יחידות במס וירטואלי
-
למה במספרים וירטואלים א"א להעביר יחידות מהם, למערכות אחרות?
-
@תפארת-יעקבב למה שכן הרי קיבלת 100 יחידות בחינם אז למה
שיתנו לך להעביר
ב' היחידות שניתנו הם בשביל מטרה אחת בילבד ולכן לא ניתן להעביר -
זה הבנתי מקודם, שאלתי בתור למה לא?
ב. האם אין איזשהו דרך להפוך את המספר הוירטואלי לקו של מערכת תוכן.
כי בנתוביה כן נותנים לך. ומאי טעמא שבמספר וירטואלי אתה יכול לחייג לשיחות ביתיות ולמספרי תוכן ללא עלות משא"כ במספר של נתוביה שגם לזה אתה צריך יחידות? -
@תפארת-יעקבב
א' אין דרך משום שזה בנוי על הטלפון שלך כלומר גם אם תכניס הגדרות מי שישתקשר יגיע אליך ורק אתה תוכל להתקשר לקו שתפתח
ב' בנתוביה זה לא עולה יחידות ואפשר להתקשר לכל מספר חינם!!! -
מה שתגיד אבל אתה יכול לנסות תפתח מספר נתוביה תקיש מספר ותשמע צליל חיוג עד שהנשמה שלך תצא.
כולל קוי תוכן של ימות וכו כבר יש לי שתי מספרי נתוביות וכלום אתה רק שומע צליל חיוג גם עד ה120 שלך תנסה. ואין לי בעיה בהגדרות.
ולפי מה שאתה אומר שזה בחינם מי נראה לך משלם על השיחות היוצאות למספרים נידיים חשבת שימות מחפשים להוציא מכיסם כסף, ככה שזה לא נראה לי נכון. -
ניתוביה זה מודול העברת מערכת בעצם לכל מספר מה שאפשר להגדיר בתפריט יש מודול נוסף שהוא מספר אישי
ולגבי מה ש @אור-האורות אמר שים לב שמספר אישי וואצפפון זה IVR 1 -
@sh774 אני לא מבין ,
איך זה בחינם? ולמה זה לא עובד? ואיך זה כן יעבוד? -
זה בחינם כי כנראה שמשתלם לימות לאפשר לך להוציא שיחות לנייחים
(גם אל תשכח שוירטואל פלוס עולה כסף ברעיון או שמניידים)
ניתוביה מיעדת כשמו לניתוב פנימי בימות מעביר אותך לתיקיה אחרת בשרת ולכן לא ניתן להוצי שיחות
לגבי מודול מספר אישי במערכת יש שיחות יוצאות חינם לספרים בימות שפתוחים לניתוב וכל השאר עולה כסף -
צודק אבל למה האור האורות אמר שזה בחינם לכל המספרים?
-
-
@sh774 @תפארת-יעקבב
צודקים היום זה לא עובד לי ורק עושה צליל חיוג, אבל לפני שנה בערך זה עבד אבל לא מצאתי בזה שום תועלת כי למה לא להתקשר ישר למה לעבור בניתוביה -
@אור-האורות אמר ביחידות במס וירטואלי:
@sh774 @תפארת-יעקבב
צודקים היום זה לא עובד לי ורק עושה צליל חיוג, אבל לפני שנה בערך זה עבד אבל לא מצאתי בזה שום תועלת כי למה לא להתקשר ישר למה לעבור בניתוביהבחיים לא שמעתי על חיוג למספר חוץ דרך ניתוביה!!!
-
וסתם מה התועלת בניתוביה אם לא למספרים חסומים
-
@sh774
מזל''ט ברכותי אז היום שמעת -
@sh774 אמר ביחידות במס וירטואלי:
וסתם מה התועלת בניתוביה אם לא למספרים חסומים
הוא אשר אמרתי שלא מצאתי בזה שום תועלת
-
@אור-האורות
אני אמרתי שיש תועלת לחיוג למספרים לחסומים דרך הניתוביה -
ולמעשה בסוף גם הנתוביה מצטרפת לרשימת המערכות שלא עובדות
כרגע מי שרוצה להתקשר למספרים חסומים שיעשה זאת דרך מספר וירטואלי ולא נתוביה כי היא לא עובדת
-
נראה לי שבאתר אפשר להעביר יחדות ממס' וירטואל, תראו:
-
נכון מאוד,
אבל תקיש את כל הפרטים לצורך ההעברה
ונראה אם זה יעבוד בהצלחה !! רק תודיע לי אם זה עובד לך כי פשוט זה מה שאנחנו דנים הכא אמאי זה לא עובד. -
לחצתי על העברת יחידות לחשבון אחר, לא העברתי למעשה אבל זה פתח את האופציה. @תפארת-יעקבב לתשומת לבך