שלוחות רבות
-
-
בנושא הזה
מישהו יודע מהניסיון כמה שניות מומלץ להגדיר שיחכה בהקשה לתפריט של 80 שלוחות? -
סתם שאלה יש לך תפריט שאומר 80 אופציות
לזה הקישו 1 לזה 2 וכו -
@ימהר-0 כן למה?
-
סתם נראה מידי כבד לשמוע תפריט של 80 שלוחות אני הייתי נרדם באמצע ההשמעה
-
אתה לא חייב לשמוע אתה יכול לבדוק פעם אחת מיהו הרב שאתה אוהב לשמוע ולזכור איזה שלוחה תמיד להקיש.
לגופו של עניין מישהו יודע כמה שניות כדאי להגדיר? מצד אחד הרבה מדי שניות גורם לאנשים להקיש 11 במקום 1,1. מצד שני קצת מדי שניות גורם לאנשים ללחוץ 1,1 במקום 11...
-
@שלמה-צובל לא מבין מה ההבדל בזמן ההקשה אם יש לך 80 שלוחות או 11 שלוחות זה ענין של הקשת 2 ספרות. ואין קשר לאורך הקראת השלוחות.
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק צודק, מי אמר שיש קשר?
-
@שלמה-צובל אני ניסתי הרבה אפשרויות של שניות ותכלס אנשים הכי מסתדרים עם 2 שניות...
-
@ימהר-0 @שלמה-צובל אני חושב באמת כדי שאנשים לא ירדמו באמצע ההודעה של הברוכים הבאים לחלק את זה לקטגוריות כמה שפחות שלוחות בתפריט הראשי וככה אנשים לא צריכים לשמוע הכל רק את מה שיכול להיות קשור אליהם...
-
@יהונתן-כץ סבבה
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר בשלוחות רבות:
@שלמה-צובל לא מבין מה ההבדל בזמן ההקשה אם יש לך 80 שלוחות או 11 שלוחות זה ענין של הקשת 2 ספרות. ואין קשר לאורך הקראת השלוחות.
יש קצת הבדל, כי 11/12/13 זה די קרוב אחד לשני, וזה מספרים יותר מוכרים. משא"כ 72, ו-84. גם קצת יותר רחוק, אבל בעיקר יותר קשה לחפש אותם
-
@zxc ברור ויש גם הבדל בין 11 ל 19 ואין הבדל בין 11 ל 88 ואכמ"ל
-
@zxc @עמוד-הימני-פטיש-החזק @שלמה-צובל קיצור תעשה 2 שניות ואם אנשים יגידו שיש בעיות, תגדיל וכו'....