מענה אנושי
-
@הרב
למה הוא צריך את זה אם הוא רוצה פשוט לצנטק לכולם שיעשה חיוג לכולם עד שהראשון עונה, או שייפתח 1,000,000
שלוחות... -
אפשר לפתח שלוחת api שתכניס אותו לשלוחה למשך 5 שניות תוציא אותו ותשנה את המספר ותכניס שוב וכן הלאה.
-
@פיסטוק-פרווה אני מבין ממנו שהוא התכוון מענה אנושי ממש ולא רק סתם צינתוקים
-
@הרב
אז מה זה משנה כמה זמן? -
וגם לזה אפשר לפתח מודל api.
-
אז מה זה משנה כמה זמן?
בטח שזה משנה אני משתמש בזה ביום יום אני רוצה שאם קבוצת נציגים לא ענו אז יש לי קבוצת נציגים שניה לגיבוי (לדוגמה הם יכולים לענות לפחות שיחות כי הם עמוסים וכד')
וגם לזה אפשר לפתח מודל api.
אם אתה רוצה לפתח אתה מוזמן הוא שאל אם יש את זה בהגדרות הרגילות להבנתי
-
@הרב כתב במענה אנושי:
בטח שזה משנה אני משתמש בזה ביום יום אני רוצה שאם קבוצת נציגים לא ענו אז יש לי קבוצת נציגים שניה לגיבוי (לדוגמה הם יכולים לענות לפחות שיחות כי הם עמוסים וכד')
שאלתי מה משנה הזמן של החיוג, לא מה התאריך והשעה!
-
@פיסטוק-פרווה אני יסביר שוב אצלי לדוגמה מוגדר שאם תוך 30 שניות הנציגים לא ענו זה עובר לקבוצת נציגים הבאה ככה להבנתי אני מקבל את המהירות מענה המקסימלית כי להבנתי נציג שלא ענה תוך 30 שניות והוא פנוי הוא לא יענה גם לא אחרי 60 שניות בדרך כלל ואז הלקוחות עוברים לשלוחה הבאה של התור שבה יש גם את הנציגים של השלוחה הקודמת וגם עוד נציגים שפחות יכולים לענות רק במקרים כאלה שלא ענו אחרי 30 שניות הם עונים
בקיצור בחיים לא תבין דקויות של כל אחד מה הוא צריך בדיוק כי כל אחד יש לו צרכים ולקוחות ועוד הרבה דברים שמשתנים לפי העניין -
@הרב
הבנתי,
אם מישהו מעוניין שאפתח את זה שישלח מייל:
teletop770gmail.com -
@פיסטוק-פרווה או כי אחרי 30 שניות. זה עובר לתא קולי ואז....
-
@484546
במודל תור רגיל זה מחייג פחות מ 30 שניות (כמדומני ש 20) במיוחד בשביל התא קולי, מניסיון, אם הטלפון של הנציג לא מכובה זה אף פעם לא יעבור לתא קולי! -
@פיסטוק-פרווה @484546 סתם בשביל המידע נגיד לך שבכל החברות אם יש תא קולי זה עובר אליו אחרי 35 שניות ואם אין אפשר לחייג 45 שניות
בשביל לפטור את הבעיה של התא קולי מגדירים שהנציג ישמע תפריט אם לקבל את השיחה כמובן זה בתוספת יחידות -
@הרב
בעבר כשהייתה אפשרות להוסיף 01 בתחילת המספר בניתי מודל שמפלטר לפי קידומת של 01 לפני הכניסה למערכת,
ככה שאם המערכת מתקשרת ועוברת לתא קולי היא שומעת שהמספר לא מחובר ומחייגת לשאר הנציגים וכו',
ואז אתה עושה הפנייה בתא קולי למערכת שלך... -
@פיסטוק-פרווה ם אתה יכול קצת יותר לפרט תודה רבה
-
@הרב
כפי שכתבתי בעבר הייתה אפשרות לסנן את המספר לפי הקידומת שלו ואם הקידומת היא 01 שזה אומר שזה מהשירות לקוחות ב api של בדיקה מול שרת חיצוני אם המספר ראשי להיכנס למערכת מודפס לו no ואז הוא שומע שהמספר לא מחובר וממשיך לחייג לשאר הנציגים