נפתר בקשת קוד
-
משהו יכול לעשות לי קוד שכשנכסים לשלוחה אומר שמכם הוא ... מספר הid שהתחברתם איתו הוא ...
-
@121244
לפי מה שמופיע בימות? -
@פיסטוק-פרווה כן ואם אתהיכול תגיד לי מה הבעיה בקוד הזה
<?php echo "id_list_message=t-שלם וברכה , מספר הזיהוי שלכם הוא ,$_GET['ApiEnterID'] שמכם הוא ,$_GE'T'['ApiEnterIDNam']"; ?>
-
-
@פיסטוק-פרווה תקנתי את זה הרגע ואומר לי אין מענה משרת api
-
<?php echo "id_list_message=t-שלום וברכה , מספר הזיהוי שלכם הוא " . $_GET['ApiEnterID'] . " שמכם הוא " . $_GET['ApiEnterIDName']; ?>
-
@amp-Software-0 תודה ואתה יכול לעשות לי את זה בהטמעה למודל תפריט
-
@121244
מה זאת אומרת הטמעה, זה מודול API לא מודול תפריט
אתה רוצה שבסיום יעבור לשלוחת תפריט? -
@amp-Software-0 לא חשבתי שיש אפשרות אבל לא משנה וחוץ מזה אתה יכול לעשות שהוא ישמיע קבצים משלי
-
@amp-Software
יש גם אפשרות שישמיע תאריך? כי השרת מקבל מימות את התאריך בצורה לא ברורה בכלל. -
@אליהושש
הוא לא מקבל תאריך מימות אלא את הזמן יוניקס בשניות
שאת זה אתה יכול להדפיס לבד בכל שרת גם בלי ימות
כמובן צריך המרה לתאריך נורמלי (לועזי או עברי) -
@121244
תעלה קבצים בשםfile1
וfile2
לשלוחה המדוברת<?php echo "id_list_message=f-file1.d- " . $_GET['ApiEnterID'] . ".f-file2.t-" . $_GET['ApiEnterIDName']; ?>
-
@amp-Software-0 העלתי את זה עכשיו לשרת ואגב הקוד הקודם שנתת לא עבד לי טוב זה אמר מספר הזיהוי שלך הוא ואז מילה באנגלית וחזר חורה בלי לומר את הזיהוי והשם
-
@amp-Software-0 אין מענה משרת api
-
@amp-Software-0 משמיע רק את ההקלטות ללא הנתונים ובסוף אומר שגיאה
-
@amp-Software-0 משמיע רק את ההקלטות ללא הנתונים ובסוף אומר שגיאה
<?php echo "id_list_message=f-file1.d-" . $_GET['ApiEnterID'] . ".f-file2.t-" . $_GET['ApiEnterIDName']; ?>
היה רווח אחרי ה
-
, תנסה שוב. -
@Liy אותו דבר
-
@Liy אין פתרון?
-
@121244 יש פתרון אני באמצע לחפש את הקוד
-
<?php $ApiEnterId = $_GET['ApiEnterID']; $ApiEnterId = str_replace("phone-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("digits-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("teudat_zehut-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("list-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("enter_phone_list-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("list_all_information-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("phone_from_list_all_information-" , "" , $ApiEnterId); $ApiEnterId = str_replace("phone_or_enter_phone-" , "" , $ApiEnterId); echo "id_list_message=f-file1.d-" . $ApiEnterId . ".f-file2.t-" . $_GET['ApiEnterIDName']; ?>
תנסה את זה