מודול של @איל משולש חיוג ללא יחידות
-
@הדיבל-המעופף
איך אני יכול להגדיר שמקש 1 משמיעת את תאריך ההקלטה ומקש 2
משמיע את הטלפון של המקליט.
אני מגדיר את זה ככה:control_play7=say_details_message say_details_message=date,time say_details_message_skip_menu=yesואת המקש השני:
control_play_moreA1=say_details_message say_details_message=phone say_details_message_skip_menu=yesאבל או שאני שומע בשתיהם את הטלפון או בשתיהם את התאריך?
-
@הדיבל-המעופף
איך אני יכול להגדיר שמקש 1 משמיעת את תאריך ההקלטה ומקש 2
משמיע את הטלפון של המקליט.
אני מגדיר את זה ככה:control_play7=say_details_message say_details_message=date,time say_details_message_skip_menu=yesואת המקש השני:
control_play_moreA1=say_details_message say_details_message=phone say_details_message_skip_menu=yesאבל או שאני שומע בשתיהם את הטלפון או בשתיהם את התאריך?
ההגדרה הראשונה שתכניס לקובץ ההגדרות זה מה שישמעו.
-
@אז-נדברו
איך אני יכול להגדיר שבמקש אחד ישמעו רק את התאריך
ובשני רק את הטלפון? -
@מסובך-מאוד אין אפשרות
-
@מסובך-מאוד
רק דרך שרת -
@הדיבל-המעופף
ואיך עושים את זה דרך שרת? -
@מסובך-מאוד
יש לך שרת? -
@הדיבל-המעופף
לא. אני לא מבין בזה -
@מסובך-מאוד
הייתי מכין לך סקריפט כזה, אבל בשלוחה שם יש לך כבר מודל API נכון?
וא"א שתי מודלים באותה השלוחה -
@הדיבל-המעופף
אבל אני מכיר קו שיש לו גם חיוג למשאיר ההודעה וגם מקש 1 לשמיעת התאריך ומקש 2 לשמיעת מספר הטלפון -
@הדיבל-המעופף
אבל אני מכיר קו שיש לו גם חיוג למשאיר ההודעה וגם מקש 1 לשמיעת התאריך ומקש 2 לשמיעת מספר הטלפוןכנראה הוא עשה את זה באמצעות API
-
@אז-נדברו
אבל הדיבל-המעופף אמר שאין אפשרות לשתי API באותו שלוחה -
@מסובך-מאוד
אם הבנתי נכון כנראה זה שרת שבודק כל הזמן את ההודעות ומגדיר שהודעה 050 למשל בהקשה על אחד יעבור לשלוחת חיוג למשאיר ההודעה, והמקש עצמו הוא לא API אלא מעבר לשלוחה אחרת -
@הדיבל-המעופף
אז אני גם יכול לעשות ככה? -
@מסובך-מאוד
כן לך לעוזר הזה ותבקש שיכין לך סקריפטים -
@הדיבל-המעופף
אני לא מבין בזה בכלל -
@מסובך-מאוד
לא צריך להבין פשוט תבקש ממנו גוגל סקריפט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות