בניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם
-
שלום וברכה
התכתבתי אם בינה מלאכותית , לגבי מערכת ששולחת מייל , מצרף את התשובה שקיבלתי :לשליחת הודעות דואר אלקטרוני דרך ה-API של פתרונות תקשורת של יממות משיח באמצעות PHP, ניתן להשתמש בשירות ה-SMTP שמספק הפלטפורמה. להלן סקירה קצרה של השלבים שעליך לבצע:
-
השג את אישורי ה-SMTP שלך: כדי להשתמש בשירות ה-SMTP, תצטרך להשיג את שם המשתמש והסיסמה שלך SMTP מפורטל פתרונות תקשורת יממות משיח.
-
התקן ספריית PHP לשליחת דוא"ל SMTP: קיימות מספר ספריות PHP זמינות לשליחת דוא"ל באמצעות SMTP. אתה יכול לבחור כל אחד מהם בהתאם להעדפותיך. לדוגמה, אפשרויות פופולריות כוללות PHPMailer ו- SwiftMailer.
-
הגדר את הגדרות ה-SMTP: תצטרך להגדיר את הגדרות ה-SMTP בסקריפט ה-PHP שלך, כולל שרת SMTP, יציאה, שיטת אימות, שם משתמש וסיסמה.
-
חבר את הודעת הדוא"ל: באמצעות ספריית PHP, תוכל ליצור את הודעת הדוא"ל, כולל השולח, הנמען, הנושא והגוף.
-
שליחת הודעת המייל: לבסוף, ניתן להשתמש בספריית PHP לשליחת הודעת המייל באמצעות שירות SMTP של פתרונות תקשורת יממות משיח.
להלן דוגמה כיצד לשלוח דואר אלקטרוני באמצעות PHPMailer:
<?php require_once('path/to/PHPMailer/src/PHPMailer.php'); require_once('path/to/PHPMailer/src/SMTP.php'); // Instantiate the PHPMailer object $mail = new PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer(); // Configure the SMTP settings $mail->isSMTP(); $mail->Host = 'smtp.example.com'; $mail->Port = 587; $mail->SMTPSecure = 'tls'; $mail->SMTPAuth = true; $mail->Username = 'smtp_username'; $mail->Password = 'smtp_password'; // Compose the email message $mail->setFrom('from@example.com', 'Sender Name'); $mail->addAddress('recipient@example.com', 'Recipient Name'); $mail->Subject = 'Test Email'; $mail->Body = 'This is a test email message.'; // Send the email message if (!$mail->send()) { echo 'Message could not be sent.'; echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo; } else { echo 'Message sent successfully.'; } ?>
יהיה עליך להחליף את הגדרות ה-SMTP באישורי SMTP של יממות משיח פתרונות תקשורת ולעדכן את הודעת האימייל עם השולח, הנמען, הנושא והגוף המתאים.
אני מקווה שזה עוזר! הודע לי אם יש לך שאלות נוספות או אם אתה זקוק לסיוע נוסף.
ע"כ , אשמח לתשובה
-
-
@קול-הלב כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
SMTP
שאלתי אותו
האם אתה יודע איך אני משיג אישור SMTP תן לי קישור
קיבלתי
כדי לקבל את אישורי ה-SMTP והתעודה עבור פתרונות תקשורת יממות משיח, תצטרך ליצור קשר עם צוות התמיכה שלהם או לגשת לתיעוד שסופק על ידי הפלטפורמה.הנה קישור לעמוד התיעוד של יממות משיח פתרונות תקשורת: https://www.yamamot-meshiach.com/documentation
משם, תוכל לנווט למקטע SMTP כדי ללמוד עוד על הגדרת הגדרות ה-SMTP לשליחת הודעות דואר אלקטרוני דרך שירות ה-SMTP של הפלטפורמה. אם יש לך שאלות נוספות או שאתה זקוק לסיוע נוסף, תוכל ליצור קשר עם צוות התמיכה שלהם לקבלת עזרה נוספת.
שימו לב שמכיוון שאני מודל לשפת בינה מלאכותית, אין לי גישה לפרטי חשבון ספציפיים או לשירותי תמיכת לקוחות הניתנים על ידי יממות משיח פתרונות תקשורת.
הכתובת לא תקינה איך אני משיג את האישורים
האם הקוד תקין כי לרוב יש בקודים שלו בעיות -
@קול-הלב
לא, איזה שרת יש לך? -
@פיסטוק-פרווה
וורדפרס -
@קול-הלב
לפי איך שאני זוכר אי אפשר -
-
@פיסטוק-פרווה
הקוד תקין / ההסבר שלו נכון -
@קול-הלב כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
הקוד תקין
כן
ההסבר שלו נכון
לא בחלק של ה smtp
-
@פיסטוק-פרווה
אז איך כן תיהיה אפשרות -
@קול-הלב
הם כתבו מפורש בקישור שהבאתי לך שהם לא תומכים בזה. אתה צריך שרת אחר לדוגמא הוסטינגר -
@פיסטוק-פרווה כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
@קול-הלב
הם כתבו מפורש בקישור שהבאתי לך שהם לא תומכים בזה. אתה צריך שרת אחר לדוגמא הוסטינגרהקישור לא עובד באתרוג במוצ"ש אני אבדוק בנטפרי
-
@קול-הלב
הנה מתורגם,
הלקוח שאל:
יום טוב:
אני צריך להגדיר ציוד אלקטרוני:שרת SMTP:
שם משתמש SMTP
סיסמת SMTP
כיצד אוכל לקבל מידע זה מ-000webhost?
בברכהענו לו:
מצטערים, אבל SMTP אינו זמין ב-000webhost.
אני ממליץ לך להשתמש ב-SMTP של Gmail -
אני מצרף לך גם מדריך שנכתב שם איך לעשות את זה עם חשבון גימייל:
שלום לכולם!
אני יודע שרובכם שולחים מיילים באמצעות PHP באמצעות mail()הפונקציה המובנית.
אבל, האם ידעת ש-PHPMailer קיים?לעולם אל תיכשל בשליחת אימייל.
אֵיך? PHPMailer.בואו נצלול ישר לתוך ההדרכה...
ראשון,
התקן את קבצי PHPMailer מ-github repo זה
https://github.com/PHPMailer/PHPMailer
לאחר מכן,
העלה אותו לאתר שלך וחלץ אותו1
היכנס למנהל הקבצים בכתובת files.000webhost.com
2
גרור ושחרר את ה-ZIP למנהל הקבצים ואז לחץ על Uploadהכפתור
3
לחץ על קובץ ה-ZIP פעם אחת, ואז לחץ לחיצה ימנית ולחץ על חילוץ
תגדיר . כמיקום שלך כדי לחלץ את ה- ZIP בספרייה הנוכחית
והכהExtractאחרי זה,
שנה את שם התיקיה שחולצה לmail
עכשיו, בואו נתקין
הזן את הספרייה mail> srcולאחר מכן העבר את כל הקבצים בחזרה mailלספרייה
כעת חזור לספרייה mail, ומחק את כל מה שנבחר בתמונה למטה
התסריט מוכן כעת
לשימוש בקובץ PHP!1
אפשר אפליקציות פחות מאובטחות ב-Gmail
https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=iw 9942
העתק והדבק קוד זה על הקובץ שאמור לשלוח את המייל<?php use PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer; use PHPMailer\PHPMailer\Exception; require $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/mail/Exception.php'; require $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/mail/PHPMailer.php'; require $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/mail/SMTP.php'; $mail = new PHPMailer; $mail->isSMTP(); $mail->SMTPDebug = 2; // 0 = off (for production use) - 1 = client messages - 2 = client and server messages $mail->Host = "smtp.gmail.com"; // use $mail->Host = gethostbyname('smtp.gmail.com'); // if your network does not support SMTP over IPv6 $mail->Port = 587; // TLS only $mail->SMTPSecure = 'tls'; // ssl is deprecated $mail->SMTPAuth = true; $mail->Username = 'youremail@gmail.com'; // email $mail->Password = 'PASSWORD'; // password $mail->setFrom('system@cksoftwares.com', 'CKSoftwares System'); // From email and name $mail->addAddress('to@address.com', 'Mr. Brown'); // to email and name $mail->Subject = 'PHPMailer GMail SMTP test'; $mail->msgHTML("test body"); //$mail->msgHTML(file_get_contents('contents.html'), __DIR__); //Read an HTML message body from an external file, convert referenced images to embedded, $mail->AltBody = 'HTML messaging not supported'; // If html emails is not supported by the receiver, show this body // $mail->addAttachment('images/phpmailer_mini.png'); //Attach an image file $mail->SMTPOptions = array( 'ssl' => array( 'verify_peer' => false, 'verify_peer_name' => false, 'allow_self_signed' => true ) ); if(!$mail->send()){ echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo; }else{ echo "Message sent!"; }
שנה את השורות שלצדן הערות בהתאם לצרכים שלך.
והפעל את IMAP בהגדרות Gmail שלך
לאחר מכן השלם את
https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptchaולבסוף, תהנו!
עד כאן המדריך שלו, אם תסתבך אוכל לעזור לך במקומו...
-
@פיסטוק-פרווה
איך אני מוריד את הקבצים ? -
@פיסטוק-פרווה
איך אני מוריד את הקבצים ?אתה יכול להוריד אותם דרך שורת הפקודה, תעשה חיפוש גוגל קטן "איך להוריד קבצים מגיטאב"...
-
@פיסטוק-פרווה כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
1
אפשר אפליקציות פחות מאובטחות ב-Gmail
https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=iw 994זה כבר לא עובד. גוגל חסמו את האפשרות ובמקום זה שמו אפשרות ארוכה ומסובכת.
תוכל להסביר את זה? -
@שמואל-ש
אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה עם גי'מייל אבל אני אנסה לחפש בשבילך איך עושים את זה.