כמה שאלות על טלפון בניתוב IP
-
אני רוצה לקנות טלפון שיעבוד על קו טלפון בימות המשיח שתחייג לטלפון הזה עם כתובת IP.
1. יש טלפון אלחוטי טוב ולא יקר שיכול לשמש לכזה דבר?
2. אפשר להפנות לראוטר שיש לו כתובת IP שאליו מחובר טלפון רגיל או שצריך שלטלפון עצמו תהיה כתובת IP?
3. שיחות יוצאות לקווים של ימות המשיח עולים יחידות?עד כאן לבנתיים... אשמח לתשובות ממישהו שהתנסה ועובד כבר עם דברים כאלו!
-
@שמואל-ש
1. לא יודע מה נקרא אצלך יקר אבל תבדוק כאן זה מתחיל בערך מ500 שקל לבסיס עם טלפון 1 וכל טלפון נוסף (אפשר עד 8 ) זה עוד 350 שקל זה המחיר בערך אני הייתי ממליץ על מי שמכר לי הוא נתן לי גם שרות מעולה כולל פתרונות לבעיות שצצו קוראים לו שלומי זה המייל שלו: shlomi@telecom4u.net ממליץ בחום יש לו שרות המעולה (יש לו חברת מרכזיות הוא מבין גדול בנושא)
2. אפשר להשתמש בראוטר ביתי רגיל
3. שיחות לקוים של ימות המשיח עולות יחידות אלא אם כן אתה מחייג לחשבון SIP של המערכת (כלומר לא לתפריט עצמו של המערכת אלא לטלפון שמחובר לחשבון SIP של המערכת) -
@הרב אמר בכמה שאלות על טלפון בניתוב IP:
- אפשר להשתמש בראוטר ביתי רגיל
זאת אומרת שאני פשוט יכול להשתמש בראוטר שיש לי כבר ולחבר אליו כל טלפון שאני רוצה ואין לי כלל צורך בטלפון מיוחד לזה?
ואם זה ראוטר עם כמה יציאות-לכמה טלפונים אז לאיזה הוא יחייג?@הרב אמר בכמה שאלות על טלפון בניתוב IP:
אלא אם כן אתה מחייג לחשבון SIP של המערכת (כלומר לא לתפריט עצמו של המערכת אלא לטלפון שמחובר לחשבון SIP של המערכת)
לא הבנתי, אשמח אם תסביר שוב
-
@שמואל-ש לא, צריך לזה טלפון IP שהוא מחובר עם כבל רשת לראוטר ואת החשבון SIP שאתה מקבל מימות המשיח אתה מכניס בהגדרות של הטלפון IP יש עוד אופציה שזה לקנות מתאם שהוא מתחבר לאוטר ועליו את מחבר את החשבונות SIP ואז אתה יכול לחבר אליו טלפון רגיל
-
יש עוד אופציה שזה לקנות מתאם שהוא מתחבר לאוטר ועליו את מחבר את החשבונות SIP ואז אתה יכול לחבר אליו טלפון רגיל
והמתאם יכול להתחבר עם WIFI לאינטרנט?
@שמואל-ש אמר בכמה שאלות על טלפון בניתוב IP:
אלא אם כן אתה מחייג לחשבון SIP של המערכת (כלומר לא לתפריט עצמו של המערכת אלא לטלפון שמחובר לחשבון SIP של המערכת)
לא הבנתי, אשמח אם תסביר שוב
-
@שמואל-ש לא ידוע לי שיש מתאם כזה אולי תמצא אתה מה שאני מכיר זה עם כבל רשת אבל יש כזה דבר מכשיר שמקבל WIFI ומעביר אותו לקבל רשת