העברת חסוי לשלוחה לת"ק
-
ני מעוניין שכל מס' חסוי או מרשימה שחורה שמתקשרים לקו יפנו אך ורק להשארת הודעה למנהל המערכת הגדרתי כך
type=playfile black_no_phone=yes check_phone_number=yes after_check_phone_error_go_to_foldar=/*/6/1
והתקליט אומר "מספר הטלפון שלכם איינו מזוהה השלוחה אליה ביקשתם לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות אנא פנה למנהל המערכת"
מה חסר לי?
תודה -
@חיים-חיים-1 מה ההגדרות בשלוחה של השארת הודעה למנהל
-
@חיים-חיים-1 אמר בהעברת חסוי לשלוחה לת"ק:
ני מעוניין שכל מס' חסוי או מרשימה שחורה שמתקשרים לקו יפנו אך ורק להשארת הודעה למנהל המערכת הגדרתי כך
type=playfile
black_no_phone=yes
check_phone_number=yes
after_check_phone_error_go_to_foldar=/*/6/1
והתקליט אומר "מספר הטלפון שלכם איינו מזוהה השלוחה אליה ביקשתם לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות אנא פנה למנהל המערכת"
מה חסר לי?
תודהכי אתה הגדרת שחסוי לא יוכל להיכנס לקו,והשלוחת הקלטה נמצאת בתוך הקו ולכן הןא לא יכול להיכנס...
-
@613-0
זה הגדרה של השארת הודעות רגיל -
@חיים-חיים-1
הוא התכוון לשאול מה אתה הגדרת ולא מה הן ההגדרות
@613-0 מספיק בקיא כדי לדעת מה הן ההגדרות -
@יוסף-יצחק- כהן
זאת אומרת שא"א שחסוי שנכנסת לקו מופנה לשלוחה אחרת
כי הוא לא יכול להיכנס לקו
מה כן אפשר לעשות? -
@חיים-חיים-1
ההגדרה הזו
type=record
title=
folder_move -
@חיים-חיים-1
קודם כל תגדיר את החסימה רק לחסוי ותעדכן אם יש תקלהblack_no_phone=yes black_no_phone_goto=/*/6/1
-
@חיים-חיים-1 ??????????????
-
@613-0
ללא שינוי -
@חיים-חיים-1 אתה יכול לשלוח לי צילום מסך של ההגדרות בשלוחה הראשית
-
-
@חיים-חיים-1
סליחה זה המעודכן -
@חיים-חיים-1 אני צריך לראות את זה
-
@613-0
ללא שינוי
-
@חיים-חיים-1
כל זה יש בחלון אני לא בדיוק מה זה הכלtitle= play_file_date=yes post_with_time(2293-03-12-11-01-57)=yes black_list=yes black_list_error_goto=hangup ;; ***DUP*** type=playfile check_phone_number=yes after_check_phone_error_go_to_foldar=/1 black_no_phone=yes black_no_phone_goto=/*/6/1 ;main=language language=he ;; ***DUP*** type=playfile ;; ***DUP*** check_phone_number=yes ;; ***DUP*** after_check_phone_error_go_to_foldar=/1 ;https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=35&hilit=type%3Dtemplate_filter ;template_filter= ;template_filter_active_go_to= ;template_filter_none_go_to= ; ����� �����: ����� �� ����� ������ /1/1. ; check_did_and_go_to_folder=yes ; check_did_and_go_to_folder_one_time=yes ; ���� ����� ���� ������ ������ ���: Did_Go_To.ini ; ����� ������ �����: ; 0773137770=/1/1 ; ������ /1/1: ; type=go_to_folder ; go_to_folder=/(������ ���� ���� ���� �� ������� �����)
-
@חיים-חיים-1
תגלול טיפה יותר למטה בהגדרות המתקדמות ותשלח צילום מסך -
-
@חיים-חיים-1 אני לא מבין את כל הבלגן הזה
השלוחה בכלל עובדת בלי החסימות? -
פוסט זה נמחק!