איך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?
-
@שמואל-ש אני לא מבין בזה בדיוק, אני ישמח לקבל הסברה יותר מפורטת.
אני רוצה לעשות שאם אני יקיש על שלוחה X יוסיף אוטומטי את המספרים לקובץ X במערכת . -
@אברהם-צבי אמר באיך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?:
@שמואל-ש אני לא מבין בזה בדיוק, אני ישמח לקבל הסברה יותר מפורטת.
אני רוצה לעשות שאם אני יקיש על שלוחה X יוסיף אוטומטי את המספרים לקובץ X במערכת .צריך לתכנת משהו, אתה יודע?
-
@שמואל-ש לא!
אולי תעזור לי עם זה -
@שמואל-ש יש לך משהו לזה?
-
@אברהם-צבי צריך לבנות לזה משהו ב-API אבל

-
@שמואל-ש אם אני עושה ברשי''ת, כלומר במקש אחד יוסיף כ-70 מספרים לרשימה?
-
@אברהם-צבי איך הוא יוסיף 70 מספרים? יש כזה מודול מוכן בימות המשיח? ואיזה מספרים? מאיפה הוא ייקח אותם?
-
@שמואל-ש אמר באיך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?:
מאיפה הוא ייקח אותם?
מאיזה קובץ במערכת
-
@אברהם-צבי אמר באיך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?:
מאיזה קובץ במערכת
@שמואל-ש אמר באיך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?:
איך הוא יוסיף 70 מספרים? יש כזה מודול מוכן בימות המשיח?
-
איך הוא יוסיף 70 מספרים? יש כזה מודול מוכן בימות המשיח?
לא מה שידוע לי
-
לא מה שידוע לי
נו, זה מה שאמרתי, אתה צריך מישהו שיבנה לך משהו לבד, וזה עולה כסף על פי רוב
-
@אברהם-צבי
זה יכול לעלות בין 50 ל 250 שח
אם אתה רוצה תפנה למייל cs@ivr-havaya.com -
@אברהם-צבי תוכל לפנות 19shmuel@gmail.com
-
@שמואל-ש באקסל
ולהעביר בבת אחתלא??
-
@דבש אמר באיך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?:
@שמואל-ש באקסל
מה? שיהיו המספרים באקסל?
@דבש אמר באיך אפשר להכניס לאיזה קובץ במערכת רשימה של כ-70 מספרים בפעולה אחד בטלפון?:
ולהעביר בבת אחת
איך בדיוק? שיעביר אוטומטית מהמחשב שלך לקובץ ע"י הקשה מסויימת במערכת?? איך בדיוק?
-
א אברהם צבי סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות