בניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם
-
@קול-הלב כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
הקוד תקין
כן
ההסבר שלו נכון
לא בחלק של ה smtp
-
@פיסטוק-פרווה
אז איך כן תיהיה אפשרות -
@קול-הלב
הם כתבו מפורש בקישור שהבאתי לך שהם לא תומכים בזה. אתה צריך שרת אחר לדוגמא הוסטינגר -
@פיסטוק-פרווה כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
@קול-הלב
הם כתבו מפורש בקישור שהבאתי לך שהם לא תומכים בזה. אתה צריך שרת אחר לדוגמא הוסטינגרהקישור לא עובד באתרוג במוצ"ש אני אבדוק בנטפרי
-
@קול-הלב
הנה מתורגם,
הלקוח שאל:
יום טוב:
אני צריך להגדיר ציוד אלקטרוני:שרת SMTP:
שם משתמש SMTP
סיסמת SMTP
כיצד אוכל לקבל מידע זה מ-000webhost?
בברכהענו לו:
מצטערים, אבל SMTP אינו זמין ב-000webhost.
אני ממליץ לך להשתמש ב-SMTP של Gmail -
אני מצרף לך גם מדריך שנכתב שם איך לעשות את זה עם חשבון גימייל:
שלום לכולם!
אני יודע שרובכם שולחים מיילים באמצעות PHP באמצעות mail()הפונקציה המובנית.
אבל, האם ידעת ש-PHPMailer קיים?לעולם אל תיכשל בשליחת אימייל.
אֵיך? PHPMailer.בואו נצלול ישר לתוך ההדרכה...
ראשון,
התקן את קבצי PHPMailer מ-github repo זה
https://github.com/PHPMailer/PHPMailer
לאחר מכן,
העלה אותו לאתר שלך וחלץ אותו1
היכנס למנהל הקבצים בכתובת files.000webhost.com
2
גרור ושחרר את ה-ZIP למנהל הקבצים ואז לחץ על Uploadהכפתור
3
לחץ על קובץ ה-ZIP פעם אחת, ואז לחץ לחיצה ימנית ולחץ על חילוץ
תגדיר . כמיקום שלך כדי לחלץ את ה- ZIP בספרייה הנוכחית
והכהExtractאחרי זה,
שנה את שם התיקיה שחולצה לmail
עכשיו, בואו נתקין
הזן את הספרייה mail> srcולאחר מכן העבר את כל הקבצים בחזרה mailלספרייה
כעת חזור לספרייה mail, ומחק את כל מה שנבחר בתמונה למטה
התסריט מוכן כעת
לשימוש בקובץ PHP!1
אפשר אפליקציות פחות מאובטחות ב-Gmail
https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=iw 9942
העתק והדבק קוד זה על הקובץ שאמור לשלוח את המייל<?php use PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer; use PHPMailer\PHPMailer\Exception; require $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/mail/Exception.php'; require $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/mail/PHPMailer.php'; require $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/mail/SMTP.php'; $mail = new PHPMailer; $mail->isSMTP(); $mail->SMTPDebug = 2; // 0 = off (for production use) - 1 = client messages - 2 = client and server messages $mail->Host = "smtp.gmail.com"; // use $mail->Host = gethostbyname('smtp.gmail.com'); // if your network does not support SMTP over IPv6 $mail->Port = 587; // TLS only $mail->SMTPSecure = 'tls'; // ssl is deprecated $mail->SMTPAuth = true; $mail->Username = 'youremail@gmail.com'; // email $mail->Password = 'PASSWORD'; // password $mail->setFrom('system@cksoftwares.com', 'CKSoftwares System'); // From email and name $mail->addAddress('to@address.com', 'Mr. Brown'); // to email and name $mail->Subject = 'PHPMailer GMail SMTP test'; $mail->msgHTML("test body"); //$mail->msgHTML(file_get_contents('contents.html'), __DIR__); //Read an HTML message body from an external file, convert referenced images to embedded, $mail->AltBody = 'HTML messaging not supported'; // If html emails is not supported by the receiver, show this body // $mail->addAttachment('images/phpmailer_mini.png'); //Attach an image file $mail->SMTPOptions = array( 'ssl' => array( 'verify_peer' => false, 'verify_peer_name' => false, 'allow_self_signed' => true ) ); if(!$mail->send()){ echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo; }else{ echo "Message sent!"; }
שנה את השורות שלצדן הערות בהתאם לצרכים שלך.
והפעל את IMAP בהגדרות Gmail שלך
לאחר מכן השלם את
https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptchaולבסוף, תהנו!
עד כאן המדריך שלו, אם תסתבך אוכל לעזור לך במקומו...
-
@פיסטוק-פרווה
איך אני מוריד את הקבצים ? -
@קול-הלב כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
@פיסטוק-פרווה
איך אני מוריד את הקבצים ?אתה יכול להוריד אותם דרך שורת הפקודה, תעשה חיפוש גוגל קטן "איך להוריד קבצים מגיטאב"...
-
@פיסטוק-פרווה כתב בבניית מערכת דרך בינה מלאכותית - קיבלתי תשובה מהבינה לגבי שליחת מייל במערכת - אשמח לעזרתכם:
1
אפשר אפליקציות פחות מאובטחות ב-Gmail
https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=iw 994זה כבר לא עובד. גוגל חסמו את האפשרות ובמקום זה שמו אפשרות ארוכה ומסובכת.
תוכל להסביר את זה? -
@שמואל-ש
אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה עם גי'מייל אבל אני אנסה לחפש בשבילך איך עושים את זה.