בעיה בהשמעת שם מקליט ההודעה כשיש שם title לקובץ | השמעת קבצים
-
@אלחנן1
בהגדרה זו - חדש! השמעת שם מקליט ההודעה | השמעת קבצים - playfile, יש באג מעניין, שכאשר יש בקובץ txt גם שם לקובץ -title
, אז הוא לא משמיע את שם מקליט ההודעה, אלא משמיע רק "הודעה מאת" ואז שקט, ואח"כ ממשיך הלאה להשמיע את מספר הטלפון.
וביתר ביאור לכל מי שיראה את הפוסט וירצה להבין במה הענין.
אז כך...
בכל קובץ בהשמעת קבצים יש קובץ מוסתר עם אותו שם קובץ, רק בסיומתtxt
, שבקובץ זה רשום כל הפרטים על ההשמעה, כגון תאריך הקלטה, מספר מקליט ושם מקליט וכו' וכו'...
ולדוגמא הפרטים שרואים בחלונית שיש בכל קובץ בהשמעת קבצים - כמו בתמונה דלהלן, נלקח מהקובץ הנ"ל
(נ.ב. עריכת הקובץ txt היא ע"י FTP, או ע"י הורדת הקובץ מהמערכת ע"י api והעלאתה בחזרה לשלוחה (עם אותו שם), ואכמ"ל.
למעוניינים - קישור לדוגמא
https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=077XXXXXXX:1234&path=ivr2:1/152.txt
בדוגמא - הורדת קובץ txt להשמעה מס' 152 שבשלוחה 1).
ועכשיו לענייננו, תוכן הקובץ txt הנ"ל, [כשההשמעה היא הקלטה רגילה טלפונית] + שם מקליט ההודעה (כאשר מוגדר ההגדרות הרלוונטיות) - הוא כך
Record-CustomerDID-077XXXXXXX-Phone-05331XXXXX-Date-2023-04-20-15-34-15-Folder-2-File-435-EnterIDType-phone-EnterID-05331XXXXX-ValName-ישראל ישראלי
למעוניינים אפשר להתעמק ע"ז ולהבין מה כל דבר ולשנות לפי הצורך, ואכמ"ל.
עכשיו לשלב הבא!
אתם מכירים את זה?
בקיצור, באתר מופיע שם להשמעה, כך שבמקום שנראה רק מספרים, רואים גם מה השם של ההשמעה...
הדבר הזה מוכר בדר"כ לאלו שמעלים קבצים דרך האתר, שאז המערכת שומרת את השם המקורי של הקובץ, וזה מה שמוצג כמו בתמונה דלעיל.ועכשיו כדי שנבין מה קרה במצב הזה לקובץ txt של ההשמעה הזו שיש לה גם שם... (קובץ שהעלינו דרך המחשב), הוא יראה כך -
Web-DID-077XXXXXXX-IP-123.456.78.90-Date-2023-04-18-17-43-00 title=שם קובץ מקורי.wav
וכך גם אם נרצה על קובץ סתם שהוקלט במערכת בהקלטה טלפונית רגילה - שיהיה מוצג גם שם השמעה כנ"ל, פשוט נוסיף בקובץ txt - לשורה שהבאנו לעיל, את הערך
title
. והקובץ יראה כך...Record-CustomerDID-077XXXXXXX-Phone-05331XXXXX-Date-2023-04-20-15-34-15-Folder-2-File-435-EnterIDType-phone-EnterID-05331XXXXX-ValName-ישראל ישראלי title=שם הקובץ המקורי.wav
וכאן הגענו לבאג המעניין...
שבהודעה רגילה שבקובץ txt שלו רשום גם שם מקליט ההודעה, אם נוסיף לו שם title לקובץ, אז נשמע בפרטי ההודעה "הודעה מאת... (שקט), הודעה ממספר טלפון 077XXXXX (וכו')", אבל את השם עצמו של מקליט ההודעה מושמט ולא שומעים...נ.ב. גם אם הפוסט נהיה קצת ארוך, נראה לי שהיה שוה לכתוב את כל זה, בשביל הרבה שפשוט לא יודעים מהענין של הקובץ txt וכדו'... בכל אופן הבאג עצמו כתוב ב3 שורות הראשונות של הפוסט.
תודה רבה
-
@HMJE22
רציתי לשאול האם אפשר להגדיר שהמערכת ישאב את המידע מקובץ אחר?
אסביר, אני רוצה שאנשים יקליטו את עצמם [לדוגמא בפורום שעוזרים אחד לשני] וההודעות יכנסו הן לשלוחה המיועדת והן לתיקיית ID, [ע"כ רגיל]
כעת אני רוצה שכאשר אני נכנס ושומע הודעות של פלוני בתיקיית הID אוכל לעבור ע"י לחיצת כפתור לאותה הודעה אבל במקור שלה, [לצורך הסברת העניין: אני שומע איך שהוא עונה למישהו איך לתקן את המכשיר אבל אינני יודע על מה מדברים לכן אני רוצה ליכנס לנושא שם ולא שאצטרך להתחיל לחפש וכו']
יש מצב כזה?