקישו 2 ליציאה הקישו 3 או כוכביתתיצור מוזיקה של שקט או צליל כל שהוא.
תשתיק את זה
M1844ותגדיר לאן יעבור כשאין קובץ להשמעה
playfile_time_end_goto=/5/8 -
@אA אבל כל פעם זה קובץ בשם אחר
וכן מה התכוונת בשינוי של שעת ההתחלה שכל פעם שמישהו נכנס לשלוחה ישתנה הזמן? -
@הקבצן-הנודע
לא.
כשאתה מכניס את הקובץ כדי שיופעל צריך להכניס את הזמן להפעלה ובמקרה שלנו בזמן ההכנסה.
שם הקובץ לא משנה.
פשוט תפתח שלוחה אליה תכניס את הקובץ (אולי לינק יעזור צריך לבדוק) ומשם הוא ישמיע את ההשמעה החדשה. ותגדיר שלהודעות קודמות יעבור לשלוחה בה יהיו כל ההודעות. -
@אA אבל לא אני מכניס את הקובץ אלא זה שלוחת הודעות שכל המחוברים יכולים להשאיר הודעות
-
@הקבצן-הנודע
אז זו בעיה.
תוכל עם סקריפט קטן להגדיר שבכל הודעה ישנה את זמן ההפעלה לעכשיו וכן ישכפל את ההודעה לשלוחה ממנה ישמיע אותה.
ואז לאחר כל הודעה שהוקלטה המאזין ישלח קריאה לסקריפט והוא יבצע את מה שצריך. -
@אA זה עדיין לא יעזור כי אחרי שישמיע את הקובץ הוא יגיד השידור הסתיים ואני רוצה שימשיך לחכות לקובץ הבא
וכן יש בעיה שעד שלא יוקלט הודעה חדשה ישמעו עדיין את ההודעה הקודמת ואני רוצה שלא ישמע כלום (או מוזיקה בהמתנה) עד להודעה החדשה -
@הקבצן-הנודע
לא ישמעו את ההודעה הקודמת כי ברגע שהסתיים השידור היא לא מושמעת שוב.
וכדי לסדר את הבעיה שיכנס לחכות אולי תגדיר שכשהשידור הסתיים יעבור שלוחה שתשלח קריאה לסקריפט שיכניס בזמן ההשמעה זמן רחוק מאוד (2050) ואז שישמיע לו לכניסה לגל השקט וכו כמו שכתבתי. וכמובן בסוף השלוחה שגורמת לקריאה הוא יעבור שוב לשלוחה הזו. -
@אA כתב בגל שקט להודעות חדשות במערכת:
וכדי לסדר את הבעיה שיכנס לחכות אולי תגדיר שכשהשידור הסתיים יעבור שלוחה שתשלח קריאה לסקריפט שיכניס בזמן ההשמעה זמן רחוק מאוד (2050) ואז שישמיע לו לכניסה לגל השקט וכו כמו שכתבתי. וכמובן בסוף השלוחה שגורמת לקריאה הוא יעבור שוב לשלוחה הזו.
ואז בעצם הוא יצטרך ללחוץ 1 בין הודעה להודעה כדי להכנס לגל השקט
אז מה הרווח הרי הרעיון הוא שכשיש הרבה הודעות הוא לא יצטרך כל פעם להקיש 2 לחזור להודעה קודמת אלא יוכל להאזין להודעות בלי להקיש משהו -
@הקבצן-הנודע
צודק.
טוב אנסה לחשוב על משהו. -
מבזקים פלוס עשו עכשיו בדיוק כזה דבר, גל פתוח שכל ההודעות עולות ב'לייב'