בשלוחה זו עדיין אין השמעות - בהעלאת קבצים דרך FTP
-
ניסיתי להעלות קבצי MP4 דרך FTP והם עולים כ-MP4.
ניסיתי לשנות אותם ל,MP3 ול WAV וזה עזר רק שיהיה אפשר לשמוע אותם מהאתר, אבל זה לא עוזר שיהיה אפשר לשמוע אותם בטלפון.
(על MP3 הוא אומר שלא קיימים קבצים בכלל ועל WAV הוא אומר שגיאה).
הדבר היחיד שעוזר לתקן את זה הוא להוריד את הקבצים ולהעלות אותם מחדש.
הבעיה היא שאני מנסה כרגע לעשות משהו יציב שיהיה קבוע, ולכן זה לא יעזור לי אם אצטרך בכל פעם להוריד את הקבצים ולהעלות אותם מחדש.
אך אני כן יכול להגדיר שזה יגיע תמיד בסיומת MP3 או WAV.
השאלה מה אפשר לעשות בשביל זה? (משהו שיפתור את הבעיה בהגדרה מראש). -
@אבא-של-מאיר פשוט להמיר אותם
-
יש לי בעיה להמיר אותם.
-
@אבא-של-מאיר אמר בבשלוחה זו עדיין אין השמעות - בהעלאת קבצים דרך FTP:
יש לי בעיה להמיר אותם.
מה הבעיה ?
-
הבעיה היא שהקבצים שלי נמצאים בשרת צד ג' והם מתעדכנים שם, ואני מנסה ליצור יישום וירטואלי שבכל פעם שאני מעדכן ומוסיף קבצים בשרת צד ג' שם (בפורמט וידאו) הם יעברו אוטומטית בFTP לימות המשיח בלי מגע אדם, ואם אני אוריד אותם בכל פעם ואמיר אותם זה איבד את עיקר הרעיון לייצר כאן משהו אוטומטי מראש.
-
ואם אני אוריד אותם בכל פעם ואמיר אותם זה איבד את עיקר הרעיון לייצר כאן משהו אוטומטי מראש.
אני רוצה שכל בוקר יהיה מונח בכניסה לבית שלי כמה קרטוני חלב ולחם, אתה יודע, כדי לחסוך את ההליכה לסופר.
אבל יש לי בעיה, זה לא קורה. איבדתי את כל הרעיון. מה אפשר לעשות? -
ובנימה רצינית, אם אתה מעלה בFTP אתה חייב להמיר בעצמך. אין שום דבר לעשות.
אתה יכול להעלות בapi, ואם לא, אז לא.. מה אתה רוצה שיקרה? -
@user אמר בבשלוחה זו עדיין אין השמעות - בהעלאת קבצים דרך FTP:
ואם אני אוריד אותם בכל פעם ואמיר אותם זה איבד את עיקר הרעיון לייצר כאן משהו אוטומטי מראש.
אני רוצה שכל בוקר יהיה מונח בכניסה לבית שלי כמה קרטוני חלב ולחם, אתה יודע, כדי לחסוך את ההליכה לסופר.
אבל יש לי בעיה, זה לא קורה. איבדתי את כל הרעיון. מה אפשר לעשות?בס"ה כבר נעשתה כאן הרבה עבודה ואני בודק את הדרכים להמשיך אותה.
-
@אבא-של-מאיר
אם יש לך שרת צד ג שמושך את הקבצים ומעלה לימות, תוכל להמיר אותם שם אוטומטית דרך ffmpeg. -
@איש-ימיני אמר בבשלוחה זו עדיין אין השמעות - בהעלאת קבצים דרך FTP:
ffmpeg
תודה מאוד! לא ידעתי על השירות הזה.
אם יש לך את שורת הקוד (קוד הגדרות קובץ ה-WAV) הנכונה בשירות שלהם שעובדת בימות זה יכול לעזור מאוד (עדיפות למשהו שעבד מניסיון).
רק שאמנם בינתיים אני מנסה להשתמש בשירות של יישום קיים של ייבוא קבצים ושם לא תומך בשילוב של זה.
אבל אני יכול עם השירות הקיים לייבא את הקבצים לשרת שלי, ומשם לבצע המרה עם התכונה שהזכרת.
אשמח אם יש לך לינק יותר על ההסבר איך להתקין את התוכנה שלהם בשרתים עם יבוא ויצוא FTP.