קבלת נתונים
-
לארגון של חבורות של בחורים בחסידות. אני צריך שיהיה לי אופציה לרישום לדוגמה של לימוד חסידות בכל יום שכל בחור יוכל להיכנס ולאשר שלמד את הספר חסידות וכן שיהיה לו אופציה שאם שכח יום אחד אז עד סוף שבוע שיוכל לעדכן על כל השבוע האם שייך לעשות כזה דבר ואיך אני עושה שבקובץ במערכת יופיע כל יום בעמודה נפרדת ואם הבחור מאשר בסוף שבוע לדוגמה ימים א' ג' וד' אז מופיע בעמודה א' וג' וד' אישור וכן איך אני עושה שבכל יום זה ירשם בעמודה של אותו יום והאם שייך לסנכרן את הקובץ עם לוח עברי?
תודה מראש לכל מי שיעזור -
תעשה קבלת נתונים עם
CheckGoTo
קובץ 050 תעשה "בחר את היום שאתה ורצה לעדכן, ליציאה הקש כוכבית]
וקובץ 052 תעשה יום ראשון ותוסיף בו " לאישור שלמדת ביום ראשון הקש 1, לביטול הקש שתים"
וגם שם תסדרCheckGoTo
שאם לוחץ1 או 2 יחזור לשאלה הראשונה [ל050]054 תעשה יום שני
וכן הלאה
[ובכולם אותה הקלטה בשינוי הימים, ואותה הגדרה]
כעת הרעיון הוא שכשהוא מקיש בקובץ 050 את המקש 1 שזה שווה יום ראשון, הוא מועבר לקובץ 052 ויכול לענות אם למד או לא, ומה שלא יענה יחזור שוב ל050 ויכול כעת להקיש 2 ולעבור לקובץ 054 לעדכן על יום שני.תקפיד לעשות הפסק בין קובץ לקובץ של מספר ל רצוף כדי שלא ימשיך בטעות לקובץ הבא [לא חובה]
אח"כ תוריד את הטבלה, ומי שיש לו 1 מראה שלמד מי שכתוב לו 2 לא למד
שים לב שאם מעדכן בשיחה שונה, זה יצור שתי שורות, אז באקסל תסנן את הנתונים ותעבד אותם
-
@מנסה
קודם כל תודה רבה על העזרה והרצון לעזור
מתנצל אבל אני חדש בתחום מה הכוונה
תעשה קבלת נתונים עםCheckGoTo הכונה הקשות?
ומה אני מגדיר במערת?
ואיך אני בונה שלוחה יומי ושלוחה שבועי ושזה יהיה מסונכרן שבחור שאישר באותו יום ורוצה בסוף שבוע לאשר כל יום אז ביום שכבר אישר יופיע מאושר מראש ?
ועוד הפעם תודה מראש על כל העזרה
מתנצל שאני לא יכול לעשות לייק אני חדש ולא נותנים לי את האופציה
-
אז תבדוק בפוסט של קבלת נתונים
-
@מנסה
זה בהקלטות זה יעבוד גם בהקשות והאם אני צריך להגדיר את הערך השישי גם כמו שכתוב שם ?
תודה מראש -
להיפך זה בהקשות
תגדיר ככה
050-option=1-1-5-TTS--1,2-CheckGoTo---
[בערך TTS תכניס קובץ שאם לוחצים 1 אומר "אישור", אם לוחצים 2 אומר "ביטול", לחילופין תוכל לכתוב No ולא ישמיע כלל, או כל אחת מהאופציות, כמו כן תוכל לעשות AskNo בערך החמישי ולא ישימיע בקשת אישור נוספת]
-
@מנסה אמר בקבלת נתונים:
תודה רבה להעתיק את זה לכל שאלה ולשנות מספר?
תודה רבה על העזרה ממש אין לי איך להודות לך במילים -
כן
-
@מנסה
תודה רבה -
@מנסה
האם שייך לעשות שבכל יום יום יעבור לשאלה אחרת לדוגמה ביום א' לשאלה 051 וכו כמו כאן (https://f2.freeivr.co.il/topic/36/שלוחת-העברה-לתיקיות-אחרות-לפי-שעות-ימים-go_to_folder_time)
בתודה מראש