לא נפתר שאלה באקסל(נצרך למודלים של ימות המשיח)
-
יש לי אקסל שכתובים בו כל מיני מספרים באותיות לדוגמה כתוב "סו" אני צריך שבכל כזה מקום (כל פעם לפי האות הכתובה) יכתב או "ס,ו" ויותר טוב(בתנאי שלא מסובך מדי) "סמך וו" למשל (או איות יותר טוב) למישהו יש נוסחה טובה לזה או שמישהו יודע איך או אם אפשר בכלל לעשות את זה?
נ.ב. ניסיתי בהקלדת נוסחה פשוטה (כזאת:#","#","
וכולי) ב"התאמה אישית" ולא הצליח לי
שבוע טוב.
-
@הלי הכל שתי אותיות או שיש גם יותר
אם זה שתי אותיות תסתכל פה חוברת1.xlsx -
@הלי פשוט מאוד.
קנטרול H. -
@אלע אבל צריך לעבוד אחד אחד
-
@הקבצן-הנודע אפשר לעשות החלף הכל, ואז זה מחליף הכל בבת אחת.
-
@אלע אבל חוץ מ"סו" יש גם "גו" ועוד כתוב "כל פעם לפי האות הכתובה"
-
@הקבצן-הנודע אתה רוצה לעשות מס' פעולות בבת אחת.?!
-
@הקבצן-הנודע עכשיו ראיתי מה שכתבת נראה שזה נוסחה טובה העניין הוא שהאקסל שלי ברובו מוכן והיות שערב חג עכשיו אז אין לי זמן להתעמק במה שעשית אז השאלה שלי היא אייך אני מריץ את מה שעשית(שהבנתי שחילקת לשתיים ואז אספת עם תוספת של פסיקים) לתוך אקסל קיים בלי סיבוכים מיותרים אודה לך מאוד שתענה לי ובכלל תודה רבה על המענה המהיר.
חג שמח
-
@אלע בטח אקסל עם מלא שמות ובכל שורה כמה פעמים וזה נשמע לי מסובך לשבת ולהחליף לפי כל האותיות(מה גם שכל שילוב עלול להופיע גם כמה פעמים בלי קשר לאותיות שאני מדבר עליהם ואז הוא יחליף בלי קשר למה שאני רוצה . לא?
-
-
@אלע נשמע מעניין ובאמת מושך אותי לשבת על זה אבל לצערי עכשיו בערב החג אין לי זמן לזה (או במהלך חול המועד או אחרי זה אני בעזרת השם יישב על זה כי זה נראה לי משהו שצריך לזה זמן וריכוז. לא?) לעכשיו אני צריך פתרון מהיר יש לך בשביל לעזור לי?
חג שמח
-
@הקבצן-הנודע אגב עכשיו אני חושב שיהיה מספיק לי אולי לבינתיים גם אם רק יפצלו לשתי טורים (למרות שאני מעדיף שזה יישאר כטור אחד )
ובנוגע לשאלתך לרוב מדובר על שתי אותיות אבל יש גם כמה מקומות שיש גם שלוש אותיות ומקומות בודדים שהוכנסו גם מילים(שאם יש צורך אני יכול למחוק אותם ולהסתדר בלי זה אבל את המילים האלה אני לא רוצה לחלק (רק להשאיר אותם כמילים שלמות)(תמיד כשיש מילים הם מופיעים רק אחרי האותיות ולכאורה רק במקום שיש שלוש אותיות).
תודה רבה.
חג שמח
-
@הלי כמה סוגי החלפות יש לך?
-
-
@הלי כמה מילים אתה צריך להחליף?
-
-
@הלי אז נראה לי שאין לי איך לעזור לך.
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי את הקובץ אקסל, ואני יראה אותו לאחותי,
[היא יודעת אקסל], אולי היא תדע אם יש משהו לעשות. -