שאלה על הודעת מערכת מסויימת
-
@יודא זה לא שלוחת הקלטות אלא שלוחה שמקבלת נתונים מהמתקשר בצורה של הקלטה או בצורה של הקשות על מקשי הטלפון.
תקרא את מה שכתוב בקישור שהבאתי. -
@dudu אמר בשאלה על הודעת מערכת מסויימת:
@יודא זה לא שלוחת הקלטות אלא שלוחה שמקבלת נתונים מהמתקשר בצורה של הקלטה או בצורה של הקשות על מקשי הטלפון.
תקרא את מה שכתוב בקישור שהבאתי.לא מצאתי שם שהוא מדבר שם על מה שאני מחפש
-
@יודא לא כ"כ הבנתי מה אתה מסתבך...
ראיתי ברשימת הודעות המערכת שיש גם הודעה כזו:
M3345 לשמיעת ההודעה הקישו אחת לאישור הקישו שתיים או סולמית להקלטה מחדש הקישו שלוש להמשך הקלטה הקישו ארבע
אבל אני לא יודע איזה מודול משתמש בזה.אבל מה הבעיה שלך?
מה אתה רוצה שיקרה אחרי שהוא יקליט את ההודעה? -
@יודא לא כ"כ הבנתי מה אתה מסתבך...
ראיתי ברשימת הודעות המערכת שיש גם הודעה כזו:
M3345 לשמיעת ההודעה הקישו אחת לאישור הקישו שתיים או סולמית להקלטה מחדש הקישו שלוש להמשך הקלטה הקישו ארבע
אבל אני לא יודע איזה מודול משתמש בזה.אבל מה הבעיה שלך?
מה אתה רוצה שיקרה אחרי שהוא יקליט את ההודעה?מה הכוונה איזה מודל ?
אחרי שיקליט את ההודעה הוא יקיש על סולמית וישמע את התפריט לשמיעת ההודעה הקישו אחת לאישור הקישו שתיים או סולמית להקלטה מחדש הקישו שלוש להמשך הקלטה הקישו ארבע -
@יודא אחרי שיקליט הודעה איפה?
עשיתי חיפוש ונראה שאת ההודעה הזו משמיע במודול API.בהצלחה!!
-
אחרי שיקליט הודעה איפה?
מה הכוונה איפה בקו שיש לי
אמרתי לפני כמה הודעות שאני רוצה לפתוח קו שיהיה בכניסה לקו אפשרות להשארת הודעות .@dudu אמר בשאלה על הודעת מערכת מסויימת:
עשיתי חיפוש ונראה שאת ההודעה הזו משמיע במודול API.
אני שואל שוב
מה אתה מתכוון מודל מה הכוונה בדיוק ?
מה זה אומר בדיוק ? -
@יודא מודול הכוונה היא סוג שלוחה,
יש מודול של הקלטות, מודול API, מודול של קבלת הקלטות ונתונים ועוד...
ולכן כתבתי שצריך לבדוק באיזה מודול, כי בכל סוג שלוחה משתמשים בהודעות מערכת אחרות... -
@יודא מודול הכוונה היא סוג שלוחה,
יש מודול של הקלטות, מודול API, מודול של קבלת הקלטות ונתונים ועוד...
ולכן כתבתי שצריך לבדוק באיזה מודול, כי בכל סוג שלוחה משתמשים בהודעות מערכת אחרות...עכשיו מה הלאה ?
עכשיו אני יודע מה סוג השלוחה מה המודל מה לעשות עכשיו ? -
@יודא לא הבנתי...
מה בדיוק אתה רוצה לעשות, אולי תסביר יותר טוב במקום של השיח המסובך פה?
אתה רוצה לעשות שלוחה שיקישו ת"ז ואח"כ ישאירו הודעה, זה כל הסיפור או משהו אחר? -
@יודא לא הבנתי...
מה בדיוק אתה רוצה לעשות, אוי תסביר יותר טוב במקום של השיח המסובך פה?
אתה רוצה לעשות שלוחה שיקישו ת"ז ואח"כ ישאירו הודעה, זה כל הסיפור או משהו אחר?כבר אמרתי כמה פעמים
אני רוצה את הקטע הזה אחרי שמשאירים הודעה אחרי התעודת זהות יהיה לי בשלוחת הקלטות לבד בלי להקיש תעודת זהות לפני זה -
@יודא סליחה על הקושי בקליטה...
אתתה רוצה לעשות שלוחת הקלטות שאחרי שמקליטים שומעים את ההודעה "לשמיעת ההקלטה הקישו 1, לאישור הקישו 2 וכו'"?
ניסית לעשות שלוחת הקלטות?
מה ששומעים בברירת המחדל לא טוב לך?
אז תקליט הודעה אחרת, מה הסיבוך הגדול????? -
@יודא סליחה על הקושי בקליטה...
אתתה רוצה לעשות שלוחת הקלטות שאחרי שמקליטים שומעים את ההודעה "לשמיעת ההקלטה הקישו 1, לאישור הקישו 2 וכו'"?
ניסית לעשות שלוחת הקלטות?
מה ששומעים בברירת המחדל לא טוב לך?
אז תקליט הודעה אחרת, מה הסיבוך הגדול?????אני רוצה כמו שם בדיוק
או שיש לך רעיון שלך קריין טוב ומקצועי חינמי או כמו הכריין שם של ימות -
@יודא אתה יכול להשתמש בקול ממוחשב של עלמה רידר, שים לב שאם אתה לא נרשם יש לך אפשרות לשמיעת 10 משפטים ליום אבל א"א לייצא את זה לMP3 אלא צריך לעשות קומבינה ולהקליט וכדו', ואם אתה נרשם יש לך 200 משפטים חינם עם אפשרות להורדה לMP3.
ואתה גם יכול לנסות לעשות שלוחה של קבלת הקלטות ונתונים אולי שם ההודעה שונה, אף פעם לא ניסיתי.בהצלחה!!
-
@יודא אתה יכול להשתמש בקול ממוחשב של עלמה רידר, שים לב שאם אתה לא נרשם יש לך אפשרות לשמיעת 10 משפטים ליום אבל א"א לייצא את זה לMP3 אלא צריך לעשות קומבינה ולהקליט וכדו', ואם אתה נרשם יש לך 200 משפטים חינם עם אפשרות להורדה לMP3.
ואתה גם יכול לנסות לעשות שלוחה של קבלת הקלטות ונתונים אולי שם ההודעה שונה, אף פעם לא ניסיתי.בהצלחה!!
אבל אם אני עושה שלוחה של קבלות ונתונים אז זה יהיה חייב להיות עם התעודת זהות לפני זה ?
-
@יודא לא, זה יכול להיות שלוחה שמקבלת רק הקלטה אחת.
תצטרך להכניס קובץ בשם 000 ובו ישמעו "אנא הקלט את הודעתך ולסיום הקש #"
ובקובץ של הגדרות השלוחה תגדיר את האפשרויות הרצויות להקלטה...אע"פ שלפי הודעת המערכת שאתה רוצה נראה שזה צריך להיות שלוחת API כדי שתהיה לך ההודעה הזו, ואת זה כבר קצת יותר מסובך לבנות כי אתה צריך שרת בשביל זה.
למה אתה צריך דווקא את ההודעה הזו?
מה לא טוב בהודעה הרגילה?
אולי אתה יכול לנסות לפנות לשירות לקוחות של ימות, ייתכן שבתשלום יוכלו להחליף לך את הודעת המערכת. -
ובקובץ של הגדרות השלוחה תגדיר את האפשרויות הרצויות להקלטה...אע"פ שלפי הודעת המערכת שאתה רוצה נראה שזה צריך להיות שלוחת API כדי שתהיה לך ההודעה הזו, ואת זה כבר קצת יותר מסובך לבנות כי אתה צריך שרת בשביל זה.
מה לא טוב בהודעה הרגילה?
אולי אתה יכול לנסות לפנות לשירות לקוחות של ימות, ייתכן שבתשלום יוכלו להחליף לך את הודעת המערכת.אני רוצה לשמש את הקו שלי שעליו אני מדבר
לשמש אותו כתחליף לתא קולי של הטלפון זאת אומרת
שברגע שאני לא עונה אז יעברו לקו הזה אז זה יותר נורמלי שזה ככה
כמו התפריט של הקו ההוא ולא כמו כל הקלטה כאילו העיקר מה שאני לא צריך זה השלוחה 4 לביטול וחזרה
וגם הכריין שם הרבה יותר יפה .ובכסף לא נראה לי שאני יעשה את זה !
-
@יודא אם זה במקום תא קולי אתה יכול לעשות גם שלוחה מסוג: voicemail_email
ראה כאן הגדרות מלאות
וגם בשלוחת הקלטות רגילה אפשר להגדיר שההקלטה תשמר גם בניתוק ושאם לוחצים על # ההקלטה תשמר מייד ללא צורך באישור.
יש עוד כל מיני אופציות שאפשר לשחק, שלא יישמעו את מספר ההקלטה וכדו',
תעשה קצת חיפוש בפורום ותמצא שדברו על כל מיני אפשרויות לשלוחות המשמשות כתחליף לתא קולי...בהצלחה!!
-
@dudu שמעתי כזה דבר שאני לוקח קול של מישהו ואז אני מגדיר שאני
רוצה שהקול הזה יהיה פה הכריין בקו הזה לדוגמא
אתה יודע אם יש כזה דבר בימות המשיח ? -
מה לא טוב בהודעה הרגילה?
אולי אתה יכול לנסות לפנות לשירות לקוחות של ימות, ייתכן שבתשלום יוכלו להחליף לך את הודעת המערכת.אולי אני ידבר איתם באמת אבל אני חושב שבמייל
מעניין מה הם אומרים יכול להיות שלא יבקשו כסף -
@לומד-עס אמר בשאלה על הודעת מערכת מסויימת:
תעשה כניסה עם זיהוי לפי ת.ז
איני מבין למה כל האריכות כאן, מדוע צריך קבלת נתונים וכו', @לומד-עס צודק. כניסה עם זיהוי לפי ת"ז, ואפשרות של הקלטת השם אחרי הזיהוי