צינתוק להודעות אישיות
-
@HMJE22 שלום וברכה.
עשיתי בדיוק כמו שהגדרת רק יש לי 3 באגים מאד מאד חשובים.
א. שאני לוחץ רק0
מהתפריט הראשי הוא אומר לי הודעת מערכתM1120
ומחזיר אותי לתפריט הראשי אבל שמקישים00
מהתפריט הראשי הכל עובד חלק, חוץ מ...
ב. אחרי שמקליטים את ההודעה ומאשרים אותה פתאום נהיה שקט, וכאן ראיתי שהוא פשוט נשאר בשלוחת שליחת צינתוק (וגם לא שולח צינתוק) אפילו שהגדרתיapi_add_2=go_to=/0/0/Hash
כלומר שיעבור לתפריט הראשי דרך שלוחת/0/0/Hash
.
ג, בשמיעה של ההודעות יש שם קטע שאומרלשליחת הודעה קולית לאיש קשר זה
= לא עובד.
אני ישמח מאד אם תפתור את זה, (וכמובן שחוץ מזה הכל עובד לי נפלא)
וכמובן תודה רבה על המודול הנפלא הזה, ועל ההשקעה הרבה שרואים שהשקעת בו. -
@HMJE22 תודה רבה על התשובה ואענה על ראשון ראשון
א. לענין הגדרות שלוחה 0/000 אתה צודק התבלבלתי בהעתקה, אבל בהגדרות המערכת זה מסודר טוב
ב.גם אחרי שפתחתי שלוחה 4 בנתיב שציינת 000/0/4 בכל זאת אין לי אפשרות להירשם אלא יש שניה שקט ואח"כ מחזיר אותי לשלוחת ההודעות האישיות
ג. בנוסף אנני שומע בכניסה לקו את ההודעה "יש לך הודעה אישית חדשה"
תודה רבה ומועדים לשמחה
נ.ב. אין י אפשרות להוסיף לך לייקים אז קבל זאת מכאן -
@אורי-ש
א. לגבי מה שאתה צריך ללחוץ00
את זה אתה צריך לבדוק מה הגדרת בתפריט הראשי.
ב. לגבי הצינתוק צריך שתעלה את ההגדרות, כדי שנוכל לבדוק איפה הבעיה...
ג. לגבי ההודעה "לשליחת הודעה פרטית לאיש קשר זה", זה כך בהקלטה בוואצפון, אבל בivr אין הגדרה כזאת. (והאופציה היחידה היא להאזין לפרטי משאיר ההודעה, ואז להשאיר לו הודעה אישית...). -
@עולה-במסילה
לגבי ההרשמה לצינתוקים תעלה את ההגדרות שהגדרת, שנוכל לבדוק איפה הבעיה.
ובענין ההודעה "יש לך הודעה אישית חדשה" אתה צריך לבדוק שאכן יש את הקובץ של רשימה לבנה וכו' וכו', וכמובן לבדוק שהמאזין כשהוא מחייג למערכת עובר דרך השלוחה הזאת, כי אחרת מה הועילו חכמים בתקנתם... -
@HMJE22 זה מה שהגדרתי על שליחת צינתוק.
type=api title=שליחת צינתוק api_link=https://ivr2.000webhostapp.com/php/shlichat_tzintuk_hishi.php api_add_0=password=****** api_add_1=idTzintuk=07***** api_add_2=go_to=/0/0/Hash api_add_3=list=free api_add_4=private=yes
ולגבי התפריט
הדבר היחיד שהגדרתי זה שיש לי למעלה משתי ספרות של שלוחות.
מחקתי ובדקתי ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. -
@אורי-ש זה מאוד מוזר, לפי ההגדרות זה נראה שהכל בסדר.
השאלה האם הגדרת את זה במקום הנכון כמו שכתוב כאן, שזה צריך להיות שלוחה בתוך השלוחה שמוסיפה את הid לקובץ של הרשימה לבנה...
או שזה בעיה כוללת לגבי מה שיש לך בתפריט, לפי איך שאני מבין, בתפריט מוגדר 2 ספרות, וכששינית את זה בחזרה לאחד זה עדיין לא עבד לך, כי כנראה השלוחה עצמה, השם שלה היא בת שתי ספרות, כך כשהקשת סיפרה אחת לא היה כזה שלוחה... וא"כ למשל מה שמוגדרapi_add_2=go_to=/0/0/Hash
צריך להיות מוגדרapi_add_2=go_to=/00/0/Hash
או מה שהגדרת... -
-
@HMJE22 אמר בצינתוק להודעות אישיות:
ובענין ההודעה "יש לך הודעה אישית חדשה" אתה צריך לבדוק שאכן יש את הקובץ של רשימה לבנה וכו' וכו',
יש סיכוי שאתה נותן לי הסבר יותר מפורט לא הצלחתי להבין לגבי שאר הדברים שבהודעה אכן הוגדרו כפי מה שהסברת בפוסט המפורט שלך
תודה רבה ומועדים לשמחה
-
@HMJE22 בקשר לרשימה לבנה חפרתי קצת בפורום לא יודע אם הבנתי רק שאלה אחת יש לי האם בקובץ WhiteList.ini שנמצא בשלוחה
999/
צריך להכניס את כל הרשימה הלבנה שהכנסתי ב WhiteList.ini שנמצא בשלוחה ראשית או שזה לא קשור ואני סתם מבלבל לך את המוח תודה רבה ובוקר טוב
נ.ב. שכחתי לכתוב [מרוב חוסר הבנה ובלבול שאחרי שניסיתי השארת הודעה אישית המספר שקיבל את ההודעה כאשר התקשר לקו שמע הודעה "אין לך הרשאת גישה לתקיה זו"] אולי זה מסביר את כל הבאגים
ושוב תודה על המענה החם ומסביר הפנים -
@עולה-במסילה הרשימה לבנה בשלוחה
999/
לא קשור לרשימה לבנה שבשלוחה הראשית.
ואם המאזין שמע הודעה "אין לך הרשאת גישה לתיקיה זו" זאת אומרת שיש עוד הגדרות כל שהם איפה שהוא בשלוחות הנ"ל, כך שאכן יכול להיות שזה הבעיה, אבל עדיין א"א לומר בוודאות שזה הבעיה, ומה שאתה יכול לעשות, תראה שבפוסט שהבאתי את ההגדרות, אז בהתחלה כתבתי את הרעיון מה אמור להיות, ואז את ההגדרות. אז אתה פשוט יכול להתחיל מא' ב', לעבור שלוחה שלוחה לפי הסדר, מה קורה עכשיו כשהמאזין נכנס ולאיפה הוא עובר, ומה עושה השלוחה אליה עבר, וכך תוכל לראות איפה פתאום מסתבך ונהיה בעיה...
לדוגמא, אתה מתחיל בתחילת המערכת, אתה בודק בקובץDid_go_to.ini
שבשלוחה הראשית - לאיפה המאזין הולך כשמחייג למערכת, וללכת לשלוחה שם לראות להיכן הוא ממשיך וכו' וכו' עד שמגיע לתפריט בו הוא מקיש את המקש לשלוחת ההודעות אישיות, ולהמשיך לבדוק את השלוחות כאילו אתה חייגת למערכת ומאזין, כמובן זה יותר קשה מהאזנה, כי בזה אתה צריך להחזיק ראש לא להתבלבל...
ונראה לי שזה הפתרון הכי רלוונטי (וזה פתרון גם להרבה בעיות אחרות שלפעמים יש במערכת, שלא שמו לב על שורה חסרה, או שורה מיותרת וכו').בהצלחה
וחג שמח -
@HMJE22 אני עכשיו שוב פעם עברתי כולל זה שעברתי על תחילת הפוסט שלך עם ההגדרות וזה מוזר כי אני לא מוצא את הבעיה.
אני ישמח אם תוכל לעזור לי. -
@אורי-ש אני לא יודע מה להגיד לך...
אצלי הכל עובד, שזה אומר שאין בעיה בהגדרות הנ"ל...
ואני לא יודע מה מוגדר אצלך במערכת, כך שאני לא יכול לדעת מה הבעיה... -
@HMJE22 אני אשמח אם תדבר איתי, ותעזור לי. #
ugiyubin70@gmail.com -
@אורי-ש אמר בצינתוק להודעות אישיות:
@HMJE22 ברוך ה' הענין הסתדר על הצד היותר טוב פשוט מחקתי את כל התיקיות והרכבתי מחדש והכל עובד
נ.ב. כרגע זה קו נסיוני שאני בונה בשביל להחיל אותו על קו פעיל כך שאני מקוה שלא יצוצו בעיות נוספות בכל זאת אני מודה לך שוב על המענה החם המיידי והמפורט לילה טוב וכל טוב -
@עולה-במסילה כנ"ל גם אני מצטרף בשביל להודות ל @HMJE22 על היחס החם המיידי וללא כל תמורה, עזרת לי ולכולם פה מאד.
תודה רבה עלה והצלח, ותמשיך כך.