צינתוק בעת סקר חדש בקו
-
-
אני לא בקי בהגדרות צינתוקים ,מה הכוונה שלוחה של צינתוק
-
@פיתה לא הצלחתי עשיתי לפי כל מה שהוא אמר אבל לא הלך
-
@שמול
תוכל לעלות את ההגדרות שבשלוחות שלך? -
@אA בשלוחת סקר
type=seker_questions seker_questions_admin=yes seker_questions_patch=/8 say_q_number=no approval_number_end_goto=../../89בשלוחה 89
type=access_filter access_filter_mode=delete access_filter_delete_from=/88 access_filter_delete_all=yes access_filter_delete_quiet=yes access_filter_delete_goto=/בשלוחה 88
type=play_and_return play_and_return_play_all=yes check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.1.*.noneבתפריט הראשי
type=menu title=שלוחה ראשית check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yesוכן קובץ Did_Go_To עם מספר הקו ושלוחה 88/
-
@שמול
אוקי.הנתיב במעבר בסיום תקין בוודאות?!
תנסה עם נתיב מלא במקום הנקודות -
@אA כלומר בזה "approval_number_end_goto=../../89 "א"כ אם מה להחליף את הנקודות, ואגב פעם אחת בפעם הראשונה הוא עבד
-
@שמול
זה רק מחזק אצלי את ההשערה שפשוט הוא לא עובר בסיום הסקר לשלוחת המחיקה.
כן תשנה את הנקודות לנתיב מלא -
@אA אני לא יודע מה צריך לעשות כדי שיהיה נתיב מלא
-
@שמול
פשוט לכתוב את הנתיב מהתפריט הראשי ומטה.
למשל 5/4/89 -
@אA השלוחה של הסקר נמצא ב 3/2/ אני צריך להוציא אותו לשלוחה הראשית ואז לשלוחה 89, האם גם לעשות את הנתיב מהתפריט הראשי ומטה.?
-
@שמול
אז תעביר אותו לשלוחה 89/ -
@אA רעיון טוב, ומשלוחה /2/3 לעשות הפעלה שלוחה אחרת. תודה
-
לא עזר, זה לא עובד ,אין שום הןדעה בכניסה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות