קוד של מתחיל
- 

אני חדש בנושא!!! 
 ניסיתי לעשות כאן מחשבון שאם מקישים 1 אז זה עושה תרגיל כזה, ואם מקישים 2 עושה תרגיל אחר, וכן הלאה.
 עשיתי את הקוד הזה. השאלה שלי היא אם עשיתי נכון או שאפילו לא קרוב     תודה לעוזרים תודה לעוזרים<?php $a=$_GET['1'] $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; } else if ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; } else if ($a == 3) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; } else if ($a == 4) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; } else { print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל ?>
- 

@מאיר-2000 אמר בקוד של מתחיל: אני חדש בנושא!!! 
 ניסיתי לעשות כאן מחשבון שאם מקישים 1 אז זה עושה תרגיל כזה, ואם מקישים 2 עושה תרגיל אחר, וכן הלאה.
 עשיתי את הקוד הזה. השאלה שלי היא אם עשיתי נכון או שאפילו לא קרוב     תודה לעוזרים תודה לעוזרים<?php $a=$_GET['1'] $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; } else if ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; } else if ($a == 3) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; } else if ($a == 4) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; } else { print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל ?>הקוד טוב! 
 רק צריך רק לסדר פסיקים גרשיים ונקודה פסיק.
 בהצלחה!
- 

@מאיר-2000 דבר ראשון אין כזה דבר ב php 
 else if רק elseif
 וגם חסר פיסוק וגרשיים והקטע בסוף קצת ...
- 

@bc98400 אמר בקוד של מתחיל: @מאיר-2000 דבר ראשון אין כזה דבר ב php 
 else if רק elseifאני ראיתי מוובמאסטר שככה כתבו!!!  
 אם כך אז טוב לדעת
- 

<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; } else if ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; } else if ($a == 3) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; } else if ($a == 4) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; } else { print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; ?>ועכשיו יש מה להוסיף? 
 ועוד משהו אם אני עושהelseifזה יוצא אפור. ואם אני עושה else ifזה יוצא צבוע. האם זה אמור ליהיות כך? 
- 

@מאיר-2000 
 זה אמור להיות כך.<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; }elseif ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; }elseif ($a == 3){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; }elseif ($a == 4){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; }else{ print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; } ?>ואגב אני ממליץ לך על אתר זה. 
- 

@איש-ימיני אמר בקוד של מתחיל: @מאיר-2000 
 זה אמור להיות כך.<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b+$c"; }elseif ($a == 2) { print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b*$c"; }elseif ($a == 3){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b%$c"; }elseif ($a == 4){ print "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$b-$c"; }else{ print "id_list_message=t-אין סוג תרגיל"; } ?>ואגב אני ממליץ לך על אתר זה. תודה רבה!!! 
- 

@איש-ימיני 
 ניסיתי עכשיו ואין תשובה!
 אני עושה את כל התרגיל וכשזה מגיע לתשובה ניהיה קצת שקט וחוזר לתפריט הקודם
- 

@מאיר-2000 
 מה הקישור?
- 

https://meirbenzaqeb.000webhostapp.com/1234.php
- 

@מאיר-2000 
 תשנה קצת את הקוד:<?php $a=$_GET['1']; $b=$_GET['2']; $c=$_GET['3']; if ($a == 1){ $g = $b+$c; }elseif ($a == 2) { $g = $b*$c; }elseif ($a == 3){ $g = $b%$c; }elseif ($a == 4){ $g = $b-$c; } if ($g != null){ echo "id_list_message=t-התוצאה היא.n-$g.&"; }else{ echo "id_list_message=t-אין סוג תרגיל.&"; } ?>וכדי שזה יעבוד בימות תכבה את ההתראות על שגיאות. (נראה לי שזה בהגדרות אתר>כללי) 
- 

@איש-ימיני 
 תודה!
 רק מה זה אומר?($g != null)
- 

- 

@איש-ימיני 
 עדיין לא עובד!
 יכול להיות בגלל השרת?
- 

@מאיר-2000 
 כיבית התראות שגיאה?
- 

@איש-ימיני אמר בקוד של מתחיל: וכדי שזה יעבוד בימות תכבה את ההתראות על שגיאות. (נראה לי שזה בהגדרות אתר>כללי) אתה מכיר גם את החברה הזו: 
 InfinityFree ?
 יש לי שם חשבון וכשאני שם את הלינק בשלוחה הוא אומר 'אין מענה משרת api' אותו טופס בשרת של 000 וכו' עובד מצויין!
- 

@איש-ימיני 
 איפה אני עושה את זה ?
- 

איפה עושים את זה כאן?
- 

@מאיר-2000 אחרי שאתה נכנס לחשבון שלך לא למנהל הקבצים יש לך בצד שמאל הגדרות אתר 
- 

פוסט זה נמחק!