מודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!
-
אני מנהל קעמפ של ישיבה ואני עושה להם תוכנית הקול הבא ואני רוצה לפתוח הצבעה טךפונית שתעבוד בזמן אמת בקו שפתחתי.
אני צריך הסבר בקצרה מה אני צריך להגדיר בהגדרות מתקדמות. -
@9918 מה זאת אומרת הצבעה טלפונית?
-
@yonatan אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
@9918 מה זאת אומרת הצבעה טלפונית?
כלומר בזמן אמת הם יתקשרו לקו וכל אחד יקיש על מספר שהוא חושב
אבל את השמות הם בכלל לא ישמעו בקו אלא יראו על המסך -
@9918 אין כזה דבר בקצרה, תעבור על השרשור הזה אם אתה רוצה בשידור חי מדומה
או על השרשור הזה אם זה לאו דווקא שידור חי
או כאן בשידור חי -
@9918 אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
אלא יראו על המסך
אפשר עם הממשק חדרי ועידה יש שם כפתור אדום בצד תלחץ עליו ואז על סקר הצבעה. אבל אתה צריך להקריא
-
@yonatan אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
@9918 אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
אלא יראו על המסך
אפשר עם הממשק חדרי ועידה יש שם כפתור אדום בצד תלחץ עליו ואז על סקר הצבעה. אבל אתה צריך להקריא
תודה לכולם
אבל לא הבנתם מה אני צריך
יש על הבמה מסך שכתוב עליו 10 אפשרויות הצבעה
ואני רוצה שכל בחור ילחץ על המקש שהוא אוהב ואז אני יבדוק מי הכי הרבה לחצו עליו
כלומר שמי שיתקשר למערכת לא ישמע ל"דוד כהן" הקישו 1 לשמוליק הקישו 2
אלא הוא יקיש על פי מה שהוא ראה במסך
ואני לפני כל הצבעה יפתח את הסקר ומיד אחרי ההצבעה אני יסגור את הסקר ויבדוק נתונים לפי מספרים בלבד.
אפשרי אולי רק להקליט פתיח ולומר ברוכים הבאים לקול הבא להצבעה הקישו 1
ואז בשלוחה 1 לעשות מודל סקר
אבל בתוך המודל סקר עצמו לא הבנתי איך אני מגדיר כל הגדרה
האם בשורות אחד אחרי השני??? -
@9918 תעשה עם קבלת נתונים
-
@9918 תעשה עם קבלת נתונים
ואוו הסתבכתי כהוגן!!!
לא הבנתי כלום
מישהו יכול לעזור לי? בתשלום? -
@9918 כמה דקות ואני ישלח לך הגדרות בעז"ה
-
@9918 כמה דקות ואני ישלח לך הגדרות בעז"ה
ואוו תודה!
אתה רוצה תשלום? -
@9918 לא
-
@9918 כמה שאלות זה?
-
פוסט זה נמחק! -
@שאול אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
@9918 כמה שאלות זה?
שאלה אחת!
מה הבחירה שלך!
מ 1 עד 20
ואני לבד מבין שאם הוא הצביע על 1 בזמן ששאלתי במסך על שאלה מסוימת אז הוא הצביע על "פלוני" -
@9918 תגדיר מודול סקר
type=seker_questions Q1_key_ok=123456789 seker_questions_amunet=1 say_q_number=no Q_say_answer=no Q_hearing=exit
זה בעיקרון, אני רק לא יודע אם אפשר יותר מ9 אופציות לתשובה. תנסה בשורה השניה למלאות עד 20 ותעדכן אם הלך
זה שלוחת התלמידים עכשיו אתה צריך להגדיר גם שלוחת מנהל לתוצאות -
@9918 תגדיר
type=recording_and_entering_data start_first=data 050-option=--10
ותשים קובץ בשלוחה 050
%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%98.wavוזהו.
אבל הבעיה שהוא אומר בסוף נרשמת בהצלחה אישור מספר...
ותשתיק גם אתM1340
ואתM1341
תשנה ל"לאישור הקישו אחד".
אבל זה אומר בסוף מספר אישור זאת אומרת 1002 לדוג'... -
@שאול אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
@9918 תגדיר מודול סקר
type=seker_questions Q1_key_ok=123456789 seker_questions_amunet=1 say_q_number=no Q_say_answer=no Q_hearing=exit
זה בעיקרון, אני רק לא יודע אם אפשר יותר מ9 אופציות לתשובה. תנסה בשורה השניה למלאות עד 20 ותעדכן אם הלך
זה שלוחת התלמידים עכשיו אתה צריך להגדיר גם שלוחת מנהל לתוצאותהגדרתי
אני לוחץ 1 לכניסה לסקר וזה אומר לי רק השאלות הפעילות הם 1
ויוצא חזרה לתפריט -
@9918 תגדיר
type=recording_and_entering_data start_first=data 050-option=--10
ותשים קובץ בשלוחה 050
%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%98.wavוזהו.
אבל הבעיה שהוא אומר בסוף נרשמת בהצלחה אישור מספר...
ותשתיק גם אתM1340
ואתM1341
תשנה ל"לאישור הקישו אחד".
אבל זה אומר בסוף מספר אישור זאת אומרת 1002 לדוג'...לא עובד
-
שים לב!
אתה מתכתב עם 2 אנשים
הפיתרון הוא קבלת נתונים ולא סקר
אתה צריך לשמוע ל @yonatan
אלא שחסר לך הגדרות ממה שהוא הביא לך
type=recording_and_entering_data start_first=data 050-option=--10-No-AskNo recording_and_entering_data_say_approval_number=no
דבר נוסף שאתה צריך הוא איפוס הקובץ אחרי כל שאלה
דבר נוסף זה לסדר את השמות של כולם כדי שתדע מי הראשון [או שתדע רק מספר טלפון]נ.ב. בצורה שאני הבאתי לא צריך להשתיק שום הודעת מערכת
-
@מנסה אמר במודל סקר להצבעה טלפונית בזמן אמת למתמודדים בתחרות הקול הבא בקעמפ, איך בקצרה עושים את זה!:
שים לב!
אתה מתכתב עם 2 אנשים
הפיתרון הוא קבלת נתונים ולא סקר
אתה צריך לשמוע ל @yonatan
אלא שחסר לך הגדרות ממה שהוא הביא לך
type=recording_and_entering_data start_first=data 050-option=--10 recording_and_entering_data_say_approval_number=no
דבר נוסף שאתה צריך הוא איפוס הקובץ אחרי כל שאלה
דבר נוסף זה לסדר את השמות של כולם כדי שתדע מי הראשון [או שתדע רק מספר טלפון]נ.ב. בצורה שאני הבאתי לא צריך להשתיק שום הודעת מערכת
מחילה אבל הבנתם מה אני מדבר???
יש מתמודדים שעולים לשיר לדוגמא 10 מתמודדים
אחרי שכולם עלו ושרו
אני מעלה על המסך תמונות של כולם עם מספר לכל אחד
וא מבקש מהקהל להתקשר למספר 0000 ולהקיש את בחירתם
זה עונה על הצורך שלי?
תודה רבה!!!