איך להגדיר שלוחה שתשמיע את כל המספרים שחייגו למערכת בזמן האחרון?
-
אשמח לעזרה בעניין תודה
-
@נחום-גמזו תעשה הוספה לרשימה תפוצה בלי שיאמר את המספר ותשתיק את ההודעה של ההוספה
ואז תוכל לדעת דרך הרשימת תפוצה מי נכנס למערכתtype=template_add_number
ותשתיק את הודעת M1418
-
@מאיר-דורי-0 הבעיה שהוא לא יגיד לי שעה ותאריך שחייג למערכת וגם במקרה שמשהו כבר חייג פעם וכבר נמצא ברשימה הוא לא יקריא לי אותו בפעם הבאה שיחייג
-
@נחום-גמזו אתה רוצה לדעת כל פעם שניכנס?
-
@מאיר-דורי-0 כי אי אפשר
ניתן רק לדעת את המספריםאבל בפירוט שיחות ניתן לדעת הכול
-
@מאיר-דורי-0 כן אני רוצה לדעת כל פעם עם תאריך ושעה
-
פוסט זה נמחק! -
@נחום-גמזו אמר באיך להגדיר שלוחה שתשמיע את כל המספרים שחייגו למערכת בזמן האחרון?:
כן אני רוצה לדעת כל פעם עם תאריך ושעה
בפירוט שיחות ניתן לדעת הכול
-
@מאיר-דורי-0 מה ז''א בפירוט שיחות? אני יכול להגדיר שלוחה שתפרט לי את השיחות?
-
@Liy
כתבת לי שאפשר להגדיר בapi אשמח שתפרט איך בדיוק
(מחקתי את הנושא ההוא כי בטעות פתחתי פעמיים)
תודה רבה -
@נחום-גמזו לא שלוחה זה באתר
-
@מאיר-דורי-0 תודה, אני מחפש שלוחה שתשמיע לי את המספרים שחייגו, אני גם יודע שבאתר אפשר לראות אני לא כזה דביל
-
@נחום-גמזו אמר באיך להגדיר שלוחה שתשמיע את כל המספרים שחייגו למערכת בזמן האחרון?:
@מאיר-דורי-0 תודה, אני מחפש שלוחה שתשמיע לי את המספרים שחייגו, אני גם יודע שבאתר אפשר לראות אני לא כזה דביל
אפשר לפתח כזאת שלוחה עם API
-
@נחום-גמזו
אתה יכול להגדיר שישלח הודעה לטלגרם בכל פעם בכניסה לשלוחה (כאן),
ולאחר מכן תגדיר העלאה אוטומטי מקבוצת טלגרם לקובץ TTS (כאן )
וכך תשמע הודעה לכל מי שנכנס לשלוחה
מקוה שהבנת! -
אשמח לעזרה בעניין תודה
אני חושב שאוכל לעזור לך (בתשלום סמלי), אם אתה מעוניין פנה לכאן cs@abaye.ml
-
@נחום-גמזו תודה רבה לכל העוזרים והמסיעים בס''ד הסתדרתי עם הרעיון היצירתי והעזרה המטורפת של @לומד’’עס ממתמחים תוכלו לראות כאן
-
@נחום-גמזו לא לגמרי הצלחתי להבין הכל (למשל מה זה הוספת אופציה של השמעת הטלפון) וגם לעבור על כל השרשור שם זה קצת אמממ... אז אולי תשתף אותנו בפתרון שהעלו שם בצורה מסודרת?
(כולל כל מה שצריך לשנות וההודעות וכולי.)
אם זה בא לך בקלות. -
תודה, אני מחפש שלוחה שתשמיע לי את המספרים שחייגו, אני גם יודע שבאתר אפשר לראות אני לא כזה דביל
יש דבר כזה אבל זה משמיעה רק את המספרים במערכת [בזמן אמת]
-
@נחום-גמזו מה זה נקרא בשבילך בזמן האחרון? תן טווח! חודש? אם יהיה לי זמן אבנה משהו כזה..
-
@הלי תאמת שזה לא כזה בקלות צריך בשביל זה מדריך שלם אבל אם באמת זה חשוב לך תגיד ואני אשתדל לסדר