הקראת גוגל דוקס/שיטס
-
@אברהם-צבי כבר כתבתי לעיל שאני יכול לעשות אותו הדבר גם לשיטס ושמי שמעונין שיפנה אלי בפרטי.
-
פוסט זה נמחק! -
@אביי-ורבא אוקיי,
כבר שלחתי לך מייל! -
@אביי-ורבא מה עושים אם גוגל דורשת אימות בקוד SMS ויש לי רק פלאפון כשר?
-
@משתמש-מתחיל נסה לפתוח מספר וירטואלי שמקבל סמסים בימות המשיח, צריך לנייד קו בשביל זה.
-
@אביי-ורבא אין אפשרות לשנות קול קריין ומהירות הקראה?
-
@משתמש-מתחיל אתה יכול לשנות בעצמך בהגדרות השלוחה הרלוונטית..
-
@אביי-ורבא כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
הלינק שהיה במקור שייך לשיטס, את המודול שלו לא הכנסתי לקובץ
תוכל לעשות כזה דבר עבור שיטס?
-
@משתמש-מתחיל עיין למעלה. מה שאביי ענה על שאלתך
-
@אביי-ורבא העליתי טקסט שמכלי את השורה הבאה "10:30."
וזה לא מעלה את מה שאחרי הנקודתיים, כלומר עלה רק 10:
מה יכול להיות הבעיה? -
@ירוק כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
@אביי-ורבא העליתי טקסט שמכלי את השורה הבאה "10:30."
וזה לא מעלה את מה שאחרי הנקודתיים, כלומר עלה רק 10:
מה יכול להיות הבעיה?מה הכוונה העלית טקסט?
זה מה שכתוב בתוך הגוגל דוקס שקישרת אליו? -
@משתמש-מתחיל כן, בדוקס כתוב
10:00.
10:30.
ולמעשה זה מעלה
10: 10: -
@ירוק בטוח?
בדקת במערכת עצמה?
אני שואל כי לפעמים הבעיה היא בהשמעה ולא בהעלאה.
בהצלחה -
@הלי כן בדקתי, זה בהעלאה.
-
@ירוק אז אני מצטרף לשאלה
-
@ירוק אתה יכול לשלוח לי את הקובץ שאוכל לבדוק בעצמי?
-
פוסט זה נמחק! -
@אביי-ורבא כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
@משתמש-מתחיל אוקיי כתבתי לך כעת קוד קטנטנן שיעלה לך קובץ גוגל דוקס למערכת של ימות.
שים לב שכל 2200 תווים מחולקים לקובץ חדש בגלל מגבלת ההקראה של ימות. ובכדי שההודעות יושמעו בסדר הנכון אז מוגדרת השמעה מהקובץ הנמוך לגבוה ובכל פעם שהסקריפט רץ כל תוכן השלוחה נמחק.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fK0dgVZXyFcYYuOgc-4PwbISR8HUT4**********RPHELNneQJhG0/copy?usp=sharing
(למחוק את הכוכביות)אני לא דורש על זה כסף, אבל השקעתי בזה ובידע כמה דקות מחיי, אז מי שעושה מזה ביזנע'ס וגם כל מי שרואה לנכון מוזמן ללחוץ כאן
אני יודה לך מאוד ואני חושב שזה יעזור לעוד הרבה משתמשים כי לאחרונה הרבה ביקשו את הראיון הזה בפורום אם תוכל לעשות משהו דומה לגוגל שיטס כלומר שהקובץ יתעדכן אוטומטית מהטבלה והוא ישלח כל שורה בשורה חדשה בקובץ
יהיה גם טוב אם יהיה אפשר להגדיר שיוסיף תו מסוים בין כל תא למשל את התו ,
תודה רבה -
@ירוק עדכנתי את הקובץ, נסה שוב ותעדכן האם עבד
(כמובן שתעדכן את הסקריפט שאצלך מהלינק לעיל) -
@הרב כתב בהקראת גוגל דוקס/שיטס:
אני יודה לך מאוד ואני חושב שזה יעזור לעוד הרבה משתמשים כי לאחרונה הרבה ביקשו את הראיון הזה בפורום אם תוכל לעשות משהו דומה לגוגל שיטס כלומר שהקובץ יתעדכן אוטומטית מהטבלה והוא ישלח כל שורה בשורה חדשה בקובץ
יהיה גם טוב אם יהיה אפשר להגדיר שיוסיף תו מסוים בין כל תא למשל את התו ,יש לי כבר מה שעושה את זה ועשיתי את זה כבר לכמה משתמשים, אבל בגלל שבגוגל שיטס זה קצת יותר מורכב לכן אני חשוב עדיין להשאיר את הטיפול בזה באופן אישי, מי שמעוניין בכזה דבר לגוגל שיטס יכול לפנות אלי למייל.