העברת יחידות ממערכת שנמצאת אצל משווק
-
יש לי מערכת שנמצאת אצל משווק ולא ניתן להעביר משם את היחידות שלי למערכת הרגילה (ואין לי כלום מה לעשות עם זה כי הקו הפעיל שלי במערכת של ימות) והמשווק טוען שזאת שלא באחריותו, וימות אינם יכולים לעשות שירות לקוחות לקווים שאינם תחת החברה שלהם.
כיצד מתמודדים עם זה? -
השאלה היא בקיצור האם יש סמכות על שהיא מעל משווק שאפשר לפנות לשם מעל משווק (חוץ מבית דין כמובן), או שאין סמכות כזאת?
כמו כן האם יש דרך נוספת להעביר יחידות בלי לפנות לימות וכו' באופן שיוכל להעביר גם ממשווק אחד למשווק אחר או שאין אפשרות כזאת? -
@אבא-של-מאיר
יש אפשרות על ידי שליחת מייל מהמשווק (אם הוא רוצה...) לשירות לקוחות -
האם אתם יודעים למי הולך הכסף ששילמתי על היחידות? האם הכסף שקניתי את היחידות הולך למשווק או הולך לימות המשיח? הרי לפחות מישהו אחד צריך לטפל בזה (ואותו אני מנסה לברר מי הוא).
יצויין שרכשתי את היחידות בטעות גמורה ולא שקניתי והתחרטתי אחר כך. -
@אבא-של-מאיר היחידות שאתה רוכש הם מימות המשיח ולהם אתה משלם, ממילא אין טעם שהמשווק ישלם לך את זה.
-
אם יש כאן מישהו מנהלת ימות המשיח שעובר בפורום הזה אשמח אם יוכל להחזיר את היחידות.
-
@אבא-של-מאיר כמה יחידות מדובר?
-
@יענקלה-הכוכב כמדומני מאה.
-
@אבא-של-מאיר חבל על הבלאגן, תפעיל צינתוק אצל המשווק, ותעשה העברה למערכת שבימות, כולה 20 ומשהו ש"ח
-
@אבא-של-מאיר יש לך אפשרות להעביר את המערכת מחברת ימות המשיח למשובק עד כמה שידוע לי אתה שולח מייל לימות המשיח שאתה רוצה להעביר את המערכת שלך לחברה אחרת לדוגמה TELTECH ואז אתה מדבר איתם