יש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1
-
הי עשיתי בידיוק לפי ההוראות ואפילו ניכנסתי דרך שני טלפונים! (אחד בתור תלמיד והשני בתור מנהל)
וזה לא עושה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@קלסר-של-שאלות אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
הי עשיתי בידיוק לפי ההוראות ואפילו ניכנסתי דרך שני טלפונים! (אחד בתור תלמיד והשני בתור מנהל)
וזה לא עושה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דדחחווףף!!!!!!!!!!!!
-
פוסט זה נמחק! -
הצילו!!!!!!!!!!! למה הוא עושה לי את זה???????????
-
אני לא יודעת יכול להיות שמישהו ניסה ליפרוץ לי??????????
-
@קלסר-של-שאלות אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
הצילו!!!!!!!!!!! למה הוא עושה לי את זה???????????
המספר מערכת וסיסמה נכונים?
-
@brochabar הרגע ניסיתי דרך הפלאפון ושם הכל עובד!
-
@קלסר-של-שאלות מה עובד?
-
וגם דרך המחשב...
-
@brochabar אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
@קלסר-של-שאלות מה עובד?
בטאלפון? הכל כולל שלוחות וסיסמה.
-
@קלסר-של-שאלות בהרשמה לממשק, המספר מערכת וסיסמה שרשמת נכונים?
-
@brochabar אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
@קלסר-של-שאלות מה עובד?
במחשב הכל מילבד הבעיה שהיתה עוד מקודם.
אבל אני מפחד שמשהו בכל אופן הישתבש. -
@קלסר-של-שאלות בהרשמה לממשק, המספר מערכת וסיסמה שרשמת נכונים?
כן!
-
@קלסר-של-שאלות הכל עובד עכשיו?
אם לא, מה לא
ואם כן, מה השאלה? אם ניסו לפרוץ לך? כנראה שכן... -
@נץ-החמה ממש לא נראה לי שזה פריצה
-
@נץ-החמה אז הוא סתם התריע? ולמה הוא כתב לי "המערכת נחסמה זמנית"?
-
@קלסר-של-שאלות או שמישהו ניסה לפרוץ, או שמישהו טעה והתחבר למערכת שלך במקום לשלו, והקיש כמה פעמים את הסיסמה שלו...
-
@קלסר-של-שאלות זה כי העוגיות (קבצי cookie) נמחקו, וקשור להתחדשות של הממשק. תסתכל בחדש במערכת יש הסבר
-
@yonatan אבל זה קורה לכולם או רק לי?
-
@קלסר-של-שאלות לכולם, אבל צריך לעשות את ההדרכה ואז זה עובד