לא נפתר הקראת ערכים מסויימים שנשלחים מהשרת
-
אני מגדיר בשלוחה בשורה של הלינק שליחה לכתובת (לא שרת שלי) שיש בה נתונים מתעדכנים לדוגמא
אני צריך שיקריא בצורת שעה ותאריך מה שכתוב אחרי הערך "dateString" (לפני ההקראה ישמיע "תאריך" או משהו בסגנון) וכן את מה שאחרי הערך "sgv" (וגם בזה ישמיע משהו מוגדר מראש לפני ההקראה) בצורת מספרים
וכן אני צריך שיקריא את הערכים האלו רק מכמה השורות העליונות בלבד (כל כמה זמן מתעדכן שם שורה נוספת.
לא מצאתי בפורום הסבר איך אני עושה את זה אשמח לעזרת הציבור
@kavkosher -
-
@אליהושש
להלן מספר שאלות נתקדם לפי זה- א. האם יש לך שרת?
- ב. האם יש לך ידע בסיסי ב php?
- ג. כמה שורות אתה רוצה להחזיר?
-
@קו-כשר-מערכות-טל
א.יש לי שרת (אבל קשה לי להשתמש בו כי הוא עדיין לא נבדק בנטפרי)
ב.יש לי ידע דל מאד
ג.אני רוצה שיקריא במערכת את מה שכתוב על הערך "dateString" שזה התאריך, וכן מה שכתוב על הערך "sgv" . (מסתמא לזה התכוונת בשאלה)
דבר נוסף
דבר ראשון תודה רבה שאתה עונה לי .
ולגופו של ענין אשמח לדעת אם אני יוכל להסתדר בלי שרת שלי, וההפנייה בשלוחה (דהיינו הלינק) תהיה לכתובת URL ששם יש את הנתונים, ויהיה הגדרה במערכת שלי איזה נתון ישמיע (מאיזה שורה ואיזה ערך) ובאיזה צורה ישמיע את זה (לדוגמא צורה של תאריך).
תודה רבה!!!!!!!!!!!! -
@אליהושש כתב בהקראת ערכים מסויימים שנשלחים מהשרת:
ולגופו של ענין אשמח לדעת אם אני יוכל להסתדר בלי שרת שלי, וההפנייה בשלוחה (דהיינו הלינק) תהיה לכתובת URL ששם יש את הנתונים, ויהיה הגדרה במערכת שלי איזה נתון ישמיע (מאיזה שורה ואיזה ערך) ובאיזה צורה ישמיע את זה (לדוגמא צורה של תאריך).
לא
-
@צדיק-תמים
תודה!!! אם כך אשמח לדעת מה כן אני עושה. -
@צדיק-תמים כתב בהקראת ערכים מסויימים שנשלחים מהשרת:
@אליהושש כתב בהקראת ערכים מסויימים שנשלחים מהשרת:
לא
יש דרך אבל נורא מסובכת, אם תעשה שיקריא מהשלוחה לפי התשובה, ותכין את אלפי האופציות האפשריות [נכתב בשביל הקטע, למעשה זה לא נקרא דרך...]
-
@קו-כשר-מערכות-טל @צדיק-תמים
איזה קוד אני כותב בשרת שלי כדי שיקח את הערכים הנ"ל מכתובת URL.
אשמח מאד מאד לתשובה!!!!!!!!!!!!! -
באיזו שפה אתה יודע לכתוב מינימום?
-
-
אני יכתוב לך קוד שמדפיס את זה
-
@קו-כשר-מערכות-טל
תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!
מחכה בכיליון עינים. -
פוסט זה נמחק! -
לפני שאני מביא את הקוד אני רוצה לבדוק שזה עובד תוכל לתת לי את הלינק? kavkosher@gmail.com
-
@קו-כשר-מערכות-טל
שלחתי -
זה מוזר השרת לא מצליח לפתוח את הקישור
זה השגיאה שמופיעה -
סליחה יש עוד שורה
-
@קו-כשר-מערכות-טל
לא הבנתי, לא הצלחת לפתוח את הלינק ששלחתי לך? -
במחשב זה נפתח אבל בשרת לא
-
אני ינסה לפתח בcurl