הפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות
-
@איש-יהודי-טוב אמר בהפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות:
@הוי-דן זה שלך? השם הזה?
לא זה דוגמא
-
@הוי-דן טוב הבנתי
תודה רבה רבה רבה רבה -
@הוי-דן זה לא עובד לי
אני עשיתי שלוחה שמה שמתי את ההגדרות ואז לחצתי על הקישור ששמת פה ואז לחצתי על השלוחה וזה העביר אותי לתפריט הראשי -
@איש-יהודי-טוב אמר בהפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות:
@הוי-דן זה לא עובד לי
אני עשיתי שלוחה שמה שמתי את ההגדרות ואז לחצתי על הקישור ששמת פה ואז לחצתי על השלוחה וזה העביר אותי לתפריט הראשי@איש-יהודי-טוב אמר בהפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות:
@הוי-דן זה לא עובד לי
אני עשיתי שלוחה שמה שמתי את ההגדרות ואז לחצתי על הקישור ששמת פה ואז לחצתי על השלוחה וזה העביר אותי לתפריט הראשיתעלה את ההגדרות
-
@הוי-דן
type=routing_ip
routing_ip=sip2sip.info
routing_extension=1234ובשם משתמש בSIP שמתי1234
-
@הוי-דן
type=routing_ip
routing_ip=sip2sip.info
routing_extension=1234ובשם משתמש בSIP שמתי1234
אתה שם את השם משתמש שאתה בחרת כשנרשמת.
-
פוסט זה נמחק! -
אבל לא הצלחתי להירשם בכלל
-
נרשמים פה:
https://mdns.sipthor.net/register_sip_account.phtml
ומדברים פה:
https://webrtc.sipthor.net/ -
למה?
-
בשלך הצלחתי
-
בשלך הצלחתי
ה 1234 זה לא שלי זה רק דוגמא.
-
@הוי-דן לא בקישור ששמת
-
בימים האחרונים אני מקבל את השיחות למחשב כרגיל, אך לא שומע ולא שומעים אותי בטלפון. מה יכול להיות?

-
יתכן שזה קשור לסינון אצלי מעולם זה לא עבד
-
@QWERTY יש לך מושג?
-
@שלמה-צובל
תנסה לחייג לmusicהאם אתה שומע מוזיקה?
@מערכת-תוכן באיזה סינון אתה?
בנטפרי זה עובד חלק, הם לא מסננים את הפורט של השיחות
-
@שלמה-צובל אמר בהפניית שיחות מהמערכת של ימות המשיח למחשב שלכם ללא עלות של יחידות:
בימים האחרונים אני מקבל את השיחות למחשב כרגיל, אך לא שומע ולא שומעים אותי בטלפון. מה יכול להיות?

ואולי זה בעיה במחשב שלך
תנסה לחבר אוזניות -
למי שמעוניין, יכולים לעשות את זה גם לסמארטפון ולא רק למחשב
-
@יהודי-פשוט-וטוב
יש בנט פרי אינספור מסלולים אצלי יש מסלול די מחמיר והרבה דברים שלא העליתי על דעתי נחסמו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות