תגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]
-
@צדיק-תמים לא לגמרי כי הזנת אזור הוא כן חובה אם רוצים שזה יתן לפי האזור כאן
בנוגע לקישור המדהים שנתת
שתי שאלות
ימות המשיח שולחים זמן בשניות של איזה איזור זמן אתה יודע?
איפה יש רשימה של כל אזורי זמן ?
ואיך אני יודע איזה אזור זמן המאזין מגיע אם אני רוצה לעדכן את זה
תודה רבה
אשמח אם אתה או @HMJE22 יענו לי -
@הלי כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@צדיק-תמים לא לגמרי כי הזנת אזור הוא כן חובה אם רוצים שזה יתן לפי האזור כאן
שים לב מה ציטטתי.
-
@צדיק-תמים שמתי לב וההערה לא כוונה אליך אלה למשתמש הבא שיתחיל לקרא מהר יותר אבל ברור שאתה צודק
מה בנוגע לשאלות האחרות שלי יש לך תשובות?
תודה -
@הלי @צדיק-תמים @HMJE22 משהו יכול לתת לי לי את כל מה שאני צריך לכתוב (פונקציה שעה תאריך וטלפון)
-
@צדיק-תמים כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@HMJE22 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
בנוסף אפשר לקבל את הזמן הנוכחי בשרת וזה זמן הבקשה
אשמח לדעת איך
אתה יכול להוסיף בקוד את השורות הבאות כדי לקבל את השעה הנוכחית (שעון ישראל)
$a=date('H'); $b=date('i'); $c=date('s'); $time = "$a:$b:$c";
שורה 2 - קבלת השעה הנוכחית.
שורה 3 - קבלת הדקה הנוכחית.
שורה 4 - קבלת השניה הנוכחית.
שורה אחרונה - הכנסת כל הנתונים למשתנה$time
כך23:58:13
.השלבים מיותרים. אפשר לכתוב פשוט
date("H:i:s")
ואם רוצים גם תאריךdate("H:i:s Y/m/d")
וכן הלאהאתה צודק שהשלבים האלו מיותרים, רק פשוט העתקתי את זה מקוד שכתבתי פעם, ששם זה היה נצרך לחלק אותם כנ"ל, ופשוט העתקתי את זה ככה...
ובכל מקרה ככה זה גם יעבוד, רק שבאמת יותר קל וקצר כמו שאתה כתבת... -
איפה יש רשימה של כל אזורי זמן ?
כאן אתה יכול למצוא את כל אזורי הזמן...
ואיך אני יודע איזה אזור זמן המאזין מגיע אם אני רוצה לעדכן את זה
לא נראה לי שיש לך אפשרות לדעת מאיזה אזור זמן המאזין חייג, אולי לפי קידומת וכדו'...
(או שאתה פשוט נותן לו להקיש מתוך בחירה של מיקום לדוגמא [ישראל, אנגליה, אמריקה -קנדה, ניו יורק, וכו' וכו'], ואתה מגדיר לפי הבחירה שלו את אזור הזמן המתאים).ימות המשיח שולחים זמן בשניות של איזה איזור זמן אתה יודע?
איזור זמן של
Asia/Jerusalem
, והראיה הפשוטה היא שאתה רואה בדוחו"ת וכו' וכו' שהזמן שם הוא לפי השעות בישראל ולא לפי מקום אחר, ובקיצור כל השרתים שלהם עובדים לפי אזור הזמן שבו הם נמצאים (לא נראה לי שיש להם ענין לשנות שיהיה אחרת) ופשוט... -
@HMJE22
א. תוכל לכתוב לי קוד מסכם?
ב. הוא לא עושה ירידת שורה -
-
@הלי הנה קוד לקבל את התאריך עברי (במספרים).
<?php date_default_timezone_set ('Asia/Jerusalem'); $a = date('d'); $b = date('m'); $c = date('Y'); $g_date=gregoriantojd($b,$a,$c); $h_date=jdtojewish($g_date); $he_date = explode("/", $h_date); $mm = $he_date[0];//חודש $dd = $he_date[1];//יום $yy = $he_date[2];//שנה $he_date_namber = "$dd.$mm.$yy"; echo $he_date_namber; ?>
אם תכניס את הקוד הזה, ותדפיס את השורה האחרונה שזה משתנה
$he_date_namber
, אז תקבל את התאריך העברי של היום במספרים, לדוגמא היום 18/05/2023 (לועזי), תקבל 27.9.5783 (עברי).
[אתה יכול גם לנסות להפעיל את זה, שזה הקוד הנ"ל, ותראה מה הוא מציג לך...]
שים לב! החודשים הם כדלהלן:
1 = תשרי.
2 = חשון.
3 = כסלו.
4 = טבת.
5 = שבט.
6 = אדר א'.
7 = אדר (פשוטה) / אדר ב'.
8 = ניסן.
9 = אייר.
10 = סיון.
11 = תמוז.
12 = אב.
13 = אלול.בשביל להמיר את התאריך (המספרי) למילים, אתה יכול להשתמש עם הפונקציה strtr.
דוגמא לשימוש בפונקציה בשביל החודשים.$name_mm = array( "1" => "תשרי", "2" => "חשון", "3" => "כסלו", "4" => "טבת", "5" => "שבט", "6" => "אדר א", "7" => "אדר", "8" => "ניסן", "9" => "אייר", "10" => "סיון", "11" => "תמוז", "12" => "אב", "13" => "אלול" );
וליתר ביאור, הנה קוד מלא עם המרה למילים רק לחודשים.
<?php date_default_timezone_set ('Asia/Jerusalem'); $a = date('d'); $b = date('m'); $c = date('Y'); $g_date=gregoriantojd($b,$a,$c); $h_date=jdtojewish($g_date); $he_date = explode("/", $h_date); $mm = $he_date[0];//חודש $dd = $he_date[1];//יום $yy = $he_date[2];//שנה $name_mm = array( "1" => "תשרי", "2" => "חשון", "3" => "כסלו", "4" => "טבת", "5" => "שבט", "6" => "אדר א", "7" => "אדר", "8" => "ניסן", "9" => "אייר", "10" => "סיון", "11" => "תמוז", "12" => "אב", "13" => "אלול" ); $mm = strtr($mm, $name_mm); $he_date_namber = "$dd.$mm.$yy"; echo $he_date_namber; ?>
ואם תדפיס את הקוד הזה, תקבל את התשובה הבאה
27.אייר.5783
[אתה יכול גם לנסות להפעיל את זה, שזה הקוד הנ"ל, ותראה מה הוא מציג לך...]בהצלחה
-
@HMJE22 תוכל לעשות גם על ימים ואיך אני עושה שיכניס את הנ"ל למשתנה?
-
@121244 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
תוכל לעשות גם על ימים
אם יהיה לי זמן אולי אני יעשה בעז"ה שימיר גם את הימים ואולי גם את השנים...
ואיך אני עושה שיכניס את הנ"ל למשתנה?
תקח את המשתנה
$he_date_namber
, הכל נמצא בתוך המשתנה הזה. -
@HMJE22 לפחות תוכל לאחד עם השעה ועם זה
//פונקציה בשם users function users($wr){ $users_file = fopen("users.txt" ,'a'); fwrite($users_file,$wr ); fclose($users_file); } //קריאה לפונקציה עם ערך מבוקש users ($_GET['ApiPhone']."/n");
-
@121244 תנסה את זה.
//פונקציה בשם users function users($wr){ $users_file = fopen("users.txt" ,'a'); fwrite($users_file,$wr ); fclose($users_file); } $date = date("H:i:s"); $sum = "$_GET['ApiPhone'] $date $he_date_namber"; //קריאה לפונקציה עם ערך מבוקש users ($sum."/n");
-
@HMJE22 איפה מוגדר תאריך עברי
-
@HMJE22 תוכל לבדוק לי מה הבעיה כאן
f($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } echo"go_to_folder=/$goto"; }else{ {print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
-
@HMJE22 איפה מוגדר תאריך עברי
תכניס קודם לקוד את מה שכתוב כאן, ואז המשתנה הזה לוקח את התאריך העברי (בספרות).
-
-
@HMJE22 תוכל לבדוק לי מה הבעיה כאן
f($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } echo"go_to_folder=/$goto"; }else{ {print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
חסר בתחילת השורה הראשונה את האות i ,אמור להראות כך
if($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } echo"go_to_folder=/$goto"; }else{ {print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
-
@אליהושש זה עדין לא עובד
אשמח שתענה לי כמה שיותר מהר -
@121244
בתחילת שורה מספר 19 תמחק את הפתיחת סוגריים -
@אליהושש עדין