נפתר הודעה בעת העלאת הודעה חדשה
-
@אלע כתב בהודעה בעת העלאת הודעה חדשה:
איזה שלוחה עושים ששם יהיה הודעת קמפיין?
ראשית
איך מאפסים את הלוג?
כתבתי:
@צדיק-תמים כתב בהודעה בעת העלאת הודעה חדשה:וביצירת הודעה חדשה תוסיף מחיקת הקובץ לוג, אני רואה שיש אופציה כזאת אפילו כהטמעה בכל מודול בלי API
-
@צדיק-תמים תודה ענקית!
אני יעדכן אם לא הסתדרתי.
ושוב - תודה!
-
@אלע אולי כפתרון על הבעיה שהצעת שמי שקיבל שתי הודעות ישמע רק אחד אפשר להציע שהמעבר בסיום כל הודעה יהיה לפילטר של ההודעה השנייה ואז השמעה אם קיים וכולי כך שאם יש שתי הודעות חדשות ישמע יש לך הודעה בשלוחה אחד ימתין שנייה וישמע יש לך הודעה בשלוחה שתיים או שפשוט פעם אחת ישמע אחד ואחרי ניתוק והתקשרות מחדש ישמע שתיים החיסרון בזה בכל זאת זה שהוא יצטרך לדעת להתקשר פעמיים
בהצלחה
אגב לדעתי כדאי לעשות לכל שלוחה סינון מרשימת תפוצה שונה. -
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים כתב בהודעה בעת העלאת הודעה חדשה:
אני רואה שיש אופציה כזאת אפילו כהטמעה בכל מודול
אבל שם אני בוחר מאיזה שלוחה הוא ימחוק, ואם יש לי בשלוחה כמה לוגים, איך אני בוחר את מה ימחוק?
-
@אלע כתוב שם מפורש, לא?
campaign_message_delete_file_template_number
אתה מגדיר שכל הלוגים יישמרו בשלוחה הראשית
ונגיד ששלוחה 1 ו2 הם הקלטות,
אתה מגדיר ב1 שלאחר ההקלטה יעבור לשלוחה 1/1 שהיא שלוחת go_to_folder לתפריט ראשי בתוספת המחיקת לוג,
ומגדירcampaign_message_delete_file_template_number=1 campaign_message_to_play_file_from_folder=/
וכנ"ל בשלוחה 2 יעבור לשלוחה 2/1 שבה יהיה go_to_folder כנ"ל, רק שמספר הקמפיין יהיה 2 במקום 1
צריך לעשות את זה ככה ולא ישירות בשלוחת ההקלטות, כדי שזה יאפס רק אחרי אישור ההקלטה ולא ברגע שנכנסים לשלוחה
-
@צדיק-תמים תודה רבה!
-
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים זה ההגדרות בשלוחה ראשית, וזה לא עובד.
שאני מתקשר אני שומע את התפריט רגיל, ולא את ההודעה שהשארתי.type=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes stop_campaign_message=hash campaign_message_to_play=3-ACTIVE-1,4-ACTIVE-1,5-ACTIVE-1,6-ACTIVE-1
-
-
-
@אלע לא עברתי לעומק
אבל קודם כל שכחתplay_campaign_message=yes
https://f2.freeivr.co.il/post/61042 -
@צדיק-תמים תודה ע נ ק י ת ! ! !
אתה באמת באמת צדיק!!!
עובד פצצה!
-
-
-
@צדיק-תמים תודה ע נ ק י ת ! ! !
אתה באמת באמת צדיק!!!
עובד פצצה!
@צדיק-תמים
עובד דרך המחשב מעולה,
אבל בהקלטת הודעה הוא לא מתאפס והוא אומר השלוחה אליה בקשת לעבור איננה נתנת להפעלה עקב חוסר בנתונים.
זה מה שכתבתי בשלוחת איפוס:title=הקלטה הודעה 1 type=record folder_move=/1 list_tzintuk=151 tzintuk_timeout=5 menu_record_options_0=record_ok_end_run_tzintuk say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/00/1/1
תודה רבה!
-
@אלע מה מוגדר בשלוחה
/00/1/1
? -
play_campaign_message=yes campaign_message_delete_file_template_number=3 campaign_message_to_play_file_from_folder=/
-
-
@צדיק-תמים את הגדרות ששמתי בשלוחה /00/1/1 היה צריך לשים בשלוחת ההקלטה עצמה.
זה הגדרה בכל מודול.
תודה רבה!!