הדרכה להגדרת "תיבות אישיות" עם "צינתוקים" בצורה מסודרת וחצי אוטומטית
-
@kavkosher מאוד יועיל אם תפתח שלוחה שבה יהיה ניתן לשמוע הודעות ממאזינים ובלחיצה על מקש כל שהוא במהלך ההקשה יהיה ניתן להשאיר הודעה אישית למשאיר ההודעה, ובסיום השארת ההודעה הנ"ל ישלח צינתוק למספר שהשאירו את ההודעה.
תודה רבה. -
אני באמצע לכתוב את המדריך מייד כשיהיה מוכן אני אפרסם אותו כאן בפוסט הראשון
-
תודה, מצפים בכליון עינים
-
פוסט זה נמחק! -
מבדיקה שערכתי זה עובד מצויין לדיווחים על בעיות אפשר לשרשר כאן ולתייג @קו-כשר-מערכות ו @kavkosher ו @צוות-קו-כשר
-
-
רק קטע אחד חסר משום מה הסיסמה אישית לא עובדת
-
עודכן פתרון גם לסיסמה
-
@kavkosher לצערי לא הצלחתי להבין למה צריך שלוש שלוחות ולא מספיק להכניס הכל לשלוחות פנימיות בתוך התיבה האישית?
כאילו לא הבנתי איך מבוסס הרעיון זה לא שלוחה אישית ששם יש הכל? -
אני לא רוצה לבנות מודול API במיוחד לזה אז אני משתמש ב מודול שכבר בניתי בעבר
אבל לכן הפונקציה של שלוחה אחד לא יכולה להגדיר את ההגדרות של שלוחה שתיים
ושלוחה שלוש זה חייב ליהות שלוחה אחת לכל המשתמשים -
-
@הלי כתב בהדרכה להגדרת "תיבות אישיות" עם "צינתוקים" בצורה מסודרת וחצי אוטומטית:
@kavkosher אבל אם נכניס למשל
api_add_7=did2/1
זה לא יעבוד?
זה לא יעבוד כי זה לא הגדרה תקינה
אולי אתה מתכווןapi_add_7=did7=type=go_to_folder%26go_to_folder=/1
?
-
@kavkosher כתב בהדרכה להגדרת "תיבות אישיות" עם "צינתוקים" בצורה מסודרת וחצי אוטומטית:
did2
זה ההגדרות שיכנסו בשלוחה 2 שתחת השלוחה שנבחרה
-
@kavkosher נכון וחשבתי שאם נכתוב 2/2 זה יכנס לשלוחה 2 בתוך 2 לא?
-
כלומר
api_add_7=did7=type=go_to_folder%26go_to_folder=/2/2
?
כן בהחלט יעשה שמקש שבע בתפריט שנוצר יעביר לשלוחה 2/2 -
@kavkosher כתב בהדרכה להגדרת "תיבות אישיות" עם "צינתוקים" בצורה מסודרת וחצי אוטומטית:
כלומר
?
כן בהחלט יעשה שמקש שבע בתפריט שנוצר יעביר לשלוחה 2/2לא
הכוונה שapi_add_7/7=did7=type=go_to_folder%26go_to_folder=/2/2
יגדיר הגדרות לשלוחה 7 שבתוך שלוחה 7
נ.ב. אם תרצה שאשים לב מיד כשאתה עונה אז תתייג אותי עכשיו אני במקרה שמתי לב אבל בעיקרון רק אם אתה מתייג אותי כגון לחיצה על המקש "תגובה" בתוך הפוסט שכתבתי אני רואה את זה מיד -
@הלי כתב בהדרכה להגדרת "תיבות אישיות" עם "צינתוקים" בצורה מסודרת וחצי אוטומטית:
כלומר
?
כן בהחלט יעשה שמקש שבע בתפריט שנוצר יעביר לשלוחה 2/2לא
הכוונה שapi_add_7/7=did7=type=go_to_folder%26go_to_folder=/2/2
יגדיר הגדרות לשלוחה 7 שבתוך שלוחה 7
התשובה היא לא
וההסבר כי החלק הראשון של ההגדרה זה לא קשור לשרת שלי אלא לימות רק מסימן השווה זה מה שנשלח
אבל גם אם תעשהapi_add_7=did7/7=type=menu
זה לא יעבוד כי השרת של לא מתוכנת לקבל כל שם ערך אני הגדרתי כמה ערכים שאני רוצה שהשרת יוכל לקבל וגם הגדרתי מה הוא יעשה עם הערכים הנ"ל רשימת הערכים שהשרת יכול לקבל מופיעה כאן
נ.ב. מומלץ לך לעיין קצת במודול API
-
עודכן פתרון גם לסיסמה
עדיין לא עובד
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בהדרכה להגדרת "תיבות אישיות" עם "צינתוקים" בצורה מסודרת וחצי אוטומטית:
עודכן פתרון גם לסיסמה
עדיין לא עובד
בהגדרות של שלוחה 3 היה שורה מיותרת כעת זה סודר
-
התשובה היא לא
וההסבר כי החלק הראשון של ההגדרה זה לא קשור לשרת שלי אלא לימות רק מסימן השווה זה מה שנשלח
אבל גם אם תעשה
api_add_7=did7/7=type=menuזה לא יעבוד כי השרת של לא מתוכנת לקבל כל שם ערך אני הגדרתי כמה ערכים שאני רוצה שהשרת יוכל לקבל וגם הגדרתי מה הוא יעשה עם הערכים הנ"ל רשימת הערכים שהשרת יכול לקבל מופיעה כאן
נ.ב. מומלץ לך לעיין קצת במודול APIכמובן שלזה התכוונתי זה היה טעות שלי בכתיבה
עברתי על הפוסט הזה כבר כשפרסמת אותו באמת מודל מדהים שפיתחת אבל חשבתי שזה כן מבוסס על לקיחת נתונים כיון שלא הופיע שם הגבלה עד איזה מספר שלוחות אפשר להגדיר וזה עושה רושם שמה שיגדירו ב "did" בעצם יהיה מספר ומיקום השלוחה אז תודה על העדכון (הצעה: לעדכן גם בפוסט המקורי)(עכשיו ראיתי שכתבת ש "11" ו "12" זה כוכבית וסולמית )
אם כבר מדובר על המודל הנ"ל אז בשרשור הנ"ל ב "api_add_16" לא ממש הבנתי מה אמורים להכניס לשם וגם אין שם בכלל פרמטר לשלוח עם זה את הנתונים
בכל אופן המודלים שלך מדהימים.את מודל API אני מכיר מצוין ומשתמש אתו למספיק דברים -